Přejít na obsah

Co takhle sraz Západočeši

Doporučené příspěvky

Taky s sebou beru manželku a půjdeme tam na oběd.Zítra tam budu volat a rezervovat si místo na 12 hodinu.Jestli má někdo další zájem o rezervaci,ať se mi ozve.Info o restauraci na www.chodovar.cz.

Tak to se mnou pocitej taky, dve mista nebo radsi tri, kocarek taky zabere nejaky misto ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Místa jsou rezervována

takze ti co tam budou obedvat, tak prijedou ve 12 a ted "my", ten zbytek, dame sraz v kolik? V 13:00 pred hospodou na parkovisti nebo dame sraz vsichni ve 12 ?

puvodne se psalo ve 14:00, nebo ne???? Ja pojedu s malou, takze tam vydrzime max. 2 hodky, jinak se tam zjanci :)

Odkaz ke komentáři

Místa jsou rezervována

takze ti co tam budou obedvat, tak prijedou ve 12 a ted "my", ten zbytek, dame sraz v kolik? V 13:00 pred hospodou na parkovisti nebo dame sraz vsichni ve 12 ?

puvodne se psalo ve 14:00, nebo ne???? Ja pojedu s malou, takze tam vydrzime max. 2 hodky, jinak se tam zjanci :)

ja jsem nejak prehlidl ten cas co psal 2P4 jsem slepy :kol-16:

Editováno: , autor: gh0
Odkaz ke komentáři

Místa jsou rezervována

ja jsem nejak prehlidl ten cas co psal 2P4 jsem slepy :kol-16:

neva, my te budem vodit ;)

Odkaz ke komentáři

Musim potvrdit, byl to opravdu nářez na skodahomu naše partička ve složení Drncice, Vlasta a moje maličkost s mojí přítelkyní...doufám, že se nás sejde co nejvíce příští tejden na našem srazíku a že z toho uděláme bezva pokec.

Odkaz ke komentáři

Mám takovej návrh, když se sejdem v Chodový Planý, tak sem myslel, že by sme pak mohli udělat "spanilou jízdu" k drncici na zahradu, kde bude již nedávno probíranej táborák s buřtama a kytarou. Je to jenom návrh...co vy na to :)

Editováno: , autor: 2P4
Odkaz ke komentáři

Mám takovej návrh, když se sejdem v Chodový Planý, tak sem myslel, že by sme pak mohli udělat "spanilou jízdu" k drncici na zahradu, kde bude již nedávno probíranej táborák s buřtama a kytarou. Je to jenom návrh...co vy na to :)

ja ti dam navrh, kazdopadne opakuju, ze to neni problem. Jinak timto si zadam pritomnost Vlastovo pani, kvuli ktery se uz ucim ty stanky a vubec jsem oprasila noty od brontiku :feve:

Odkaz ke komentáři

To je jedna moc správná ženská, která dorazila na sraz jako poslední a chyběla nám tam :) O žádný hieně nevim...já si myslim, že by se to mohlo povést a Vlasta by mohl vzít svojí ženu s sebou. Přece naučit se stánky, to není jen tak... :)

Odkaz ke komentáři

To je jedna moc správná ženská, která dorazila na sraz jako poslední a chyběla nám tam :) O žádný hieně nevim...já si myslim, že by se to mohlo povést a Vlasta by mohl vzít svojí ženu s sebou. Přece naučit se stánky, to není jen tak... :)

jeeeeeeeeeeeeeeeee tak to je teda.......... :wub: se tady rozplyvam..... ale byla prdel ne? Jinak ty moc pozdravuj Lucika, je skvela, musim se od ni hodne ucit ;) jinak jestli Vlasta neprijede, tak si pro nej dojedu a to budou domazlice maly!!!!! Vlastiku, precti si to poradne, ja chci videt tu dokonalou ORIGINAL skodovackou kosili, chapes??????????????,

Stanky jsou dost narocny hochu, 5 akordu, to je i na me moc.... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jestli Vlasta nepřijede, tak bych naplánou trasu spanilý jízdy přes Domažlice :D Budu pozdravovat Lucku...snad příští tejden bude pěkný počasí...

A co se chceš od Lucky učit, teda jestli to neni hodně tajný :kol-80:

Editováno: , autor: 2P4
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...