Hrnecek Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 (editace) Objednávám si novou O Tour Trumf 1.9 TDI 74kW. Za tempomat do toho auta chce Škodovka navíc 12.000,- Kč. Pochopil jsem z tohoto fora správně, že když si ho nechám namontovat dodatečně ušetřím 10.000,- ? Dík za odpověd. Editováno: 14. Září 2009, autor: Hrnecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pphenixx Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Taky si budu objednávat Tour Trumf a 12.000,- za tempomat se mi dát nechce. V případě dodatečné instalace tempomatu, nepříjdu o záruční servis (myslím auta)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 záleží na konrétním servisu (člověku) už za mnou přišel jeden zákazník který by podle pána ze škodovky ztratil kompletní záruku na auto při montáži LED světel pro denní svícení (FII rok stará) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pphenixx Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 V tomto případě je potřeba zásahu - přepsání údajů (či doplnění - nevím jak to napsat) do řídící jednostky. Poznájí to v autorizovaném servisu při pravidelné servisní prohlídce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bananek Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 pred reklamaci packy bych ji zkontroloval VAGemRJ motoru (01), merene hodnoty, skupina 66 v bloku 2 0000 - deaktivovany 1000 - aktivovany tempomat v bloku 4 0000 - OFF 0011 - ON 1011 - RES (+) 0111 - SET (-) tlacitko packa zle rozebrat a vycistit, zde na foru je navod, kouknu jeste po linku Kontrolu Vagem jsem také dělal, vše bylo OK, všechny prvky reagovali, ale v provozu to prostě nešlo. Např. při zapnutém tempomatu a použití levého blinkru se tempomat deaktivoval. Už mám novou páčku s tím druhým ovládáním a je to super, dobře se ovládá a hlavně to funguje. Reklamace byla uznána. Pokud budete někdo měnit páčku, nechte si tu starou ve skříni. Byl jsem 14 dnů bez auta. Očistec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 V tomto případě je potřeba zásahu - přepsání údajů (či doplnění - nevím jak to napsat) do řídící jednostky. Poznájí to v autorizovaném servisu při pravidelné servisní prohlídce? kdyby byl ve škodovce nějakej odborník tak možná ano podle mě si spíš všimnou páčky tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Určitě to koumat nebudou, už vidim, jak čtou data ze štítku výbavy natož o kontrolovat jesti to k autu sedí, mi byli schopný na faturu a všude možně napsat během jedné návštěvy min. tři druhy auta na různé dokumenty, jednou nesedělo VIN, na to jsem je upozornil, na druhym papíře neseděl rok výroby a pak na faktuře pro pojišťovnu mi z udělali z auta 1.6-tku 55 kW LX i po opravení VINka ... idioti, doufám že se pojišťovna nebude kroutit ... Jinak se dlouho divili že mám otevírání zámků dveří nakódováno na postupné (nejdřív řidič a pak zbytek), prej jestli tomám schválně takto nakódovaný, že to ještě u O1 neviděli ... borci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelka Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Zdarec přečetl jsem toho dost a jsem s toho Mám O1 9/99 1,9 81kw má dálku, stahování oken přední, zadní ,radio symphony CD a také Multifunkční volant a není funkční je asi jen namontován a aktivován airbac. Poraď te Co dělat ?? Aby makal a co to bude asi stát ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) ridici jednotku MF volantu, kabelaz + jina packa tempomatu... nebo pokud je zapojeno tak zkontrolovat kabelaz dle schemat, diagnostikovat vagem... Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelka Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Zdarec přečetl jsem toho dost a jsem s toho Mám O1 9/99 1,9 81kw má dálku, stahování oken přední, zadní ,radio symphony CD a také Multifunkční volant a není funkční je asi jen namontován a aktivován airbac. Poraď te Co dělat ?? Aby makal a co to bude asi stát ?? Jenom že tu asi problém, servysu řikaly že potřebuji jinou jednotku komfortního systému a že MV není propojen. Tak jsem s toho vedle. Ps. Poradí někdo ? nebo udělá?? Editováno: 29. Prosinec 2009, autor: Pavelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahoj, nechal jsem si upravit převodovku - přidat šestý rychl. stupeň, se kterým mi nespolupracuje tempomat. S nižšími kvalty šlape ok. Tempomat je původní v mé O1 1,8T rv99. Dá se donutit ke spolupráci i s tou šestkou? