Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, potrebuji vymenit zadni zamek 5. dveri, ten oranzovy. drnci mi na nerovnostech,no proste uz to nevydrzim. Mám druhou FACE octavii, pujde to s ni vymenit do te moji predface (mam predface exterier ale palubovka byla uz face).

Jsou tam nejake dva srouby a pak takove tahlo a to jde vycvaknout,staci jenom to udelat?

Vloženo

Jak myslis nastav zadni kapotu? Cim to myslis?

Ono to vydava divny zvuk,takovy klepavy,kdyz prejedu pres nejakou nerovnost (vetsinou kdyz je to treba spoj na silnici, kdy pres ni prejedou obe zani kola)

Vloženo

Nene SPZ ne,ta trosku rezonovala,ale vsechno jsem jiz v kudru podlepil a zalepil,mam vsude molitan,i v tech dverich,no proste vsude:-)

Myslis ty dva gumove dorazy co jsou na zadnich dverich?

Vloženo

Ano pomoze. :) Alebo ked nepomoze. Tak musis dat dole prah kufra-plast. Pod plastom je oko do ktoreho zapada zamok zadnej kapoty. Povolit to oko su tam 2 sroby a jemne ho posunut dole -smerom k rezerve. TAK 2-3 milimetre. :)

Vloženo
Nene SPZ ne,ta trosku rezonovala,ale vsechno jsem jiz v kudru podlepil a zalepil,mam vsude molitan,i v tech dverich,no proste vsude:-)

Myslis ty dva gumove dorazy co jsou na zadnich dverich?

Bacha na ten molitan drží vlhko at to nezačne reznout.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...