Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo.

pokud vím tak je vydán nějaký pokyn na výměnu chybných GPS antén nemám to teď u sebe ale pak to sem vložím nicméně to by ti vyřešilo GPS a pak bych pořádně zkontroloval antení konektory jestli někde něco není špatně ;)

Upraveno od KoNG

takže prý vadná anténa GPS... to jsem zvědav kolik mě ta sranda bude stát ... v pátek se tam mam stavit na výměnu a odpo jedeme dělat ostudu do hrvatska,tak doufám že mě to nebude navigovat někam na ural

• 2 týdny později...

Ahojte

mam otazku ako je to s BT jednotkou na Amuntsena ked ze je radio namontovane vo Fabii pred FL s prevodnikom???

a aku BT tam mozem namontovat cislo dielu a co vsetko k tomu potrebujem jak sa to tam da dat.

Dakujem

• 3 týdny později...

Rád by som si to prečítal, ale nemám oprávnenia.  :kol-26:

post-74175-0-75131900-1374158195_thumb.p

• 1 měsíc později...

ahojte,neviete kde zohnat nove mapy do amundsena plus dakujem.

v servisu Skoda (beze srandy)

a to mi spravia zadarmo??

to ťažko...

aj som si myslel,objednaju novu sd kartu s mapami za 200e.:)))stiahnut sa asi zatial nikde nedaju ci?

ne

btw. ty uz jsi videl, ze by nekde nekdo neco udelal zadarmo? Tim spis ve znackovem servisu. :)

Upraveno od mike_k

253 € je posledná cena ktorú som v servise dostal. Možnosť B je objednať cez Škoda eshop, za rovnakú cenu.
Žiaľ, s majiteľmi RNS315 koncern vyj*bal. Aktualizovať sa dá iba cez kartu, poriadne si to ošetrili. Najviac ma serie to, že ak si niekto kúpi navigáciu do OIII, tak má aktualizácie voľne dostupné na webe Navtequ, a ja mám za to platiť. :-(

Tak ze SW227 uspesne aktualizovane na SW351 :kol-47:

post-32589-0-06656700-1377731200_thumb.j

post-32589-0-78410800-1377731212_thumb.j

post-32589-0-65814300-1377731227_thumb.j

Zdravim,

chtel bych se zeptat nvm zda sena to uz nekdo ptal nebo ne, ale potreboval bych poradit,

mam vuz skoda fabia 2011r.v. a mam tam amundsena a kdyz ho cely vytahnu a odpojim a pak ho budu chtit zpatky zapojit bude zablokovany nebo to bude ok?

mockrat diky

Upraveno od JakubM

Prosím, preložte mi to niekto... :-)

Zdravim,

chtel bych se zeptat nvm zda sena to uz nekdo ptal nebo ne, ale potreboval bych poradit,

mam vuz skoda fabia 2011r.v. a mam tam amundsena a kdyz ho cely vytahnu a odpojim a pak ho budu chtit zpatky zapojit bude zablokovany nebo to bude ok?

mockrat diky

Bude to ok ;)

• 1 měsíc později...

Čau klucí,

sháním nové mapy do AMUNDSENA. mám V2. nemůžu to tu nigde najít... máte něgdo? Díky...

• 3 týdny později...

já bych věděl kde sehnat mapy V4 ... ale nechci šířit warez ... :)

• 1 měsíc později...

Mapy na Amudsena mám.Ozvěte se.Tel.776746886.Odzkoušení samozřejmostí.

Do Amundsena má mapy každý, dajú sa stiahnuť na webe. Daj vedieť, ak budeš mať aktuálne a funkčné mapy Západnej Európy do Amundsen+ (RNS315). ;-)

Hlasim sa aj ja:)uz by to chcelo novsie

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.