Jump to content

Fabia 1,2 47 kw Olejový filter

coffey33
 Share

Recommended Posts

Skode zdar,

poprosím Vás o radu. Potrebujem vymeniť olej. Avšak neviem aký filter, presnejšie typ filtra kúpiť. Olej objednávam zo stránky www.olejposta.sk kde sa dajú zároveň kúpiť aj filtre. Len problém je v tom, že neviem ktorý?

Vďaka za typy. ;)

• 2 months later...
Skode zdar,

poprosím Vás o radu. Potrebujem vymeniť olej. Avšak neviem aký filter, presnejšie typ filtra kúpiť. Olej objednávam zo stránky www.olejposta.sk kde sa dajú zároveň kúpiť aj filtre. Len problém je v tom, že neviem ktorý?

Vďaka za typy. ;)

Som na tom naaaapodobne. Olej aj s filtrom som si nechal menit a teraz neviem aky filter tam mam. Teraz si chcem menit olej sam a neviem aky filter objednat.

Skoda Fabia, 2003, 74kW/101HP, 16V

Vysiel mi filter MANN-FILTER W 712/52 Tak som do dal hladat na www.olejposta.sk a vyhodilo tieto filtre.

Vie mi niekto poradit ktory mi tam bude pasovat bez problemov?

Edited by moldow

Moldow: Ak si zadal vsetky udaje o vozidle spravne Tak budu pasovat VSETKY filtre:!!!!!!!!!!!!!!! Len su od roznych vyrobcou. :) OLEJPOSTA. :palec2: Urcite bi som nekupoval neznamu znacku ved ten filter zachytava -cisti olej. Bud BOSCH , MAN,CHAMPION. :)

Otvor prednu kapotu a opis cislo+ nazov filtru co teraz mas a chod kupit. :kuk: :kuk:

LINK NA PRESNY FILTER NA AUTO ZADAJ UDAJE: http://www.damoslovakia.sk/filtre/ ;):)

Edited by PROCHY603

otevření kapoty mu nic nepomůže, páč jednadvojky mají papírovou vložku, která je uvnitř plastového cylindru, takže každá výměna spočívá v odšroubování tohoto "kloboučku", vyndání papírové vložky, sundání O-krožku z cylindru a dát zpět new vložku, new O-kroužek. Takže opsat není co.

jinak já řešil svoji poslední výměnu nákupem filtru ve Škoda saloonu a světe div se :o , filtr mě vyšel o 50Kč levněji, než jsem ho kupoval v běžné mototechně.

Edited by Malta

Urcite bi som nekupoval neznamu znacku ved ten filter zachytava -cisti olej. Bud BOSCH , MAN,CHAMPION. :)

Diky, skoda ze z tych co spominas ani jeden nie je v ponuke. http://olejposta.sk/?g=3&s=6&m=0&a...12%2F52&y=2 Bol som v mototechne a tam mi zas ponukal myslim ze FILTRON. Takze teraz ktory?

aha, pak nechápu proč se o tom bavíte v téma "Fabia 1,2 47 kw Olejový filter, Typ olejového filtra?" ;)

mimochodem, můj "návod" může posloužit zakladateli tohoto téma

Prepac, ale zdalo sa mi zbytocne zakladat novu temu ked sa to tu uz raz riesilo. :palec2: