Honza_B6 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ahoj pánové... Možná hloupá otazka ale fakt netuším, proč mi jdou do sedačky kabely omotané tou hadrovou páskou, když nemam vyhřívané sedačky? Netušíte někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Katapult Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a boční airbagy máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_B6 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a boční airbagy máš? nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a což takhle čidlo zapnutí pásu u řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a nebo prostě někdo vybral ovládání výhřevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a což takhle čidlo zapnutí pásu u řidiče? a nebylo by to náhodou v klipu u pásů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_B6 Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 a což takhle čidlo zapnutí pásu u řidiče? To jde přeci do držáku pásu u loketky.... k tomu vede malej kabel ale tohle je prostě svazek..... nedělalo se snad to, že by do sedaček natáhly kabely a nechali tam jen konektory na výhřev a bagy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Auto mas burane a povodny majitel dal sedacky bez vybavy t.j. bez airbagou+vyhrevu sedaciek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Auto mas burane a povodny majitel dal sedacky bez vybavy t.j. bez airbagou+vyhrevu sedaciek. zase blbost Mám to tam taky, a to jsem druhý majitel - auto po taťkovi - jsem 100% jistý, že nebylo ani ťuklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza_B6 Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Auto mas burane a povodny majitel dal sedacky bez vybavy t.j. bez airbagou+vyhrevu sedaciek. Auto nemá ani škrábanec.... Tak k čemu to tam je? tO SNAD ROZEBERU ABYCH NA TO PŘIŠEL.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 A co tak hodit sem foto tych kablov a konektorov? Podla toho (a ich farieb a tvarov) sa to da urcit. Pokial tam nie je nieco "samodomo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Anebo to střihni a uvidíš co ti nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 mně u předface vedou konektory zelené a vnitřek růžový ale zjistíš to taky tak pokud sklopíš opěradlo směrem vzad a koukneš do krajní části,pokud tam bude kabel tak je tam i dečka a tzn bude to připojené a nebo prostě rozpoj konektor a mrkni jestli tam je i protikus,měřit proud nemá smysl,bez ovladače tam prod nepůjde a nebo taky mrkni na dekodér datového štítku,tam to bude a v pojistkovém schématu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 zase blbost Mám to tam taky, a to jsem druhý majitel - auto po taťkovi - jsem 100% jistý, že nebylo ani ťuklé Tak naco su tam tie kable???? Len tak !!!! V Mladej Boleslavi namontovali kable pod sedacku a nezapojili. Trosku je to DIVNEE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 máš pravdu, každopádně tvůj předešlej příspěvek je naprostá blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) brcmajkl: Editováno: 28. Srpen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Nevím co se tady vzrušuješ Zkrátka vůbec nevíš k čemu to je a napíšeš svůj názor. Ten ti někdo vyvrátí a ty jseš celej vzrušenej. Klidni hormony chlapče, prostě se smiř s tím, že PROCHY jednou pravdu prostě neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Brcmajkl: Tak mne-nam vysvetli preco ma Honza-B6 tie kable pod sedackou ked ich nema vyhrievane a bez airbagu??? To to forum je o radach a pomoci. Alebo sa mylim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Hledal bych cudlik aktivujici funkci elektricke kreslo ze specialnich edici - jen az tam posadis tchyni, namoc ji predtim houbu jinak ti to tam zasmrdi :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Brcmajkl: Tak mne-nam vysvetli preco ma Honza-B6 tie kable pod sedackou ked ich nema vyhrievane a bez airbagu??? To to forum je o radach a pomoci. Alebo sa mylim???? To ti vysvětlit nemůžu, protože to nevím. nicméně je tam mám taky a mám původní verzi ambiente, kde vyhřívané sedačky ani bagy nebyly! Tedy něco bych o tom musel vědět, nemyslíš? Proto píšu z vlastní zkušenosti, že je to blbost. Forum je o radách a pomoci. To máš pravdu. zato tvůj předchozí příspěvek se samými smajlíky určitě všem pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 (editace) Hod foto tych kablou. Ked to nevies vysvetlit na co a preco su TAM Uz len tvoje prispevky pomohli Ze tie kable ma nezapojene aj tvoj otec na Octavii to je teda RADA !!! P.s. To sme vedeli aj bez teba precitaj si prvy prispevok Honza-B6. Editováno: 30. Srpen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 To jsem rád, že se i na slovensku najdou volové Příspěvek zněl (zkus si jej ještě raz přečítať - to aby si tomu rozuměl) že ty kable tam máme taky a nevím na co jsou, že je to auto po taťkovi a ten s tím neboural - jak si duchaplně ihned psal, že jeho auto musí být bourané a kable jsou nezapojené tedy jestli je tvůj hlavní úmysl chatovat, pořiď si icq, nebo navštiv sekci hospodu, protože v tomto tématu jsi zbytečný, nebo vypni pc a běž prudit kámoše. Já už končím s narážkami na tebe, protože zkrátka nejchytřejšímu všeználkovi nic nevysvětlím. Měj se, snad se někdy potkáme na nějakým srazu a budme si moci popovídat osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 (editace) To jsem rád, že se i na slovensku najdou volové Příspěvek zněl (zkus si jej ještě raz přečítať - to aby si tomu rozuměl) že ty kable tam máme taky a nevím na co jsou, že je to auto po taťkovi a ten s tím neboural - jak si duchaplně ihned psal, že jeho auto musí být bourané a kable jsou nezapojené tedy jestli je tvůj hlavní úmysl chatovat, pořiď si icq, nebo navštiv sekci hospodu, protože v tomto tématu jsi zbytečný, nebo vypni pc a běž prudit kámoše. Já už končím s narážkami na tebe, protože zkrátka nejchytřejšímu všeználkovi nic nevysvětlím. Měj se, snad se někdy potkáme na nějakým srazu a budme si moci popovídat osobně NO COMMENT VUL SI JEN TY. Vobec si neporadil k comu su tam tie kable pod sedackou. P.S. Tvoje prispevky su o nicom. Editováno: 30. Srpen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Nehadajte sa, Honza B6 asi len nevie citat... Alebo fotit. Hned zo zaciatku som mu pisal, aby dal foto tych kablov/konektorov, ze podla toho najskor zistime co tam ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.