patrik3 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ahoj, vymenil som radio Stream Mp3 za radio Bolero.Vie mi nieto poradit ako dokodovať aby Bolero nekomunikoval s Maxi dot... a "vedel" že v aute má iba predne repro?. Teraz mi hlási chybu.Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Přes VAG nebo VAS. Jak staré je auto? Jestli se ti vybije baterie, tak musíš dát novější gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Přes VAG nebo VAS. Jak staré je auto? Jestli se ti vybije baterie, tak musíš dát novější gateway. auto je 2OO5, ambiente výbava , prečo by sa mala vybiť batéria ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 bolero je děláno pro auta nad 2007 takže bud dáš jednu jednotku (gateway) z faceliftu nebo se ti bolero nikdy nevypne protože nerozumí gateway z 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 No nebo když nechce řešit Gateway tak stačí místo 30 tam poslat 15a... Slušná prasárna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 bolero je děláno pro auta nad 2007takže bud dáš jednu jednotku (gateway) z faceliftu nebo se ti bolero nikdy nevypne protože nerozumí gateway z 2005 ? po vytiahnuti kluca je radio vypnute, teda sa aspon tak vyzera ..... mám ho tam dva dni a zatial rano nebol problem ... , ako zistim či je to OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ampermetrem změř odběr vozu z baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 ampermetrem změř odběr vozu z baterie Ďakujem, koľko je normálny odber ? a aku gateway by bolo treba pripadne tam dať tak aby to bolo OK.Je šanca že už moj model môže byť v pohode ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jde o to, že nějaká funkce v rádiu(TIM) může zabránit úplnému vypnutí a stará gateway nedokáže poslat rádiu příkaz vypni se. Tak pro budoucí bezproblémový provoz je nutné gateway vyměnit za typ S nebo AA, která když dojde k poklesu napětí tohle dokáže udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 gatewaye podporující face PDC, Columbus, Bolero, Swing: L, P, Q, S, AA neboli všechny pro MR08 a vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 gatewaye podporující face PDC, Columbus, Bolero, Swing: L, P, Q, S, AA neboli všechny pro MR08 a vejš no a je to tu , rano žiadny štart takze idem zhanať gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) patrik to je nic moc zistenie no čaka to aj mna ........ maš SS Editováno: 18. Říjen 2009, autor: dream7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 gateway mám a mohu namontovat / nakódovat - Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 gatewaye podporující face PDC, Columbus, Bolero, Swing: L, P, Q, S, AA neboli všechny pro MR08 a vejš Ďakujem za radu, včera sa mi podarilo zohnať P čkoví a aj nakódovať ho. Dnes ráno štart v pohode tak uvidím čo bude ďalej ..... potreboval by som poradiť ako nastaviť to že mám iba predné reproduktory.Nemáte nejaké kódy do VAGu ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik3 Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ďakujem za radu, včera sa mi podarilo zohnať P čkoví a aj nakódovať ho. Dnes ráno štart v pohode tak uvidím čo bude ďalej .....potreboval by som poradiť ako nastaviť to že mám iba predné reproduktory.Nemáte nejaké kódy do VAGu ? Ďakujem Halloooo nemé niekto kódy do diagnostiky na nakódovanie Bolera cez VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 bolero je děláno pro auta nad 2007takže bud dáš jednu jednotku (gateway) z faceliftu nebo se ti bolero nikdy nevypne protože nerozumí gateway z 2005 Zdravím teď jsem si pořídil Bolero, místo Melody je to nesrovnatelnej rozdíl, mám octavku 2, rok 2008, ale ještě ne facelift, ale potřeboval bych poradit mam v loketce aux a nefungujemi, a u melody fungovalo, nemam, ani senzory couvání ani climatronic, mam obyč tak nevím jestli funguje něco víc bohužel asi nemám ani propojení s maxi dotem, můžete mi někdo poradit jak zapojit aux? Jo a píšete že od roku 2007 se radio vypne? No volal jsem do škodovky a tam mi řekli že bych bolero neměl mít, že se nevypíná, ale mám už ho týden a nezjistil jsem že by se nevypínalo, asi po pěti minutách mi příde, že se normálně vypne. dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 stačí dobře nakódovat a bude chodit ok, MR08 je na Bolero plně připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 stačí dobře nakódovat a bude chodit ok, MR08 je na Bolero plně připraven a nevíte jak to mám zapojit aby mi šlo aux? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Buď zapnout v setupu nebo pokud není přístupné nakódvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Buď zapnout v setupu nebo pokud není přístupné nakódvat. bohužel tam mi to nejde, můžete mi poradit jak nakódovat? moc tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Skusal si SETUP-MEDIA-Aktivuj AUX vstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 bohužel tam mi to nejde, můžete mi poradit jak nakódovat? moc tomu nerozumím Jestli to není v menu, tak asi potřebuješ někoho kdo má kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kejda Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Jestli to není v menu, tak asi potřebuješ někoho kdo má kabel. kdyz jsem tam měl melody tak mi to fungovalo, kabely zůstaly moje jen jsem vyměnil radio, myslím si že to mám jen jinak zapojit, stačilo by mi schéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 ty to furt nechápeš, to rádio je programovatelné pomocí počítače, takže pokud ti AUX nejde, bude chyba v programování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.