dick Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Moderní design zadních švětel ŠA naprosto nic neříká, to samé platí u Yetiho, moderní design neznamená hned zvýšení nákladů-nebo alespoň neznamená podstatné zvýšení nákladů ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 K danej karoserii nevidim ziadne lepsie/krajsie riesenie zadnych svetiel, napriklad tie, co ma Seat Mii su neporovnatelne skaredsie...Ja skor vidim problem v prednych svetlach a nasilnom vlozeni masky medzi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Tak koukám, že Citigo je už v konfigurátoru. Zatím verze Ambition a Elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Dost mě překvapuje nasazení ESP u Ambition i Elegance. Kuřácké provedení za 1000Kč je docela pálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Asi součást boje proti kuřákům. Zrovna tahle položka mě naštěstí nijak netrápí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 To by mělo být snad i součástí nejlevnější verze, aby mohlo auto dosáhnout dobrého výsledku v EURO NCAP. Akorát je zatím málo barev na výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Aha, zapomněl jsem, že si NCAP u nárazových zkoušek vymiňuje stabilizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 (editace) ...No a ta "klička",nebo jak to nazvat,na otevírání víka zavazadlového prostoru je dost ukrutná,........ To je u VW normálka, použít lety prověřený díl (= zaplacené náklady na TPV). "klička" byla už na FOXu. Na fotce z FOXu je tam oproti CITIGO navíc vložka zámku. Editováno: 5. Listopad 2011, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will83 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Zdravím, přidávám test z aktuálního čísla Světa motorů. Citigo Test SM.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Celkem dobrej článek-díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Tak dneska jsem CITIGO videl nazivo... trochu me tedy videsil ten temer kovovy kufr, ale jinak to zas tak skarede neni.. Teda ten model co dneska privezli byl jeste se starym znakem a moc se mi na to auto nehodil (ale to je muj nazor)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 tak vera jsem ji taky videl live a je to krasna nakupni taska... a Crake mas naprostou pravdu, to stare logo se k tomu moc nehodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 jakožto nový člen rodiny Škoda auto, dostalo Citigo i zde svou vlastní sekci http://forum.skodahome.cz/forum/243-skoda-citigo/ během týdne bude toto téma přesunuto již do své sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 To je u VW normálka, použít lety prověřený díl (= zaplacené náklady na TPV). "klička" byla už na FOXu. Na fotce z FOXu je tam oproti CITIGO navíc vložka zámku. Stejny dil je to jen na oko - Fox to mel mechanicky (proto ta vlozka zamku) Citigo to ma elektro, je to jen mikrotlacitko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 k prodeji žluťásek http://www.skodaplus.cz/Car/398228/skoda-100-citigo-ambition-1-0-mpi vypadá hezky až na ten křivě nalepenej přední znak, a slušej tomu ty mlhovky takhle je to takový prázdný ale jinak supr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 http://www.skoda-auto.cz/cs/about/info/news/news/Pages/2011_188_Citigo-zahajeni-prodeje.aspx Tak prý cca 1000 objednávek a do konce roku bude dodáno 500ks. To by byl docela dobrý výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 Tak jsem dneska projel Citigo,výbava Elegance 1.0 55 KW.Příplatky červená tornádo,paket Elegance,Sunset,Tempomat s palubním počítačem,rezerva,výškově stavitelné obě sedadla,vyhřívaná přední sedadla. Dojmy: Zavírání dveří jak u Fabie,řazení plynulé,páčky z fabie,takže posilovač výborný.Podvozkově velmi dobré,včetně filtrace nerovností.Vyzkoušeno na dálnici,ve městě,na kostkách,mimo město.Motor tichý,dobře odhlučený,na ježdění velmi dobrý.S HTP nemá nic společného.Celkově spokojenost,za 1*.O hodně lepší než Picanto.Byl jsem velmi spokojený.Tiché na všech površích,rádio hraje kvalitně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Včera jsem měl možnost si ho trošku prolézt na rallysprintu v Praze a musím uznat,že naživo vypadá líp,není to zas tak malý,ale až bude 5tidveřovej bude ještě o něco hezčí,int je pěknej,sedačky jak jsou v celku tak paráda to se mi líbí,jestli zastanou i u 5ti dvířka tak se z nich stane žadané zboží do F,protože jsou příjemně tuhé a velikostně tak na stejnou s F,mám 105kilo a nijak jsem se v autí netísnil,takže jo povedlo se,a jako5ti dveřové bude mít slušnou možnost ovládnout trh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Mě se na něm líbí právě ta dvou (tří) dveřovost. Jezdím často sám s minimem zavazadel a tak cokoli navíc vozím zcela zbytečně. Jako dojíždědlo do práce pro mě skoro ideální vůz, jen pořád nevím, jak se to může chovat na dálnici co do spotřeby, pohybuju se rychlostma do povoleného limitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Co jsem četl ve Světě motorů,tak dálnice 6L/100km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Dnes skusim dialnicu, tak som zvedavy na tych 6L/100km )) No uz teraz tomu neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Měl jsem kombinovanou 5.0 litrů.Město,okreska,dálnice. Budou i nějaké další barvy ? Sice tam nějaké jsou nové,ale moc jich není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Dialnica a 120km/h mi ukazovalo cca 5.7L. Ale fukal vietor... Farby su rozne. Asi typicka je zelena metla + cierne elektrony Cervena klasika neposobi az tak pekne. Taktiez cierna normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 A jsme zase u toho - Citigo se testuje na dalnici - nez bude nekdo hodnotit, jestli je spotreba 6l/100km na dalnici ok nebo ne, at si uvedomi, ze je to auto do mesta! Na dalnici proste nijak extra nepojede a bude relativne zrat, ale to je snad prumerne inteligentnimu jedinci jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 citigo jsem viděl minulý týden zblízka v Tescu v Plzni,je to opravdu auto pro ženskou na nákupy do města.Já bych ho za svou fábku nikdy nevyměnil.Zdravím všechny škodováky apřeji hezké svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.