Bendy Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Kdy to prosim je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Kdy to prosim je? v sobotu 19.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bendy Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Kdy to prosim je? v sobotu 19.5. jj diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 od 14:00 v Chodový Planý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) od 14:00 v Chodový Planý před hospodovu "Ve skále" Editováno: 9. Květen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Taky s sebou beru manželku a půjdeme tam na oběd.Zítra tam budu volat a rezervovat si místo na 12 hodinu.Jestli má někdo další zájem o rezervaci,ať se mi ozve.Info o restauraci na www.chodovar.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Já teda tam jíst nejspíš nebudu, ale mvh tam chtěl jíst, tak uvidíš, jestli se ti ozve nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Taky s sebou beru manželku a půjdeme tam na oběd.Zítra tam budu volat a rezervovat si místo na 12 hodinu.Jestli má někdo další zájem o rezervaci,ať se mi ozve.Info o restauraci na www.chodovar.cz. Tak to se mnou pocitej taky, dve mista nebo radsi tri, kocarek taky zabere nejaky misto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Místa jsou rezervována Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Místa jsou rezervována takze ti co tam budou obedvat, tak prijedou ve 12 a ted "my", ten zbytek, dame sraz v kolik? V 13:00 pred hospodou na parkovisti nebo dame sraz vsichni ve 12 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Místa jsou rezervována takze ti co tam budou obedvat, tak prijedou ve 12 a ted "my", ten zbytek, dame sraz v kolik? V 13:00 pred hospodou na parkovisti nebo dame sraz vsichni ve 12 ? puvodne se psalo ve 14:00, nebo ne???? Ja pojedu s malou, takze tam vydrzime max. 2 hodky, jinak se tam zjanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Místa jsou rezervována takze ti co tam budou obedvat, tak prijedou ve 12 a ted "my", ten zbytek, dame sraz v kolik? V 13:00 pred hospodou na parkovisti nebo dame sraz vsichni ve 12 ? puvodne se psalo ve 14:00, nebo ne???? Ja pojedu s malou, takze tam vydrzime max. 2 hodky, jinak se tam zjanci ja jsem nejak prehlidl ten cas co psal 2P4 jsem slepy Editováno: 11. Květen 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Místa jsou rezervována takze ti co tam budou obedvat, tak prijedou ve 12 a ted "my", ten zbytek, dame sraz v kolik? V 13:00 pred hospodou na parkovisti nebo dame sraz vsichni ve 12 ? puvodne se psalo ve 14:00, nebo ne???? Ja pojedu s malou, takze tam vydrzime max. 2 hodky, jinak se tam zjanci ja jsem nejak prehlidl ten cas co psal 2P4 jsem slepy neva, my te budem vodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 takze panove, vcera na srazu slozeni nic moc, ale ty 3 kousci ze zapadni cech, ty staly za to !!!!!!! takhle jsem se uz dlouho nepobavila, cucham cucham, ze ten pristi vikend bude dost narez, ale musi jet VLASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Musim potvrdit, byl to opravdu nářez na skodahomu naše partička ve složení Drncice, Vlasta a moje maličkost s mojí přítelkyní...doufám, že se nás sejde co nejvíce příští tejden na našem srazíku a že z toho uděláme bezva pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Mám takovej návrh, když se sejdem v Chodový Planý, tak sem myslel, že by sme pak mohli udělat "spanilou jízdu" k drncici na zahradu, kde bude již nedávno probíranej táborák s buřtama a kytarou. Je to jenom návrh...co vy na to Editováno: 13. Květen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tady přikládám foto naší partičky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tady přikládám foto naší partičky ... no, moc velika nadhera, dfakt jo, boze co je to za hyenu v tom ruzovym svetru????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Mám takovej návrh, když se sejdem v Chodový Planý, tak sem myslel, že by sme pak mohli udělat "spanilou jízdu" k drncici na zahradu, kde bude již nedávno probíranej táborák s buřtama a kytarou. Je to jenom návrh...co vy na to ja ti dam navrh, kazdopadne opakuju, ze to neni problem. Jinak timto si zadam pritomnost Vlastovo pani, kvuli ktery se uz ucim ty stanky a vubec jsem oprasila noty od brontiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 To je jedna moc správná ženská, která dorazila na sraz jako poslední a chyběla nám tam O žádný hieně nevim...já si myslim, že by se to mohlo povést a Vlasta by mohl vzít svojí ženu s sebou. Přece naučit se stánky, to není jen tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 To je jedna moc správná ženská, která dorazila na sraz jako poslední a chyběla nám tam O žádný hieně nevim...já si myslim, že by se to mohlo povést a Vlasta by mohl vzít svojí ženu s sebou. Přece naučit se stánky, to není jen tak... jeeeeeeeeeeeeeeeee tak to je teda.......... se tady rozplyvam..... ale byla prdel ne? Jinak ty moc pozdravuj Lucika, je skvela, musim se od ni hodne ucit jinak jestli Vlasta neprijede, tak si pro nej dojedu a to budou domazlice maly!!!!! Vlastiku, precti si to poradne, ja chci videt tu dokonalou ORIGINAL skodovackou kosili, chapes??????????????, Stanky jsou dost narocny hochu, 5 akordu, to je i na me moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) Jestli Vlasta nepřijede, tak bych naplánou trasu spanilý jízdy přes Domažlice Budu pozdravovat Lucku...snad příští tejden bude pěkný počasí... A co se chceš od Lucky učit, teda jestli to neni hodně tajný Editováno: 13. Květen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Jestli Vlasta nepřijede, tak bych naplánou trasu spanilý jízdy přes Domažlice Budu pozdravovat Lucku...snad příští tejden bude pěkný počasí...A co se chceš od Lucky učit, teda jestli to neni hodně tajný to teda tajny je! a reknu to jenom ji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak jo, už mlčim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Tak jo, už mlčim to se od ni prave chci naucit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.