BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Každopádně, velké díky zúčastněným lidičkám, že jste to všechno překousli, kloubouk důle Organizačně jsem z toho smutnej, co se toho hotelu týče super prostředí, super hotel, ale prostě jak s debilama, jeden neví co děla ten druhý apod, však víte sami jak to bylo...... Jinak výlet na spalinku a 93km bylo parádních, aut 33 bylo akorát, že jsme se nikde nepotrhali a jeli si tu svou pohodovou jízdu. Jsem rád, že se tentokrát ani nic nevymamlasilo a přežilo ve zdraví či újmech na autech. ještě jednou díky těm kdo přijel a tvořil tak tu fajn atmosféru, kamarádi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jinak abych doplnil, tak počasí vyšlo luxusně, nebylo vedro a slunko nám nějak aspon nevadilo na focení lol jinak 5 pohárku získali: Fabia - S-talker Octavia 1 - Carlos Octavia 1 combi - Neználek Octavia 2 - Storm SuperB - Mark maji to fakt pěkný kluci a ostatní samozdřejmě také, jen je těžké vybrat a dát jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Fakt pohoda tabacek.Libilo se. Bade a Marku super prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Moc pěkny fotečky kluci! Je vidět že se sraz vydařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Slíva Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 taky bych chtěl poděkovat všem zučastněným za skvělou atmosféru ahlavně organizátorum za skvěle připravený srazík. Bylo to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jinak 5 pohárku získali:Fabia - S-talker Octavia 1 - Carlos Octavia 1 combi - Neználek Octavia 2 - Storm SuperB - Mark Dodatečně gratuluji majitelům pohárů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Bade nebuď smutnej , já za sebe a maminu a doufám že i za ostatní, jsme překvapeni že to podle tebe nedopadlo jak jsi očekával ,ale bylo super jen bych to chtěl zažít kdyby to všechno vyšlo tak jak jsi chtěl.To už snad zorganizovat asi lépe najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Souhlasim s neznalkem..... uplne na pohodu to bylo. Spanilka byla uchvatna.....slysel jsem jak jedna babka rikala " pane boze,to neni mozne,pojd se podivat " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tu nejde o to tak to zorganizovat, ale smutnej jsem z toho přistupu na Rajské boudě, kdy já si něco domluvím, jedu tam kvuli toho 2x to PISEMNE sepsat hodinu po hodině co bude a nebude a ty přijedeš, hladovej jak vlk a on ti chce podsunout něco jinýho a dělá z tebe blba že to tak domluveno nebylo......... to nás s markem tak vytočilo a nasralo, že bohužel jsem si to pak nevychutnal jak já sám chtěl, že přijedeme ze spanilky, bude připravenej rautík atd i když večer jsem se po těch panáčkách metaxy taky uvolnil Každopádně omluvil se, 8hodin bowlingu obě dráhy nám nechal v ceně, tak se na tom možná i vydělalo, ale zamrzí tě to.... Co se týče takové té organizace mezi námi to klapalo v pohodě si myslím, tam jsem maximálně spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Badys super sraz!!!!! Byl jsem svama poprvé na akci a příště jedu určitě zase. Ještě trochu poladím auto at pojedu domu s poharem!! lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drapek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Byl to můj první sraz ze skodahome fora a fakt super, gratulace pořadatelům, podle mě jste to zvládli na jedničku. Doufám že budou další srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak co Carlos jak mi to kouří??? Já jsem tam valil skoro už 200km/h lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jo začudí,ale jak se říká ,NEKOŘÍ NEJEDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 JJ přesně tak musí to kouřit!!! :smich: lol Neznalek ten asi nic neviděl jak jsme ho předjížděli :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Akce super,jídlo super,spanilka super a že něco spadlo do batohu potěší,ale o ten pohárek mi nejde mohl ho dostat kdokoliv,jde o to pokecat se super lidičkami,jinak dík Badymu a Markovi,myslím že zatím nej sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ještě jednou supa a veliký dík organizátorům stejnak nejlepší byla ta mařena na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Bylo dobře.I když jsme dorazili na chvíli bylo good.Zahráli jsem boowling---ale teď si vzpomínám sakra-Vašovi to moc nešlo,pak se s Denčou kamsi na hodinku zdejchli,denča přišla jinak oblečená a najednou jim to šlo jak po másle.Kde sakra byli??Co tam dělali?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Myslím, že se to včera organizačně povedlo: DĚKUJEME Přikládám taky něco: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarstedt Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Táákže super sraz, krasné prostředí, fajn lidi až na usmrkaného Pitrise ...Musím poděkovat Markovi který na sraz dovezl nové stěrače neboť cestou zpátky byly hoooodně využity a stírají opravdu nádherně ...Jinak zpáteční závodní jízda byla parádní neboť jsme se Stormem pěkně protáhli autíčka, doufám že nebyly nikde kamery neboť 220 Km/h v 70 Km/h povelené rychlosti by asi nebylo pro nás dobré ...takže děkuji pořadatelům bylo superně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarstedt Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) a chceme už videjko co točil zmiňovaný usmrkánek s rýmečkou Editováno: 7. Červen 2009, autor: Sarstedt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Kurňa to byla tak NESKUTEČNÁ akce že to nastavilo laťku úrovně sakra vysoko byl jsem na hodně SH srazech ale toto bylo maximálně luxusní krom drobného nedorozumění s obsluhou kterého jsme si skoro nevšimly není co vytknout Jako tohle zorganizovat by asi nikdo líp nesvedl. Děkuji Maro, Bady jinak naučil jsem se hrát s těma velkejma koulema po doladění formy krátkou odlukou od kolektivu, lekci od Janeburga a podporou zeleným jabkem jsem házel jak starej profík, sice po těch 7 hodinách hry nemůžu pořádně chodit a v pravé ruce nic neudržím a krku mě bolí od povzbuzování ale dlouho jsem se tak nenasmál. Zase se probralo spousta důležitých věcí i úplně neduležitých nesmyslů s novejma členama i se starejma pákama. Spanilá jízda byla A1. Jel jsem poslední a měli jste vidět reakce lidí co třeba čekali na vedlejší kolonka byla okolo 1/2 km dlouhá . Nádherná krajina, cesta, zastávka v Kolibě. Pro mě je tento sraz na vrcholu toho co jsem ve ŠH zažil - Ještě jednou děkuji organizátorům Editováno: 7. Červen 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Pěkný foto chlapi. Docela dost mě mrzí že mi to nevyšlo. Hlavně že se vám to vydařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 s Vašou naprosto souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Vašo moc to nepřechval,bo potom budu Pražáci a jiní závidět.jinak svatá pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) však může dojed každej i z Prahy, já byl taky 2x v Chabrech nějaký fotos pro představu Editováno: 7. Červen 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.