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 neporadim ti, mam jen dotaz, jak se to projevuje? nejde zapnout, jako kdyz bys tam mel neutral? ted mam v aute 5g prevodovku, tempomat ok, chystam se namontovat originalni 6g prevodovku z golfa, urcite bych chtel, aby i na 6 fungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlag Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 (editace) neporadim ti, mam jen dotaz, jak se to projevuje? nejde zapnout, jako kdyz bys tam mel neutral? ted mam v aute 5g prevodovku, tempomat ok, chystam se namontovat originalni 6g prevodovku z golfa, urcite bych chtel, aby i na 6 fungoval s neutrálem jsem to nezkoušel ale asi tak nějak... na 5, 4 i 3 šlape v pohodě, na šestku se prostě nezapne mimochodem... já mám převodovku jen upravovanou - trošku se zkrátila pětka a přidala šestka, snad se tě tento problém tedy vyhne Editováno: 30. Květen 2010, autor: phlag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 pri zapnuti tempomatu s neutralem lehce houplnou otacky a nic vic se nestane predpokldam, ze testuje jestli pri zmene otacek se patricne meni rychlost to by melo delat i na 6, bez ohledu jestli je v prevodovce dodelana nebo uz rovnou od fabriky pokud by testoval jaka je rychlost vs. otacky a z toho pocital kvalt, tak by ti to nejspis neslo ani na 5, a nemuselo by to houpat s otackama pri zapnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugene Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Zdravím Mám problém Koupil jsem si páčku tempomatu s kabeláží - kabely zelená (1) ,žlutá(2),černá(3) a bílá(9) do svorkovnice jsem zapojil - Mám Octavii Tour 2005 motor BFQ (1.6 75kW) vyměnil jsem páčku vše zapojil. a červený drát jsem zapojil pod matici 75X. Pomocí Vagu jsem lognul kod 11463, pote se odhlasil a nestalo se nic. V chybovych hlasenich mám chybu 17997 - Neveryhodny signal tempomatu (E45). Prosím kde je problém :-( Poraďte prosím Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Pavelka: komfortka na to nemá vliv Eugene: máš vedení z dělicí stěny do ECU ? pokud ano tak máš špatně zapojeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 podle mně nemá kabeláž ze stěny do ECU jak říká Vaša.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugene Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Kable do ECU přivedené jsou, a už možná vím kde bude problém - zelenému vodiči se do svorkovnice moc nechtělo,ale držel a je možné že přitlakem protikusu v dělící stěně se odpojil. Tak se na to v nejbližší době kouknu. Zjistil jsem také, že při otáčení volantu mi v úhlech kdy se samočinně vypínají blinkry ve volantu "cvaká" stejným zvukem jako když zmáčkneš tu páčku ale nic se neděje a blinkry při sepnutí se v této poloze vypínají normálně. Bez blinkru by měl jít přeci hladce ne? Díky za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugene Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Tak cvakání volantu opraveno, u toho tempomatu jsem bílý dal do 10 místo do 9.. hold škodovácné značení..a moje divočení..., ve Vagu ve skupině 066 v 2. bloku se neděje nic. a ve 4.bloku mám vypnuto 00000000 zapnuto 00000011 RES 00001011 SET 00000111 a nejede... Podle zdejší diskuze to má být jinak.. co dělám špatně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fojtan Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 celych X stran jsem necetl, proto omluvte, pokud dubluji dotaz. zajimalo by me, kolik aktualne stoji domontovani tempomatu do Octavie I. (2002, 1.8T) mimo autorizovany servis. Kolik stoji packa, kolik stoji prace, a kolik pripadne dilci ridici jednotka, pokud by bylo treba ji menit. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 (editace) Páčka i jen 790,-. Namátkou tady. Montáž a dokódování pokud to zvládneš sám tak za nula. Nebo teda za cenu kabelu, který se Ti hodí i později. Nebo koukám, že nabízejí i montáž na 499,- Editováno: 6. Duben 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fojtan Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 diky! tak to je cena samozrejme skvela. otazka je, zda se da pacce a monterovi duverovat, protoze bych rad do toho hradce nejen dojel, ale i odtama odjel... cena je totiz fakt vyprodejova proti tomu, co nabizej ofiko servisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 Tak si najdi někoho kdo se věnuje diagnostice tady na fóru blízko Tvého bydliště a domluv se s ním. Cena bude určitě podobná. Jinak cena páčky je nějaká "akční" páč ještě nedávno byla cca 1.500,- což byla cena podobná ceně dle ETKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 a jde jen o packu bez kabelaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.