Červen 11, 201312 r pokud vím tak je vydán nějaký pokyn na výměnu chybných GPS antén nemám to teď u sebe ale pak to sem vložím nicméně to by ti vyřešilo GPS a pak bych pořádně zkontroloval antení konektory jestli někde něco není špatně Upraveno Červen 11, 201312 r od KoNG
Červen 16, 201312 r takže prý vadná anténa GPS... to jsem zvědav kolik mě ta sranda bude stát ... v pátek se tam mam stavit na výměnu a odpo jedeme dělat ostudu do hrvatska,tak doufám že mě to nebude navigovat někam na ural
Červen 27, 201312 r Ahojte mam otazku ako je to s BT jednotkou na Amuntsena ked ze je radio namontovane vo Fabii pred FL s prevodnikom??? a aku BT tam mozem namontovat cislo dielu a co vsetko k tomu potrebujem jak sa to tam da dat. Dakujem
Červenec 18, 201312 r Tak jsem včera konečně zapojil mikrofon. Nafotil jsem vše potřebné pro instalaci a návod dal sem: Zapojení mikrofonu pro RNS 310 a 315
Srpen 28, 201312 r aj som si myslel,objednaju novu sd kartu s mapami za 200e.))stiahnut sa asi zatial nikde nedaju ci?
Srpen 28, 201312 r ne btw. ty uz jsi videl, ze by nekde nekdo neco udelal zadarmo? Tim spis ve znackovem servisu. Upraveno Srpen 28, 201312 r od mike_k
Srpen 28, 201312 r 253 € je posledná cena ktorú som v servise dostal. Možnosť B je objednať cez Škoda eshop, za rovnakú cenu.Žiaľ, s majiteľmi RNS315 koncern vyj*bal. Aktualizovať sa dá iba cez kartu, poriadne si to ošetrili. Najviac ma serie to, že ak si niekto kúpi navigáciu do OIII, tak má aktualizácie voľne dostupné na webe Navtequ, a ja mám za to platiť. :-(
Září 5, 201312 r Zdravim, chtel bych se zeptat nvm zda sena to uz nekdo ptal nebo ne, ale potreboval bych poradit, mam vuz skoda fabia 2011r.v. a mam tam amundsena a kdyz ho cely vytahnu a odpojim a pak ho budu chtit zpatky zapojit bude zablokovany nebo to bude ok? mockrat diky Upraveno Září 6, 201312 r od JakubM
Září 8, 201311 r Zdravim, chtel bych se zeptat nvm zda sena to uz nekdo ptal nebo ne, ale potreboval bych poradit, mam vuz skoda fabia 2011r.v. a mam tam amundsena a kdyz ho cely vytahnu a odpojim a pak ho budu chtit zpatky zapojit bude zablokovany nebo to bude ok? mockrat diky Bude to ok
Říjen 24, 201311 r Čau klucí, sháním nové mapy do AMUNDSENA. mám V2. nemůžu to tu nigde najít... máte něgdo? Díky...
Říjen 24, 201311 r Evidentne jsi hledal spatne. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/navigacni-sd-karta-pro-zapadni-evropu
Říjen 24, 201311 r Ty taky, na Amundsen jsou mapy :http://www.navigace24.eu/eshop/D95-navigacni-sd-karta-evropa-2013-navi-systemy-skoda-amundsen-vw-rns-310-seat-media-system-2-0 ty tvoje jsou na Amundsen+
Leden 4, 201411 r Do Amundsena má mapy každý, dajú sa stiahnuť na webe. Daj vedieť, ak budeš mať aktuálne a funkčné mapy Západnej Európy do Amundsen+ (RNS315). ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.