dream7000 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 ahoj nejde mi urobiť zakladne nastavenie servoriadenia, menil som jednotku na stlpiku riadenia VAG píše toto Adresa 44: Posilovač řízení Labely: 1Kx-909-14x.lbl Řídící jednotka: 1K1 909 144 G Díl: EPS_ZFLS Kl.2 1401 Dílna #: WSC 00000 000 00000 2 závad nalezeno. 02546 - stop limit rizeni 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: Kilometry: 6000 km Teplota: 8.0°C Napětí: 11.70 V Napětí: 11.50 V 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: ked ho prepnem do meranych hodnot nemeni sa hodnota snimaca uhlu riadenia, nema niekto nejaku radu, kružok na bag je bez písmena , RJ pod volantom je AQ .dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 vyriešené, pomohla len vymena podvolantovej RJ za AM...........AQ pracuje s kružkom s indexom C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 A přitom stačilo tak málo...nastavit volant do roviny podle měřených hodnot na kanále 05 a pak udělat základní nastavení a nastavení limitů....už jsem tohle řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nie, nie, pomohla až vymena RJ s indexom AQ za RJ s indexom AM....dovtedy ani ťuk....a potom presne ako píšeš stačilo tak málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Ahoj montoval jsem tempomat a po namontovani vseho zpet a pripojeni baterie mi neustale sviti kontrola volantu s chybou 00778 - G85 snimac uhlu natoceni volantu, chybne nebo zadne nastaveni a jeste taky sviti kontrolka ESP a ta hlasi taky chybu snimace uhlu natoceni volantu. Zkousel jsem ujet nekolikrat tech 20 metru rovne a sviti porad. V merenych hodnotach (posilovac rizeni), kanal 007 v prvnim okne je porad 0.00 stupnu at tocim jak tocim volantem, meni se akorat druhe okno a to je rychlost otoceni. Mela by se ta hodnota v prvnim okne menit nebo ta nula znamena ze jeste neni nauceno? Menil jsem i podvolantovku kvuli MF volantu, puvodni BN > BK (to by snad melo s tim krouzkem komunikovat, kdyz je to oficialni nahrada dle ETKA). Dekuji za rady (ABS) 2 závad nalezeno. 02546 - stop limit rizeni 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: Kilometry: 8000 km Teplota: 18.0°C Napětí: 12.70 V Napětí: 12.40 V 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: ____________________________________________________________ (Posilovac rizeni) 1 závad nalezeno. 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 005 - zadne; nebo spatne zakladni nastaveni / prizpusobeni info o závadě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 (editace) musí se udělat základní nastavení přes diagnostiku: udělat stop limit, pak se spojit s ABS, login 40168, základní nastavení, kanál 60, go - hotovo Editováno: 17. Duben 2010, autor: rolbař 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twenty-six Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Zdravim, když už se tu řeší login na ABS, nemáte někdo loginy i na další jednotky? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 (editace) Zdar kluci, daval som MF volant a podvolantovku AQ, potreboval by som poradiť ako spraviť základné nastavenie. Krúžok mám C, takže by to malo fungovať. Ďakujem. Ešte mi tam ukazuje jednu chybu, čo s tým? Editováno: 6. Říjen 2012, autor: tomihanus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 chyba nejde smazat ? odkazjuje na jednotku ve volantě ze nekomunikuje základní nastavení jak psal Rolbař výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 Základne nastavenie som už spravil, ale táto chyba sa nedá vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 podvolantová jednotka nevidí jednotku ve volantě = vedení, vadná jednotka ve volantě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Možná jen nezapojený černý konektor. Měnil jsi u bagu kablík pro multifunkci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Káblik som kupil nový, ale nefunguje, dokonca mi odvtedy nejde ani klaksón. Takže neviem. Ešte som to nakódoval spať bez multifunkcie a vtedy mi hneď začal trúbiť klaksón. Môže byť aj tá podvolantovka zlá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 nejspíš v tom volantu vystřelil pytel, z 80% pak odejde i jednotka ve volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 tak to sa potom môžem poďakovať jednému pánovi z fóra, od koho som kúpil volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Zdravím, oživuji toto téma..taky mi po zapojení baterie nereaguje snímač úhlu řízení (G85)..v kanále 007 v prvím okně se hodnoty nemění, v druhém ano..mechanik říká, že čidlo je KO (nastavení pře vag jak uvedl Rolbař nejde)..není si ale jistý, že když vyměníme jen samostatné čidlo, chyba půjde vymazat a nastavení přes vag pojede..nechci měnit kvůli toho celé řízení.. Má někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 dokud není G85 nastaven tak žádnou hodnotu neukazuje napiš odkud jsi možná se ti ozvě někdo kdo by to zkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Aha, to snad ten můj známý ani neví, že jde G85 nastavit. Jinak by netvrdil, že je KO. Jsem z okolí Ostravy-Nového Jičína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Cosby by ti mohl pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Díky, zkusím mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.