vinklec Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 hoď foto ať se pokocháme a můžem jen tiše závidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zdravím všechny.Tak jsem ji nakonec koupil.Hned druhý den jsem ji nechal načipovat,protože 74kw je fakt tragédie.Teď tam mám 96kw a je to úplně jiné kafe a jsem maximálně spokojený,4x4 nemá chybu . no vidíš, super PS.: já čipoval v den koupě Tak ať dělá jen radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Beedo od koho mas cipecek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 já ti dám čípeček je tam čip Hele čipnul mi to známý co mi ji dotáhl z Rakouska... Byl v ceně auta tak jsem moc nepřemýšlel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 a nemas strach o propaleny pisty??? :smich: mel jsi to na brzde?? a stejne ciiiipecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ty vole nestraš snad nee, je to standartní čip na motor ATD... a když jo tak tam pujde 96kw PD a stejně čip... na brzdě jsem nebyl...ani neplánuji, kdyžtak až po dalším navýšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to ja bedo jenom tak...... urco koren vedel co ti tam daval... musi ti to jet ale pekneee.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jj jede chipek umi!:)Taky jsem chipnul,tak rychle jak vy v den koupe to nebylo,ale nemohl jsem si pomoct a za 2 mesice byl tam!Taky neco tesne pod 100kw,a pri predjizdeni to jde teda fest poznat!Ma to zaber! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to ja bedo jenom tak...... urco koren vedel co ti tam daval... musi ti to jet ale pekneee.... kdyby nevěděl tak já vím kde bydlí tak jede to no...za to za kolik to jezdí to jede hezky Ale to tobě určo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) tak nejede to spatne jako ty trysky udelali fakt desne moc.... ale nedokazu to porovnat stim tvym..preci jenom mas auto s vetsi hmotnosti diky haldexu.... neco kolem 125-128 koni by tam melo byt a kroutak tech 290 pro rejpalky JE TO ODHAD LADICUUUUUUUU Editováno: 24. Březen 2009, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 kolik váží sedan?? Kombík má prázdnej tuším 1500kg... jo a ten haldex má ,,jen" 95kg... což mi za to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ceece na me stemato parametrema nechod.. ani nevim kolik ta cubka vaazii... jsem u zeny a nemam u sebe technicaakk,leda ze by jsem skocil domuu o patro vyys :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jen se pěkně věnuj ženě a nikam neskákej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ja chci nahon i na zadni kola porad mi to hrabe ....... jak vidm tema 4X4 tak slintam :-( :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Ta spotřeba +2l /u mého stylu jízdy, jezdím jako prase no/ mě po několika měsících vrátila zpět na zem... Editováno: 27. Březen 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zdar. Jezdím také s 1.6/55kW SLX najeto 158000km a na počítači dlouhodobá spotřeba 7.5l průměr. Smíšenej provoz. Jsem max spokojenej a to samé přeji i Tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Zdar. Jezdím také s 1.6/55kW SLX najeto 158000km a na počítači dlouhodobá spotřeba 7.5l průměr. Smíšenej provoz.Jsem max spokojenej a to samé přeji i Tobě. 1,6 55 kW sa robili aj SLX???? Sa mi nechce verit. Vzdy boli len SLXi - cize 74 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Růža Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Taky jsem kdysi vlastnil takovou octu r.v.1997, 1,6 55kW výbava GLX. Co se týká motoru, spokojenost byla maximální, tahavej starej litiňák bez poruch. Vřele gratuluji:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Gratulace :)skok z formana na octu to je jak z vetrone do concordu .) Já jsem přecházel ze Š120 do Octávky a to tvoje přirovnání opravdu pasuje, je to prostě nebe a dudy to Iguka: přeji mnoho a mnoho šťastných km bez poruch a nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Nikdo mi ale nevymluvi, ze nejlepsi svezeni na svete je ve Velorexu Editováno: 2. Duben 2009, autor: CIJOML Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dritek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Gratuluji ke koupi.A nemusíš se bát že by ji za 80 prodal.Mě nabízeli max 90tis za 1.8T kombi r.v.2000. Hodně kiláků bez nehod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak přeju hodně šťastných kilometrů a já kdysi přecházel ze Š 120 na OI 1,8T a nyní jsem k ní přikoupil nové Sorento 2,5 CRDI a musím říct že jede jak 1,8 T a to přitom má 2,2 tuny váhu. Ten krouťák 392 Nm při 2000 ot. dělá divy. A to pohodlíčko, to je něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 musím ti odporovat, ta 55 je dostačující, má totiž točivý moment jak nafta, takže táhne už od spoda a ty motory jsou celkem bezporuchové. Každý, kdo to auto měl v okolí si na něj nemohl stěžovat, já ji mě l také a byla dobrá hoj tak to s naftou ani nesrovnavej ta 55kw je opravdu slabe ale zase jak komu že.... jinak za ty prachy se to da...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ach jo. Zrovna se o tom dohaduju s kolegou na jiném fóru... Srovnat se to dá určitě s ATMOSFERICKOU naftou(třeba s SDI)-tedy co se tahu odspodu a průběhu toč. momentu týče. S TDI to tu nikdo neporovnává. To by bylo mimochodem trochu nefér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.