swany Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Zdravím chlapi. Chtěl jsem se zeptat..... Šla by koupit tyčinka imobilizeru do klíče??????????????? a nevíte kde??? Jeden klič jsem ztratil a ted mam jen jeden.... pořídil jsem si proto 2x vystrelovaci klic bez tycinek imobilizeru.... takze kdyz ji prehodim opet budu mit 1 klíč! Poradili by jste mi kde ji (tyčinku) koupit. zatim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Original vystrelovaky SKODA maju tycky immo v kluci len to treba nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swany Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Original vystrelovaky SKODA maju tycky immo v kluci len to treba nakodovat. nj ale ja lulin jsem koupil bez a ted uz se mi nechce davat za origoš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 kupil si rakso kluce??? hod foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 a bylo by lepší kdyby jsi v sekci elektrika hledal zkus zadat do vyhledávání vystřelovací klíč nebo imobilizér a najdeš již založená témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swany Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Z teto stranky jsou to kupoval ..... to jsou ony http://www.9000.cz/dalkova-ovladani/dalkov...-klic-rj-cz-key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak do tehlech No Name klicu das asi tezko immo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak do tehlech No Name klicu das asi tezko immo.. proc by ho tam nedal sam mam presne tento vystrelovak a udelal jsem to s trochou trpelivosti a maka to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Imho to tam jde...taky jsem měl rakso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladi Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tady prodávají imo http://www.tuningexpert.cz/obchod-179 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Zdravím taky zvažuju že si pořídím vystřelovák, ale jak sem lozil tu a po netu tak když si ho někdo pořídil tak nějaky špatný typ a toho bych se rád vyvaroval. Našel jsem na stránce (odkaz viz. předchozí přispěvek) klíč 1J0 959 753 DA a zajíma mě co zname ná to DA. To jaký je rozdíl mezi 1K0 a 1J0 vím ! s 1K0 mi nebude fakčit stahovaní oken. A ještě by mě zajímalo jestli je to těžké zprovoznit. Mám k mání kabely ELM 327 a OBD Fast KKL USB pujde to snima nějak naprogramovat? Jak se to programuje snad tu někde na foru bude tak až budu mít více času tak to pohledám ale pokud na to nebudou ty káble tak mi to bude stejně k ničemu. http://www.tuningexpert.cz/tuningexpert/eshop/0/0/5/1-Autoklic-Skoda-1J0-959-753-DA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Chtěl bych taky vystřelovák k fábce. Když koupím klíč v předchozím příspěvku, vyměním komfortku za poslední písmeno E, seženu někoho, kdo mi to nahraje do jednotky, pojedete to? Ted mám ke klíči přívěšek s dálkou, půjde zapojit na novou komfortku? (aby mi fungovaly dosavadní dva klíče + novej vystřelovák) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Tomes,ale taky musíš o svém autě dát nějakou informaci Fabie I ?, rok výroby? Takže zámky máš elektrické a nyní dálkové ovládání příslušenství Škoda , oválný přívěšek se zelenými talačítky? No a potom odkud jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 (editace) Jo sorry. Fabia I combi, 1.9 TDI RV 2001.Je tam originál centrál, elektrický okna. Dálka asi dodělávaná. Fotka: http://imageshack.us.../img1955ms.jpg/ Jsem ze střední moravy, Mohelnicko Tom Editováno: 19. Únor 2012, autor: tomes001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 To není origo příslušenství Škoda Nevím co to je zač. Pokud je tam originální centrál z fabriky tak si sežeň komfortní Jednotku ...........433E a ten klíč s písmenem J a klidně ti to já neba Vaša v Prostějově uděláme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 OK, dík za nabídku. Až seženu komfortku a klíč, dám vědět. Jaká je šance, že půjde k tomu připojit stávající dálka? (jinak, aktivace tempomatu by byla taky možná?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 Jo jen nemám teď kabeláž Páčku mám Pokud se rozhodneš pro tempomat tak dej vědět. Připojit stávající dálka -to myslíš tem přívěšek co používáš teď? Tak to zcela jistě nepůjde. Jedině pokud by se tam ponechalo současné dálkové ovládání tak potom ano. Bude ti fungovat nový vystřelovací klíč a pokud máš elektrické otevírání kufru tak bude fungovat i prostřední tlačítko na kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 když seženeš tu Éčkovou komfortku, tak nepotřebuješ stávající dálku.. na to bude přece ten vystřelovák. Takže ta neorigo dálka se může vymontovat a třeba ji můžeš střelit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2012 Sdílet Vloženo 20. Únor 2012 Je otázka jestli třeba ta dálka neměla v sobě alarm. Ještě jsem zapomněl pro montáž Tempomatu BSG nesmí být 6Q2 .. Pokud je 6Q0 nebo 6Q1 tak v pořádku Ale myslím,že vzhledem k tomu,že máš okna v elektrice tak to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Zdravím chlapi, nemáte někdo zkušenost s výměnou tlačítek v origo vystřelovacím klíči Škoda? jak se to dá vyměnit? http://www.bmwjakes.cz/nahradni-tlacitka-klice-skoda-audi-seat-tlacitka-p-260.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Zdravím. Potřeboval bych pomoc. Koupil jsem třítlačítkový vystřelovací klíč 1J0 959 753 AH. Zkoušel jsem ho naučit na originál centrál, ale nefunguje. Nevím proč. Při naučení při tom komfortka cvakne jako, že ho přijmula, ale klíč stále nefunguje. Mám Fabii r.v. 2006 a konfortku 6Q0 959 433 E. Oba staré klíče co mám přizpůsobím normálně. Neví někdo co s tím může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Máš stejnou frekvenci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Ano na obou je 434 MHz. Jsem bezradnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 jak jsi dělal to přizpůsobení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillersMPL Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Smazal jsem aktuální klíče. Zadal jsem, že chci přizpůsobit jeden klíč. Pak jsem do 3 sekund zmáčkl tlačítko zamčení. V komfortce to cvaklo jako, že reaguje na signál. Ale dálka stále nic. Staré klíče, když je vymažu přizpůsobím normálně, ale tenhle ne a ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.