Přejít na obsah

Koupě Octavie I

galaher

Doporučené příspěvky

tak nejede to spatne jako ty trysky udelali fakt desne moc.... ale nedokazu to porovnat stim tvym..preci jenom mas auto s vetsi hmotnosti diky haldexu.... neco kolem 125-128 koni by tam melo byt a kroutak tech 290

pro rejpalky JE TO ODHAD LADICUUUUUUUU

Editováno: , autor: burek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přeju hodně šťastných kilometrů a já kdysi přecházel ze Š 120 na OI 1,8T a nyní jsem k ní přikoupil nové Sorento 2,5 CRDI a musím říct že jede jak 1,8 T a to přitom má 2,2 tuny váhu. Ten krouťák 392 Nm při 2000 ot. dělá divy. A to pohodlíčko, to je něco :)

Odkaz ke komentáři

musím ti odporovat, ta 55 je dostačující, má totiž točivý moment jak nafta, takže táhne už od spoda a ty motory jsou celkem bezporuchové. Každý, kdo to auto měl v okolí si na něj nemohl stěžovat, já ji mě l také a byla dobrá :)
hoj tak to s naftou ani nesrovnavej ta 55kw je opravdu slabe ale zase jak komu že.... jinak za ty prachy se to da......
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...