Publikováno Duben 13, 200619 r http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2002062301 Otázka : lze ve fabii provozovat sex? Mladý lidi, zřejmě cílovou skupinu pro model Junior, jistě zajímá i tento fakt. Odpověď : ne. Komentář ze dne: 25.08.2005 16:04:52 Reagovat Autor: Pegro Titulek:Sex ve Fabii? Jde to. Tento zázrak jménem Fabia kombi 1,4MPi máme v práci. Sice jsem se zděsil, když jsem na rozpysu viděl, co jsem na svou (naštěstí krátkou) služební cestu vyfasoval, ale jeden zážitek se stopařkou to plně vynahradil. Měřím skoro dva metry a zmíněná stopařka měří 175 cm.(Vím to přesně, neboť se vídáme dodnes) Maximálně jsem sklopil sedadlo spolujezdce a klasická misionářská poloha se stala proveditelnou :-) Ale jinak by to fakt asi nešlo! :-)) Tak teda nevím
Duben 13, 200619 r Když se posunou dopředu přední sedačky, případně se sklopí, dá se sexovat i na zadních místa tam je dostatek
Duben 13, 200619 r presne tak ako pise dundee ale najlepsie je sklopit predne sedadla a posunut ich do zadu a je to ako na posteli
Duben 13, 200619 r Kdysi jsem sexoval ve Škodě 100 a ta byla omnoho menší, to spíše autor k tomu potřebuje postýlku a lampičku a další pohodlí. Už asi u něj dlouho příroda nezavolala. Jinak dobré téma
Duben 13, 200619 r alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie
Duben 13, 200619 r Jasnacka ze to de zpusobu je mnoho kdyz byla fabie este seriova taky zazila veci .
Duben 13, 200619 r vynechajme detaily a okolnosti ale vsetko sa da len treba chciet staci dat predne sedadla nadoraz dopredu a mat trocha fantazie. v idealnom pripade partnerka pod 170.
Duben 14, 200619 r Tak Fabie to jeste nezazila, ale Felda jooooo Myslim, ze to bude v pohode proveditelny...
Duben 14, 200619 r No jasně že to jde, stačí když příroda zavolá a jde cokoliv. Pamatuju si i na i na stejné vzpomínky z mého předcházejícího rapídka a taky z favouše.
Duben 14, 200619 r Asi půl roku jsem ...... v Rapidu a bez problémů. Akorát jsem měl vždy odřené koleno.
Duben 14, 200619 r vynechajme detaily a okolnosti ale vsetko sa da len treba chciet staci dat predne sedadla nadoraz dopredu a mat trocha fantazie. v idealnom pripade partnerka pod 170. uplny suhlas... velmi osvedcene...
Duben 14, 200619 r Ty vago...to je hustý téma...mno i na koníka to jde...a ze zadu...ale to mám vykroucenou hlavu mám sedánka...ale je to dobrý taky na kapotě venku v -5...a nezkoušel to někdo v kombíku v kufru???
Duben 14, 200619 r jasne ze sa da na zadnych s prednymi sklopenymi dopredu a posunutymi dopredu najlepsie auto na šukanie bolo jednoznacne stara skoda 105-130 tam bolo miesta vzadu uno tuto bela de luxe fakt po slopeni prednych sedadiel uplne dopredu a ich posunuti si mohol babu aj otačať ako si chcel... ale najviac nasralo ked ma 5 sekund pred ukoncenim prebrali z tranzu mestsky a baterkou mi svietili do ksychtu. ach to boli casy
Duben 14, 200619 r Byrto: tak to musel být dobrý šok. Ještě jsi měl štěstí, že se nelekla přítelkyně, jinak by tě přikryli bilou plachtou a hurá do nemocnice na rozdělení. A to by pak byla teprve sranda. Jo, abych nezapomněl na svůj názor, tak v Fábii to jde, i na Fábii to jde, když je příjemně zahřátá kapota, je to super. Jen nesmí být čerstvě napastována, jinak se tam přítelkyně, těžce drží :
Duben 14, 200619 r Tak na todle byla nejlepší šestsettrojka. Přední sklopná sedačka vcelku+bufík - ideální kombinace. To bylo panečku letiště uvnitř! Já ji měl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.