Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdravím všechny.Tak jsem ji nakonec koupil.Hned druhý den jsem ji nechal načipovat,protože 74kw je fakt tragédie.Teď tam mám 96kw a je to úplně jiné kafe a jsem maximálně spokojený,4x4 nemá chybu :palec2: .

no vidíš, super :) PS.: já čipoval v den koupě ;) Tak ať dělá jen radost

Vloženo

jj jede chipek umi!:)Taky jsem chipnul,tak rychle jak vy v den koupe to nebylo,ale nemohl jsem si pomoct a za 2 mesice byl tam!Taky neco tesne pod 100kw,a pri predjizdeni to jde teda fest poznat!Ma to zaber! :palec2:

Vloženo
to ja bedo jenom tak...... urco koren vedel co ti tam daval... musi ti to jet ale pekneee....

kdyby nevěděl tak já vím kde bydlí ;) tak jede to no...za to za kolik to jezdí to jede hezky :) Ale to tobě určo taky ;)

Vloženo (editace)

tak nejede to spatne jako ty trysky udelali fakt desne moc.... ale nedokazu to porovnat stim tvym..preci jenom mas auto s vetsi hmotnosti diky haldexu.... neco kolem 125-128 koni by tam melo byt a kroutak tech 290

pro rejpalky JE TO ODHAD LADICUUUUUUUU

Editováno: , autor: burek
Vloženo

Zdar. Jezdím také s 1.6/55kW SLX najeto 158000km a na počítači dlouhodobá spotřeba 7.5l průměr. Smíšenej provoz.

Jsem max spokojenej a to samé přeji i Tobě. lol

Vloženo
Zdar. Jezdím také s 1.6/55kW SLX najeto 158000km a na počítači dlouhodobá spotřeba 7.5l průměr. Smíšenej provoz.

Jsem max spokojenej a to samé přeji i Tobě. lol

1,6 55 kW sa robili aj SLX???? Sa mi nechce verit. Vzdy boli len SLXi - cize 74 kW.

Vloženo

Taky jsem kdysi vlastnil takovou octu r.v.1997, 1,6 55kW výbava GLX. Co se týká motoru, spokojenost byla maximální, tahavej starej litiňák bez poruch. Vřele gratuluji:-)

Vloženo
Gratulace :)skok z formana na octu to je jak z vetrone do concordu .)

Já jsem přecházel ze Š120 do Octávky a to tvoje přirovnání opravdu pasuje, je to prostě nebe a dudy ;)

to Iguka: přeji mnoho a mnoho šťastných km bez poruch a nehod :)

Vloženo

Tak přeju hodně šťastných kilometrů a já kdysi přecházel ze Š 120 na OI 1,8T a nyní jsem k ní přikoupil nové Sorento 2,5 CRDI a musím říct že jede jak 1,8 T a to přitom má 2,2 tuny váhu. Ten krouťák 392 Nm při 2000 ot. dělá divy. A to pohodlíčko, to je něco :)

Vloženo
musím ti odporovat, ta 55 je dostačující, má totiž točivý moment jak nafta, takže táhne už od spoda a ty motory jsou celkem bezporuchové. Každý, kdo to auto měl v okolí si na něj nemohl stěžovat, já ji mě l také a byla dobrá :)
hoj tak to s naftou ani nesrovnavej ta 55kw je opravdu slabe ale zase jak komu že.... jinak za ty prachy se to da......
Vloženo

Ach jo. Zrovna se o tom dohaduju s kolegou na jiném fóru... Srovnat se to dá určitě s ATMOSFERICKOU naftou(třeba s SDI)-tedy co se tahu odspodu a průběhu toč. momentu týče. S TDI to tu nikdo neporovnává. To by bylo mimochodem trochu nefér.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...