Únor 5, 201510 r Mapy ktoré sú dostupné na stiahnutie cez stránku Škody sú pre novú radu navigácii MID. Mapy sa nedajú použiť pre navigcie Amundsen, Amundsen+ ani Columbus.
Únor 5, 201510 r Pro navigaci Amundsen se nyní mapy dodávají už jenom na SD kartě, která je chráněná proti kopírování. http://www.navigace24.eu/eshop/skoda/K51-cd-navigace-amundsen Dříve se mapy prodávaly na CD, ze kterých se daly zkopírovat v přístroji na SD kartu.
Únor 6, 201510 r Tak vyřešeno mapy už v navi sou, jen je teda škoda že nové mapy na kartě sou tak drahý, nu snad se časem někdo najde jak to vyřešit i jinak.
Únor 9, 201510 r Mohu poprosit o pomoc přes SZ? SD karta v RNS310 je nenávratně poškozena a potřeboval bych dostat data na novou. Díky
Únor 10, 201510 r No tím jsem myslel, zda-li lze z aktualizačního CD nahrát data na prázdnou SD, pardon, má chyba. Případně jak na to
Únor 10, 201510 r Poslední mapa, která vyšla na CD byla 2012. Z té by to šlo nahrát v Amundsenu na prázdnou SD.
Únor 22, 201510 r Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda vam take Amundsen(+) vydava po vypnuti (vytazeni klicku, Amundsen se vypne, display zhasne) takovy velmi jemny bzucivy / piskavy zvuk, slysim to jen, kdys se uchem priklonim uplne k panelu. ... ? Zvuk mi nevadi, jen se obavam, zda to necuca baterku.
Únor 25, 201510 r Ahoj,prosím poradíte mi.Vyměnil jsem telefon a nějak se jim nechce spolu stopro komunikovat. Mám amundsena+ a přestal mi zobrazovat poslední volané, přijaté,....hovory,musim každé číslo znovu hledat v seznamu, ten zobrazuje,nevíte někdo co s tím.
Květen 6, 201510 r Ahoj. Chtel bych se zeptat, zda vam take Amundsen(+) vydava po vypnuti (vytazeni klicku, Amundsen se vypne, display zhasne) takovy velmi jemny bzucivy / piskavy zvuk, slysim to jen, kdys se uchem priklonim uplne k panelu. ... ? Zvuk mi nevadi, jen se obavam, zda to necuca baterku. Ano stejně
Květen 6, 201510 r Ahoj,prosím poradíte mi.Vyměnil jsem telefon a nějak se jim nechce spolu stopro komunikovat. Mám amundsena+ a přestal mi zobrazovat poslední volané, přijaté,....hovory,musim každé číslo znovu hledat v seznamu, ten zobrazuje,nevíte někdo co s tím. Skus na chvíli odpojit akumulátor ,nebo vytáhnout pojistku navigace
Červenec 13, 201510 r Dobrý den. Mam ve svém před facelift roomu Amundsen zapojený přes převodník. Zajímalo by mě jestli a jak by se dalo dodělat MDI
Červenec 13, 201510 r Nebude fungovat beha to po canu 2.0. Nepujde prihlasit do gateway. Na radiu mas preci sd kartu tak si myslim ze mdi je zbytecne.
Červenec 13, 201510 r Kluci, jsou tohle poslední dostupné mapy na Amundsenu+, nebo existují novější? Díky!
Červenec 14, 201510 r Existují novější, V6. Ovšem za tu cenu (5380,-) si můžeš pořídit skoro dvě jiné navigace s doživotní aktualizací map celé Evropy. http://www.navigace24.eu/eshop/skoda/K131-mapove-podklady-sd-karta-pro-navigaci-amundsen
Červenec 23, 201510 r Chlapci ať to nemusím celé číst, nebo hledat někde jinde. Umí současný model dodávaný do nových vozů USB nebo SD ?
Leden 19, 20169 r Zdravim ,mam amundsena a pri zapnuti navigacie mi pise :prosim vlozte mediums navigacnimi daty.viete mi pomoct nemam ziadne cd ani sd kartu od toho da sa to niekde stiahnut?
Březen 30, 20169 r Ahojte uvažujem nad kúpou Amundsena+ do mojej fabie II FL r.v 2012. Dnes som dostal fotky štítkou a potreboval by som identifikovať údaje zo štítka. Je potrebný nejaký rámik alebo mi to bude pasovať presne miesto swingu? Čo znamená MAC 00:00:00:00:00:00 Díki Upraveno Březen 30, 20169 r od icosom
Březen 30, 20169 r Misto swingu pasuje bez problemu jen vytahnout a dat amundsen. A ten MAC znamena ze to nema bluetooth kdyby mel tak tam budou cisla.
Březen 30, 20169 r Díki,tomu vravím dobrá rada nad zlato,bez BT to ani nechcem. Myslel som si že všetky amundsen+-ky majú BT . Ešte raz vďaka... Ešte by ma zaujímala jedna vec,na jednom inzertnom portáli som našiel v ponuke Amundsen+ vraj kúpený v r.2015 aj štítok je tam priložený ale ma prekvapuje že tam nie je na čele hore nápis škoda auto a Amundsen+, je to v poriadku nie je to nejaká Čína alebo kópia? Upraveno Březen 30, 20169 r od icosom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.