2P4 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 (editace) Už sem tu a sem Váš Byl sem v Praze a tam nemám net Takže se srazík rýsuje dobře, a jestli to dopadne dobře, tak bude slavnostní zakončení 1. západočeského srazu v roce 2007 na zahradě u Drncice Editováno: 4. Květen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Už sem tu a sem Váš Byl sem v Praze a tam nemám net Takže se srazík rýsuje dobře, a jestli to dopadne dobře, tak bude slavnostní zakončení 1. západočeského srazu v roce 2007 na zahradě u Drncice no, neni problem jen musim bejt na chalupe, je to jeste daleko, takze se uvidi. Von je v praze a neozve se OSTUDO!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Už sem tu a sem Váš Byl sem v Praze a tam nemám net Takže se srazík rýsuje dobře, a jestli to dopadne dobře, tak bude slavnostní zakončení 1. západočeského srazu v roce 2007 na zahradě u Drncice no, neni problem jen musim bejt na chalupe, je to jeste daleko, takze se uvidi. Von je v praze a neozve se OSTUDO!!!! Mám toho moc Tak budem ve skrytu duše doufat, že budeš na chatě Tak jak to bude s tou hospodou? Mám udělat rezervačku? Nebo to zkusíme bez ní? Ale jestli ji mám zarezervovat, tak bych potřeboval vědět, kolik lidí přijede na náš srazík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Už sem tu a sem Váš Byl sem v Praze a tam nemám net Takže se srazík rýsuje dobře, a jestli to dopadne dobře, tak bude slavnostní zakončení 1. západočeského srazu v roce 2007 na zahradě u Drncice no, neni problem jen musim bejt na chalupe, je to jeste daleko, takze se uvidi. Von je v praze a neozve se OSTUDO!!!! Mám toho moc Tak budem ve skrytu duše doufat, že budeš na chatě Tak jak to bude s tou hospodou? Mám udělat rezervačku? Nebo to zkusíme bez ní? Ale jestli ji mám zarezervovat, tak bych potřeboval vědět, kolik lidí přijede na náš srazík... asi se na ni vykasli snad se vejdeme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Tak jo, kašlem na to, buď se vejdem nebo si uděláme "piknik" někde v trávě mezi autama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak jo, kašlem na to, buď se vejdem nebo si uděláme "piknik" někde v trávě mezi autama... takze kdo bere kytaru a kdo burty? Ja se hlasim jako vrchni topic pri taboraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak jo, kašlem na to, buď se vejdem nebo si uděláme "piknik" někde v trávě mezi autama... takze kdo bere kytaru a kdo burty? Ja se hlasim jako vrchni topic pri taboraku já teda beru buřty ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 takze kdo bere kytaru a kdo burty? Ja se hlasim jako vrchni topic pri taboraku já teda beru buřty ... jaky burty?????????? jaka kytara?????????? jakej topic???????????????, ja mam v denicku kafe, kolu, kafe, kolu.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jenom tak přemejšlíme, co by se dalo dělat, kdyby ta hospoda nevyšla Jinak nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 jaky burty??????????jaka kytara?????????? jakej topic???????????????, ja mam v denicku kafe, kolu, kafe, kolu.......... staci do denicku pripsat: "Mily denicku, kdyz nebude kafe, kola, kafe, kola, tak budou kytara, burt, kytara, burt" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jenom tak přemejšlíme, co by se dalo dělat, kdyby ta hospoda nevyšla Jinak nic staci do denicku pripsat: "Mily denicku, kdyz nebude kafe, kola, kafe, kola, tak budou kytara, burt, kytara, burt" vy ste ale mazanyyyyyyyyyyy tak tojo, to beru a jede nekdo z vas na skodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 tak tojo, to beru a jede nekdo z vas na skodahome? chtel jsem jet, ale bohuzel mi do toho vlezlo neco dulezitejsiho, takze na skodahome neprijedu bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 tak tojo, to beru a jede nekdo z vas na skodahome? chtel jsem jet, ale bohuzel mi do toho vlezlo neco dulezitejsiho, takze na skodahome neprijedu bohuzel ahoj, u me to taky zatim vypada, ze si pockam, az na zapad i kdyz chabry mam za rohem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 To je docela škoda, že nejedete na skodahome...tak se teda uvidíme na našem srazíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 To je docela škoda, že nejedete na skodahome...tak se teda uvidíme na našem srazíku to vis....... jinak, jestli me nekdo donuti hrat na kytaru, zduraznuju, ze odmitam hrat odrhovacky typu, stanky, ovecka, cervena se line zare ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 To je docela škoda, že nejedete na skodahome...tak se teda uvidíme na našem srazíku to vis....... jinak, jestli me nekdo donuti hrat na kytaru, zduraznuju, ze odmitam hrat odrhovacky typu, stanky, ovecka, cervena se line zare ............. To byl spis vtip s tou kytarou a taborakem , nejaka hospudka se musi najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nějaká hospudka, kde dobře vaří Beru foťák, tak kdo potom bude chtít ty fotky z našeho srazíku, tak mi pak dáte mejla a já vám je pak pošlu, ju? Tak kolik nás tam teda tak bude? Aspoň 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nějaká hospudka, kde dobře vaří Beru foťák, tak kdo potom bude chtít ty fotky z našeho srazíku, tak mi pak dáte mejla a já vám je pak pošlu, ju? Tak kolik nás tam teda tak bude? Aspoň 5? ja jedu urcite a doufam, ze tam nebudem jen mi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 já přijedu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 tak to sme tří, možná přijede ještě drncice, mvh a vlasta. To by nás bylo šest, to by už šlo, ale čím víc, tím líp. Ještě by to chtělo nějakou fabii II, roomík už je a ještě octávku a bylo by to super...uvidíme, ještě 11 dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ja jedu taky. Beru rodinku (manzelka+toudobou 4mesicni Roomsteracka) a pocitam, ze bysme tam obedvali, tak pokud to vidite jen na kavu tak to my tam asi prijedem uz driv abyste nam nekoukali hladove do talire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 super, tak sme čtyři, já beru taky přítelkyni, takže tam budem asi taky jíst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.