Lala07 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Mám poškozené LP dveře. Mám možnost sehnat kompletně nastrojené dveře tj. okna, zámky, zracátko. Co musím udělat aby mi to fungovalo v autě? Mechanická montáž-výmena dveří...to je jasný.Poté podle mne stačí je vyměnit vložku zámku a jinak vše (el. okna, rádio, zracátka) bude fungovat...je to tak? Editováno: 5. Červen 2009, autor: Lala07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 neni nahodou v levych prednich dverich komfortka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 (editace) Komfortka je u před FL za kastlíkem spolujezdce. Editováno: 9. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Komfortka je u před FL za kastlíkem spolujezdce. No to by byli soudruzi v Boleslavi trotlové....kdyby dávali komfortku do dveří....velká pravděbodobnost při poškození dveří že se poškodí....tak nikdo mi neřekne nic k té záměně? Bude to fungovat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Já to teda nevím na 100%, ale jestli není víc generací dveřních jednotek tak by podle mě neměl být nějaký zásadní problém. Dveře by musely být ze stejně vybaveného auta. Stahování oken, osvětlení nástupního prostoru, vyhřívání zrcátek, reproduktory (soundsystem?), osvětlení kliček, centrální zamykání atd... Čalounění, dekory, kód laku. Pozor na pravostanné/levostranné řízení. Ve dveřích u řidiče toho může být celkem dost.... Editováno: 11. Červen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Moze ti to fungovat na 100% ale aj nemusi!!!! Kup len cisto hole dvere a pouzi tvoje diely . Poprehadzuj to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Moze ti to fungovat na 100% ale aj nemusi!!!! Kup len cisto hole dvere a pouzi tvoje diely . Poprehadzuj to. Nechce se mi právě měnit celý nosič s el.pohonem dveří....je to komplkovaný...je to nejtovaný...odvrtat...vyndat blbě se s tim manipuluje....te´d souvísející kabeláž no moc složitý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Lala07. Zves -demontuj cele poskodene dvere co mas na aute. Postup: matice na vrchnom aj spodnom pante odsrobuj, kluc c13, demontuj omedzovac dveri z Laveho A stlpika kluc-torx M8 vid foto. Vycvakni prechodku kabelaze a odpoj konektory.A smerom hore cele dvere demontujes.Potom nahod na panty NOVE dvere a zapoj konektory.Sprav skusku ci vsetko funguje jak ma el.okna,central atd. Ak bude vsetko O.K. tak to cele komplet poskladaj. Ak nieco nebude fungovat tak to musis rozobrat a poprehadzovat. Nic ine ti potom uz neostava. Odvrtat nity, prehodit a zanitovat. Editováno: 12. Červen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já bych jenom doplnil, že ten nástavec na obrázku není torx ale mnohohran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) JOSKA :Ved som tam napisal oznacenie M8 P.S. z fotky je jasne vidiet ze to nie je klasicky TORX Editováno: 12. Červen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Chlapci a chalani....nerad bych aby to tady dospělo k nějaké bitce.....vaše nazory jsou fajn....fakt nejsem tupej a vím jak demontovat dveře....ale o to mi nejde a na to jem se ve fótu neptal! Dotaz je jasný!!!!. Po výměne vložky zámku je zaměnnost dveří možná? Převážně z hlediska el. funkce...bude vše fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Zkusím něco k tématu. Podle mě by elektrika neměla být problém - nevím jestli vše půjde hned, ale po případném nakódování by mělo vše fungovat, vyměňují se složitější věci a funguje to. Co přesně je nebo není třeba kódovat Ti ale musí říct někdo kdo do elektriky dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 LALA07:1. Co ti v tom brani abi si tie dvere prehodil komplet-NAVOD SOM TI PISAL HORE 2. Na kabli co mas vo dverach je DATOVY STITOK porovnaj obi dva stitky ci sedia (cislice ale aj pismena) 3. Spocitaj kable ktore idu z dveri do konektora na A STLPIKU ked povodne dvere budu mat pocet kablou napr 12. a NOVE dvere 8 kablikou na konektore tak ti to nebude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) jsou dva druhy elektrik do MR06 a od MR07 navzájem nekombinovatelné podle počtu drátů to rozhodně poznat nejde, počet není vše Editováno: 22. Červen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Obě kabeláže lze až na drobné úpravy ve dveřích řidiče použít. V těch není zásadní rozdíl. Rozdíl je v jednotkách ve dveřích a v komfortce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Chlapci a chalani....nerad bych aby to tady dospělo k nějaké bitce.....vaše nazory jsou fajn....fakt nejsem tupej a vím jak demontovat dveře....ale o to mi nejde a na to jem se ve fótu neptal! Dotaz je jasný!!!!. Po výměne vložky zámku je zaměnnost dveří možná? Převážně z hlediska el. funkce...bude vše fungovat? Tak napiš konkrétně jaké dveře a a do konkrétně jakého auta. Třeba ti někdo řekne jestli to půjde nebo ne. Na tak obecnou otázku se nedá konkrétně odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.