Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny. Po delším hledání v nápovědě jsem usoudil, že téma s AVON ZV5 tu ještě není, tak zkouším štěstí. Chci na oktávce vyměnit všechny 4 kola, které už jsou sjeté na asi 2mm. Měl bych k mání právě AVON ZS5 za 2000,- kus i s montáží. Prej je to u nás novinka, před tím byla ZV3 Něco jsem našel na pneu revue http://www.pneurevue.cz/casopis/news.php?id=734. Nebo mě kolega automechanik nabízel Kleber Hydraxer, ale cenu nevím. Já toho nenajezdím moc, ročně asi 8 - 10 000 a z toho část na zimních gumách. Prozatím mám původní letní gumy Bridgestone Turanza. A chtěl bych to obout na 1.9 TDi 81kW combi. Poradíte mi?? Už jsem za poslední měsíc do auta vrazil dost : STK, výměna oleje a filtrů atd, takže bych chtěl do toho vrazit maxi 2000,- za kus a pokud možno i s prací :o)), ale není podmínkou.

Za 2000kc / ks se da sehnat urcite lepsi pneu nez AVON :)

Jak píše kolega.

Za 2000 kč můžeš mít i jiný značky.

Třeba Goodyear EFFICIENTGRIP FP, ale ty přesahujou limit o 28 kč (2028 kč) nebo Pirelli P7 V za 1777kč, Michelin Energy za 2100 kč, Barum Bravuris 2 za 1500 kč, Michelin Pilot Exalto PE2 za 2020 atd...........

Jen pohledat na netu a obejít pár servisů. Někde dávaj zajmavý slevy, nebo nazutí a vyvážení zdarma.

Upraveno od Luďa

• Autor

Díky za rady, už jsem se mrkl i na netu a ty AVONy tady nemají zas až tak dobré reference a za ty prachy ........ Trochu se mi nechce na těch gumách šetřit, když má autíčko najeto asi 53 000 km. Takže jsem si dal takový limit +- 2000 ks, pokud možno i s montáží. Ještě mrknu na Firestone TZ 300 (1990,-), Pirelli P7 (1820,-), Dunlop SP Sport (1830,-), Continental Sport contact 2 (1920,-) nebo Goodyear Excellence (1950,-).

Já měl a ještě mám ty Avony v 17" na Passatu a spokojenost.2 odešly po 25000km,což je normál a 2 mají ještě asi 40%.

Matka u Avonu taky nakupuje a teď je i reklama v televizi, můžete dělat Avon lady a pak jsou určitě i slevy :smich:lol:smich:

Kamos kupil tie AVONY na svoju LAGUNU a je s nimi zatial spokojny. Ja by som sa ich tiez nebal ved robia aj pneu pre sportove ucely.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.