fabiahtp Vloženo 26. Březen 2006 Vloženo 26. Březen 2006 Má to už někdo namontované http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000063 ,stojí to opravdu za ty peníze, je přece mnoho levnějších zařízení a nemá někdo fotku jak to přesně vypadá? Citovat
Jaspur Vloženo 26. Březen 2006 Vloženo 26. Březen 2006 Já jsem si to nechal namontovat už předloni při servis. prohlídce, tenkrát na trhu ještě nic jiného nebylo. Fotku nemám, stejně je to schovaný pod palubkou. Světla se rozsvítí, když napětí v palubní síti dosáhne asi 13,8 V (tuším). Z vnitřního osvětlení svítí jen budíky a to se sníženou intenzitou. Vyřadit z činnosti se dá vytažením pojistky. Zatím to funguje bez závad. Citovat
anry Vloženo 26. Březen 2006 Vloženo 26. Březen 2006 myslím že toto bylo na trhu už před 2 rokama. a je to stejné jak to od molpiru a to stálo myslím kolem 600 Citovat
Pako Vloženo 27. Březen 2006 Vloženo 27. Březen 2006 Mám jak na svým, tak i na služebáku, spokojenost. Sice trochu drahý, ale pokuty po 1.7. za nesvícení asi taky neboudou nic moc....... Citovat
quikshare Vloženo 27. Březen 2006 Vloženo 27. Březen 2006 dodava www.molpir.cz jak cz tak i sk cena 600,- + 300,- montaz Citovat
Martan Vloženo 27. Březen 2006 Vloženo 27. Březen 2006 taky o něm přemýšlím do okty.jak je složitá montáž? Citovat
heckeer Vloženo 27. Březen 2006 Vloženo 27. Březen 2006 taky o něm přemýšlím do okty.jak je složitá montáž? tenkrát to tady někdo popisoval i s fotkama ,myslím že tam psal že průměrný kutil to zvládne, taky o tom přemýšlím, teda vím jistě že to tam dám, ale kde a jakou značku, tenkrát to dělal i Jablotron, Cosby to prodával za 300kč a já lituju že jsem to od něj nekoupil páč jablotron už to prý nedělá... Citovat
xman Vloženo 27. Březen 2006 Vloženo 27. Březen 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1152 montaz zvladne aj priemerne zrucny idiot (vratane mna) v pripade ze ma k dispozicii spravny vypichovak na konektory, bez vypichovaku je to trochu narocnejsie ale mierne zrucny kutil to zvladne aj s kancelarskymi spinkami a podobnymi specializovanymi nastrojmi treba hladat, je tu o tom viac tem Citovat
heckeer Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 tak že bych se do toho pustil také s kamarádem vypichovákem... Citovat
snike Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 (editace) tak že bych se do toho pustil také s kamarádem vypichovákem... Já mám taky kamaráda, ale je vopichovák, vadí Pouštět se s ním raději do ničeho nebudu Editováno: 28. Březen 2006, autor: snike Citovat
Janek 33 Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 Jak dlouho trvá montáž? Ptal jsem se ve Škodovce a chtějí 900Kč za montáž, prý to trvá 2 hodiny. Citovat
škoda Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 Jo mám to není to špatná věc.Funguje to tak že lze nastavit letní, nebo zimní provoz.Letní se chová normálně a zimní ti při vypnutých světlech začne vydávat pisklavý tón, a když je necháš zapnuté tak se po nastartování rozsvítí a naopak.Asi je to ono co chceš, auto jsem tak koupil takže nevím nic bližšího.Snad ti to trochu pomůže. Citovat
Scully Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 Já to mám, namontovaný od škodovky za 1300. A zatím max. spokojenost. Prostě máš světla pořád zaplí a oni se ti sami vypnou při vypnutí motoru. Takže nehrozí ani vybití baterky. A pokud to necháš vypnutý tak to píská Citovat
Gil Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 Já to mám, namontovaný od škodovky za 1300. A zatím max. spokojenost. Prostě máš světla pořád zaplí a oni se ti sami vypnou při vypnutí motoru. Takže nehrozí ani vybití baterky. A pokud to necháš vypnutý tak to píská Jak to funguje se spínačem světel? Je to pořád v základní poloze nebo v rožlé? Citovat
Scully Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 V rožlé, a normálně se to vypne automaticky Ale pokud to ze zvyku vypneš, tak to při příštím startu píská abys o zas zapnul. Citovat
Gil Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 V rožlé, a normálně se to vypne automaticky Ale pokud to ze zvyku vypneš, tak to při příštím startu píská abys o zas zapnul. Díkes Citovat
zabiak Vloženo 28. Březen 2006 Vloženo 28. Březen 2006 Tady něco pro kutily schéma jak si to vyrobit sám http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/svetlavypinani.htm Citovat
JendaR Vloženo 29. Březen 2006 Vloženo 29. Březen 2006 Nevíš, jestli je to na Fabku stejné? Přinejmenším barva konektorů bud asi jina, co. Citovat
heckeer Vloženo 29. Březen 2006 Vloženo 29. Březen 2006 já nevím jestli to je stejné, tady na těch stránkách je to na fabii a octavii+superb jiný http://www.levnealarmy.cz/kategorie.php?id_kategorie=12 .taky by mě to zajímalo... Citovat
pajach Vloženo 6. Duben 2006 Vloženo 6. Duben 2006 Taxem si to fčera nechal namontovat v rámci roční prohlídky,dle fraktůry je cena 578,- bez DPH (matroš + práce) + pár kaček za nějaký drobný materiál(přepínač léto-zima,dráty.piny do konektoru...).Funguje jak je popsáno výše k naprosté spokojenosti . Citovat
Rodsten Vloženo 6. Duben 2006 Vloženo 6. Duben 2006 Taxem si to fčera nechal namontovat v rámci roční prohlídky,dle fraktůry je cena 578,- bez DPH (matroš + práce) + pár kaček za nějaký drobný materiál(přepínač léto-zima,dráty.piny do konektoru...).Funguje jak je popsáno výše k naprosté spokojenosti . Muzu vedet presny typ, co Ti montovali a kde ? Ja psal do autorizovaneho servisu a napsali mi 1400,- vc DPH Citovat
Crake Vloženo 6. Duben 2006 Vloženo 6. Duben 2006 Gil: jen abych ti to popsal... kolega to ma v aute a v pozici "0" se pri nastartovani rozsviti potkavaci svetla, palubka nesviti - jen kontrolka svetel je v provozu... Pokud chces aby svitila palubka, pak musis pootocit ovladacem do standardni polohy... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.