Weblink Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 a uz mi to jazdiii! Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weblink Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 tak a moje vozitko, na ktorom som sa natrapil je fuc, daaky zly clovek mi vylomil zamok na garazi a ukradol cele auto aj s plno naradim ... :/ ak nahodou dakde uvidite moje auto, dajte vediet, bolo ukradnute v BA mestska cast trnavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 tak to je kruté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Mam presne tu istu farbu ale combi nepovedal by som ze 1 fabia sa kradne skor ze by sa niekto zviezol a nechal tak je to rana.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Ahoj opak je pravdou. Kradou se na Náhradní díly. Je to kruté, ale je to tak. Ale pokud někdo vlezl do garáže šel asi na jisto. Přeju ti, aby jsi ji našel a jen se někdo svezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Ano, protože ty ND jsou tak strašně drahý... Ale že vlezou do garáže pro Fabii 1 s černou kapotou, to bych nečekal. To muselo být těžké překvapení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keramos Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Prosím o návod jak vyměnit spálenou spojku na fabii 12 ,jedná se mi především o demontáž převodovky. děkuji vladimír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Únor 2017 Sdílet Vloženo 17. Únor 2017 Google + dílenská příručka Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xroman Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně spojky, hledal jsem a našel jsem jeden návod na výměnu spojku tady fórum. Pán to dělal na nájezdech a neumím si představit jak tam vytáhnul poloosy. Neví to někdy jak to mohl udělat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdinand II Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Připojuji se do vlákna s dotazem. U 1.4 MPI AME mě trápí, že kope při řazení (mám ještě jednu a ta to nedělá). Nájezd je 130tkm, spojka původní. Neklouže, rozjezdy jsou v pohodě. Za tepla je již slyšet chrastění ložiska. Občas tužší řazení po prohřátí (jízda po dálnici). Může tohle způsobovat ložisko s vysouvací pákou? Napadlo mě, že ten mechanismus drhne a nejde plynule, ale poskakuje, aproto to kope. Máte někdo nějakou bližší zkušenost? Lze páku ložiska nouzově přimazat bez demontáže převodovky? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdinand II Vloženo 29. Září 2022 Sdílet Vloženo 29. Září 2022 Zdravím, potřebuji na své 21 leté leštěnce udělat spojku, ale nechci ji dávat do normálního servisu. Zajímá mě jednak aktuální stav a pak mám vlastní sadu, kterou chci použít. Nejste tu někdo takový dobrák s dílnou, který by to se mnou jako melouch udělal? Přijedu kamkoliv a zaplatím ;-) Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.