Winstonn Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdravím, mám takový problém. Nedávno jsem jel a najednou začala problikávat mírně přístrojovka. Jízdu na to se mi začalo postupně odpojovat ABS , posilovač světla atd. Dojel pro mě známý a přes startovací kabely jsme to nahodili, auto bylo opět ok. Baterku jsem dobil na cca 3/4 a vše šlapalo jak hodinky... Jenže za 5 dní znova to samé... Alternátor by měl být ok... Koupil jsem novou baterku Varta 74A a zatím 2 dny v pohodě , auto šlape jak předtím... Předchozí baterka byla Bosch vyrobená 2004. Chci se tedy zeptat, jestli jsem něco nepodcenil , pokud se někomu něco podobného stalo, tak jestli je to opravdu jen baterkou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Spíš bych to viděl na kabelovej svazek. Mrkni sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 hm asi to tak bude... Dneska ráno jsem ani nestartoval a to mám novou baterku.. Budu se muset nechat dobít a pak vjet do servisu.. ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak konečnej výsledek je takovej, že se neotáčela kladka u alternátoru, to mělo za důsledek spálení kabelu dobíjení a pojistkové skříně u akumulátoru. Celkově bylo potřeba vyměnit kladku, ložisko , klínovej řemen, dobíjecí kabel , pojistkovou skříň... Celkem mě to vyšlo na 8 000 ve Škoda servise ... Tak jsem nakonec rád, že nebyl problém v kabelovým svazku, který jsem sice odmotaný neměl, ale zase byl v naprostém suchu a dobré kondici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 a to nesvietilo dobijanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.