Jump to content

Kabely do sedačky

Honza_B6
 Share

Recommended Posts

a což takhle čidlo zapnutí pásu u řidiče?

To jde přeci do držáku pásu u loketky.... k tomu vede malej kabel ale tohle je prostě svazek.....

nedělalo se snad to, že by do sedaček natáhly kabely a nechali tam jen konektory na výhřev a bagy....

mně u předface vedou konektory zelené a vnitřek růžový ale zjistíš to taky tak pokud sklopíš opěradlo směrem vzad a koukneš do krajní části,pokud tam bude kabel tak je tam i dečka a tzn bude to připojené

a nebo prostě rozpoj konektor a mrkni jestli tam je i protikus,měřit proud nemá smysl,bez ovladače tam prod nepůjde a nebo taky mrkni na dekodér datového štítku,tam to bude a v pojistkovém schématu taky

Brcmajkl: Tak mne-nam vysvetli preco ma Honza-B6 tie kable pod sedackou ked ich nema vyhrievane a bez airbagu??? :palec2::smich:;) To to forum je o radach a pomoci. Alebo sa mylim???? :)

To ti vysvětlit nemůžu, protože to nevím. nicméně je tam mám taky a mám původní verzi ambiente, kde vyhřívané sedačky ani bagy nebyly! Tedy něco bych o tom musel vědět, nemyslíš? Proto píšu z vlastní zkušenosti, že je to blbost. Forum je o radách a pomoci. To máš pravdu. zato tvůj předchozí příspěvek se samými smajlíky určitě všem pomůže ;)

Hod foto tych kablou. ;) Ked to nevies vysvetlit na co a preco su TAM :palec2:

Uz len tvoje prispevky pomohli :smich: Ze tie kable ma nezapojene aj tvoj otec na Octavii to je teda RADA !!! ;)

P.s. To sme vedeli aj bez teba precitaj si prvy prispevok Honza-B6. :kuk:

Edited by PROCHY603

To jsem rád, že se i na slovensku najdou volové :palec2:

Příspěvek zněl (zkus si jej ještě raz přečítať - to aby si tomu rozuměl) že ty kable tam máme taky a nevím na co jsou, že je to auto po taťkovi a ten s tím neboural - jak si duchaplně ihned psal, že jeho auto musí být bourané a kable jsou nezapojené lol

tedy jestli je tvůj hlavní úmysl chatovat, pořiď si icq, nebo navštiv sekci hospodu, protože v tomto tématu jsi zbytečný, nebo vypni pc a běž prudit kámoše.

Já už končím s narážkami na tebe, protože zkrátka nejchytřejšímu všeználkovi nic nevysvětlím. Měj se, snad se někdy potkáme na nějakým srazu a budme si moci popovídat osobně :palec2:

To jsem rád, že se i na slovensku najdou volové :palec2:

Příspěvek zněl (zkus si jej ještě raz přečítať - to aby si tomu rozuměl) že ty kable tam máme taky a nevím na co jsou, že je to auto po taťkovi a ten s tím neboural - jak si duchaplně ihned psal, že jeho auto musí být bourané a kable jsou nezapojené lol

tedy jestli je tvůj hlavní úmysl chatovat, pořiď si icq, nebo navštiv sekci hospodu, protože v tomto tématu jsi zbytečný, nebo vypni pc a běž prudit kámoše.

Já už končím s narážkami na tebe, protože zkrátka nejchytřejšímu všeználkovi nic nevysvětlím. Měj se, snad se někdy potkáme na nějakým srazu a budme si moci popovídat osobně :palec2:

:palec2::smich: NO COMMENT :palec2::p VUL SI JEN TY. Vobec si neporadil k comu su tam tie kable pod sedackou. ;)

P.S. Tvoje prispevky su o nicom. :)

Edited by PROCHY603