Dandiel Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ahojte, potrebuji vymenit zadni zamek 5. dveri, ten oranzovy. drnci mi na nerovnostech,no proste uz to nevydrzim. Mám druhou FACE octavii, pujde to s ni vymenit do te moji predface (mam predface exterier ale palubovka byla uz face). Jsou tam nejake dva srouby a pak takove tahlo a to jde vycvaknout,staci jenom to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak si nastav ZADNU KAPOTU!!! Vymena zamku ti nepomoze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jak myslis nastav zadni kapotu? Cim to myslis? Ono to vydava divny zvuk,takovy klepavy,kdyz prejedu pres nejakou nerovnost (vetsinou kdyz je to treba spoj na silnici, kdy pres ni prejedou obe zani kola) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Mas tam2 dorazy na zadnej kapote. Tie dorazy vytoc von . Nerezonuje ti SPZ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nene SPZ ne,ta trosku rezonovala,ale vsechno jsem jiz v kudru podlepil a zalepil,mam vsude molitan,i v tech dverich,no proste vsude:-) Myslis ty dva gumove dorazy co jsou na zadnich dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ANO tie dva dorazy co mas na zadnej kapote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Myslis ze to pomuzue? staci to normalne vytocit jako sroub,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jestli sem to dobre pochopil a jestli ty dorazy vypadaji jako na kombi tak povolis srou dorazu, doraz povysunes smerem nahoru a sroub utahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ano pomoze. Alebo ked nepomoze. Tak musis dat dole prah kufra-plast. Pod plastom je oko do ktoreho zapada zamok zadnej kapoty. Povolit to oko su tam 2 sroby a jemne ho posunut dole -smerom k rezerve. TAK 2-3 milimetre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vcera sem udelal ty dorazy,malinko se to zlepsilo ale dela to porad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nene SPZ ne,ta trosku rezonovala,ale vsechno jsem jiz v kudru podlepil a zalepil,mam vsude molitan,i v tech dverich,no proste vsude:-)Myslis ty dva gumove dorazy co jsou na zadnich dverich? Bacha na ten molitan drží vlhko at to nezačne reznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Este mas 2 dorazy na karoserii a 2 dorazy na zadnej kapote co do seba zapadaju na pravej aj lavej strane . Nastav aj tie. Alebo potom oko do coho zapada zamok. Pisal som o to vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jj to chapu,ale prijde mi ze ten zamek je proste nejaky spatny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.