Přejít na obsah

Po zmizelém airbusu nad Atlantikem nejsou žádné stopy


Romariooo

Doporučené příspěvky

je to smutna udalost, bohuzel jsem jiz takovy a musim si to trochu odlehcit, jsem jedniy komu to pripomina zacatek "popularniho" serialu LOST ????

Tez jsem si vcera rikal :feve: . Ale jak tak premyslim, tak jeste porad trosku verim, ze mohlo byt unesene. Ale to by se muselo rozlosknout uz dneska. Prece jenom schovat 230 rukojmi asi nebude jen tak a taky to letadlo, pokud ho unesli nekam na Saharu, tak se tam muze lehce ztratit a ani satelity ho nemusi videt, kdyz se na tu oblast nezameruji. Pokud teda teroristi ty vysilaci systemy odpojili. Na palube prece jenom bylo par vyznamnych lidi, tak je tam mala kapka nadeje. No moc me zajima jak to dopadne, ale jsem optimista do posledni chvile, tak budu drzet palce :feve::palec2::help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na 11.zari mam svuj nazor, ale o tom nekdy jindy. O tech letadlech se totiz taky rika, ze nekde pristaly a ty lidi prezili a tim padem by nekde museli dodnes zit...tomu se mi nechce moc verit, ale dnes je vse mozne. No kazdopadne si o 11.zari myslim, ze to nebyl ciste teroristicky cin :feve: . Koukal jsem na plno tech dokumentu, ale muzou byt taky delane tak, aby zmanipulovali divaky, ale taky hodne veci je tak skutecnych, ze se tomu da lehce uverit, no nevim nevim...

Jsem vazne zvedavy, jak ten airbus skoncil :kuk:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono kdyz si vezmete kolik letadel denne lita, tak je to porad nejbezpecnejsi prostredek, dle meho nazoru. V aute si clovek taky nevybere, dobre spolehas na sebe, ze pojedes opatrne, ale pak ejhle, smete te kamion a koncis. nevim no, je to hruuza a lidi se asi zacnou zase trosku bat letat, ale takovy je bohuzel zivot :feve::(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mezi cestujícími bylo několik vysoce postavených představitelů firmy Michelin především pro Jižní Ameriku, prezident metalurgické společnosti ThyssenKrupp CSA Erich Heine, několik brazilských veřejných činitelů, zástupci nevládních organizací a také 26letý princ Pedro Luis de Orleans e Bragança, potomek posledního brazilského císaře Pedra II.

Já si myslím, že je na dně atlantiku a, že mobil mu někdo šlohl ještě než odletěl. Nebo ho ztratil nebo zapomněl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...