Přejít na obsah

Sportovní podvozek


fabiaMM

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zdravim pánové, mám serie tlumiče a na nich -30mm pružiny. Kola 205/40 R17. Najezdil jsem na tom cca 40 000 km a nejsem zas až tak spokojeny. Teď kdy je potřeba vyměnit tlumiče vybírám co tam dám. Chci aby to bylo sníženo max -30mm, ale co jsem se díval maximalni vyska sport. tlumicu je -35 mm, z čehož nejsem moc nadšenej, ale nezbyde mi nic jinýho, než dát -35mm. Můžete mi něco doporučit?

Ještě jsem přemýšlel, že bych dal sport. tlumič + serie pružina (tu kterou tam teď mám (-30mm)) a nebo sport. tlumič + serie pružina. Pravda je, že s tím nemám zkušenost a bojim se aby to nebyl moc velkej kočkopes, který by moc nefungoval. Nemáte s tímto někdo zkušenost nebo co by jste udělali v mém případě, nějaký kázor? Převážně jezdim po Praze. Dík!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dejviz: ujasni se co přesně chceš a kolik jsi ochotnej zaplatit....co máš za péra - 30mm..Eibach?....můj názor je takový, že pokud chceš tlumiče vhodné ke sníženým pérům a chceš aby to bylo lepší svezení než serie - myšleno sportovnější, tak pořiď tlumiče HP Sporting.....sice je to prvotně vyšší investice, ale něco vydrží, jsou stavěný pro snížený péra a hlavně jsou za pár kaček repasovatelný :palec2: Jinak ke zkráceným pérům optimálně sportovní tlumiče = chod pístnice je pro to optimalizovanej, většinou je i zkrácená :) PS: pokud by jsi použil tlumiče ze sady -35mm podvozku, na tvá - 30mm péra, tak v tom problém nebude ;)

Edit:

Vlasta: já vím, že každej nechce vrazit majlant za tlumiče, nebo péra, ale dle mne, než levný značky, tak to radši origo....ty levný značky buď nic moc nevydrží, nebo fungujou naprd - jsou tvrdý :feve:

Editováno: , autor: kibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...