zdenouch Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Zdravím pánové při zamykání a odemykání vozu centrálem mi světelná signalizace blinkry jde jen na pravé straně auta? Přitom blinkry pracují v pořádku. Dálkový centrál mám dodělávaný Jablotron. Může mi prosím někdo poradit kde je problém. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 mohl ti vypadnout kabel kde jsi to připojoval ke směrovkám,nebo prdla dioda přes kterou jsi to dal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 ja bych se taky přikláněl k upadlýmu drátu od levých smerovek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Dal jsem to dnes do servisu . Byl to upadlej drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 kolik si za to hádly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tak hádej? 73,50 kč!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 to jsou kuvy drahý,to mělo bejt grátis,takhle směšnou opravu bych ti udělal zdarma i během polední pauzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Ahoj všichni, dnes ráno jsem si všimnul, že mi nebliknou blinkry při odemknutí či zamknutí auta dálkáčem, osvětlení interieru se ale zapne resp. při zamknutí pak i zhasne, centrál jde jak má a i blinkry jako takové normálně fungují. V poslední době jsem dodělával tempomat a při něm byla samozř. odpojená baterka..nemůže to spolu nějak souviset resp. nemusí se někde něco znovu zaktivoavt resp. uvést do základního nastavení ? Díky předem za radu. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 zkontroluj jestli ti reagují všechny dveřní mikrospínače na otevření/ zavření (nejrychlejší je zapnout zapalování - pak stropní světlo reaguje hned na otevření) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 vyřešeno přes SZ s Vášou...byla to pojistka D na releovym boxu..ještě jednou díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjism Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Ahojte Pánové, mam takový problém s centrálním zamykáním (originální) u octavie I, problém spočívá v tom, že doposud při zamykání a odemikání docházelo k probliknutí blinkrů a nyní z ničeho nic blikat přestaly, vše ostatní u centrálu funguje, jen ty blinkry, nesetkali jste se někdo s tímto problémem? Vážně nevím kde závadu hledat, děkuji moc za případné rady, Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Kolego, příště prosím věnuj trochu času hledání, ano? Prostuduj si předchozí příspěvky. Jedno řešení tam máš. Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.