sajfa Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj kluci, dneska jsem zjistil ze mi hrabe jen predni naprava , olej v haldexu jsem menil na podzim a donedavna fungoval, prisel jsem na to dneska az trochu prisnezilo. Chci udelat odpich na snehu a ono hrabou jen predni kola nevite co by stim mohlo byt? dost me to sere (. Je to TDi 66kW rv 2000. dik za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 napojit na vag, a dát pohon všech kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 nemuzes mit prerusenej ( vypojenej ) jen ten kabel co vede do haldexu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 kleknul jsem a koukl na to, zda se to dobré ale rozpojil jsem to a prostrikal to sprejem jestli tam neni nejaky bordel, chce to na zvedak a prohlidnout ty kabliky jinak asi vagem to pokutim po nedeli. Jinak nevim jakym stylem funguje vyhledavani na tomto foru, ale kdyz jsem tam zadaval muj problem tak to nasel az google , tady je stejne tema : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=62309 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj kluci, dneska jsem zjistil ze mi hrabe jen predni naprava , olej v haldexu jsem menil na podzim a donedavna fungoval, prisel jsem na to dneska az trochu prisnezilo. Chci udelat odpich na snehu a ono hrabou jen predni kola nevite co by stim mohlo byt? dost me to sere (. Je to TDi 66kW rv 2000. dik za kazdou radu Ahoj, už jsi ten problém vyřešil? Odkud jsi, můžu se ti na to kouknout, kdyby si chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj,už jsi ten problém vyřešil? Odkud jsi, můžu se ti na to kouknout, kdyby si chtěl ahoj jeste jsem to nevyresil jsem z okresu FM. To by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Zdarec tak jsem vycetl vagem chybu z haldexu : Řídící jednotka: 02D 900 554 B Komponent: HALDEX LSC ECC 0006 1 Nalezeny chyby: 01155 - Spojka 04-00 - mechanicka chyba Poradí někdo? skusim zkontrolovat hladinu oleje a zaneseni filtru, je mozne ze kvuli tomu nesepne haldex? nejake jine napady? Editováno: 23. Březen 2009, autor: sajfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 no tak to je jasné, no a bylo to nějak poznat že nezabírá zadek např. v zatáčkách??? nebo při akceleraci?? no rojezdy asi hrabačka že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no tak to je jasné, no a bylo to nějak poznat že nezabírá zadek např. v zatáčkách??? nebo při akceleraci?? no rojezdy asi hrabačka že jj bylo to poznat v zatackach, vubec to nesedelo a rozjezdy? mam blato az na strese no nejdrive ve stredu se dostanu na zvedak tak ocekujeme hladinu a filtr. Doufam ze to bude tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tak jak si na tom??? Uz si znova "4X4"???? Hrabe? Nehrabe?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak jak si na tom??? Uz si znova "4X4"???? Hrabe? Nehrabe?... pristi tyden delam zadni brzdy tak na to kouknu, doposud nebyl cas, porad byly na zvedaku jine auta nez to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 mi vag napsal nějakou sporadickou chybu 005xx už nevím, spínač brzdových světel co to muže být??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Brzdový spinače bývají často vadný.Podívej se jestli ti svítěj brzdový sv.Ale je to spor. tak že se závada vyskytne občas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ale proč mi to vypsalo z paměti haldexu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Protože signál spínače přebírá ABS a dále ho předává do HALDEXU,který je při brždění bez tlaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 jo takhle, takže to není chyba pohonu zadních kol ale spínače světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Velmi pravdepodobne. On je totiz ten spinac vyuzity na dost veci a tak Ti jeho porucha moze robit "blbosti v elektrike". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 mi vag napsal nějakou sporadickou chybu 005xx už nevím, spínač brzdových světel co to muže být??? Aty máš nějaký viditelný problém s pohonem 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 žádný jen te chyba spínač brzdových světel jinak všechno funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 A vagem na motor jsi koukal?Tam se většinou taky zapisuje spinač brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 motor bez chyb, brzdy bez chyb a 4x4 už taky bez chyb takže všechno OK, na tyhle 3 věci koukám zároven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dál bych to asi neřešil když nejsou problémy.Je možné že se ale chyba za čas zapíše znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Zdravím pánové, včera jsem na to konečně přišel co stím haldexem je, dřív se moje auto nedostalo na zvedák. Vag vypisoval z pohonu všech kol tuto chybu : Řídící jednotka: 02D 900 554 B Komponent: HALDEX LSC ECC 0006 1 Nalezeny chyby: 01155 - Spojka 04-00 - mechanicka chyba Kontroloval jsem náplně v diferenciálu a haldex spojce, všecko OK, tak jsem demontoval filtr, je jako nový. Vymontoval jsem čerpadlo haldexu (V181) a to je ta příčina, při připojení napájení se čerpadlo ani nehne, rozebral jsem ho a moterek smrdí spáleninou Tímto bych chtěl poprosit lidi s ETKOU aby se mi koukli na číslo dílu. Nevíte kde sehnat za slušný prachy, nejlépe nové?? Popřípadě koho kontaktovat Rok a motorizaci mám v podpisu Díky Editováno: 30. Duben 2009, autor: sajfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Haldex2.bmpHaldex.bmp Číslo dílu-02D525557 Cena z etky-14194Kč To se mi zdá ale nějaké přehnané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Haldex2.bmpHaldex.bmpČíslo dílu-02D525557 Cena z etky-14194Kč To se mi zdá ale nějaké přehnané. jim v té škodovce jebe!!! 14 litrů za elektromotorek nedám, když je čerpadlo dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.