Mpl11 Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Ahoj, scháním SS poradí někdo kde ho sehnat a za kolik se tak prodává. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 treba tady zesilovac http://www.ebay.de/itm/VW-Skoda-Audi-DSP-Amp-Verstarker-3T0035456-/320718050958?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoverst%C3%A4rker&hash=item4aac49168e a tady repro http://www.ebay.de/itm/Skoda-Superb-Lautsprecher-Soundsystem-Sound-System-/130517467571?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autolautsprecher&hash=item1e637281b3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redboss30 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) No ja som bol to vibrovanie pravého predného repráku reklamovať (tiež mám SS). Reklamáciu mi uznali a repro vymenili za origo nové. Nové mám tam už cca pol roka a už to znovu rezonuje. Doteraz to nerobilo. Medzitým mi už záruka a bezplatný servis vypršal. Editováno: 23. Listopad 2012, autor: redboss30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legionar Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Ahojte, vedel by mi niekto poradit, ako si nastaviť zvuk na soundsysteme v Supll? Uberam, pridavam hlasitost výšky-stredy-basy a stale mi to vrzga na pravej strane.Ako to máte nastvavene VY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 dveře jsou špatně vytlumené, klasická potíž u supa II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legionar Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Akým materiálom sa vyplňujú tie dvere, vedeli by mi to spraviť aj v autorizovanom SKODA servise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Asi umeli, ale tam bych to asi nedal. Namontuji to v jakemkoliv autohifi obchode. Jsou to takove bitumenove pasy. Napr Vibraflex 25. Zvladnes to i ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Zdravim. Nasiel som v moznostiach VAG zapnut Sound System. Aktualne ho nemam nainstalovany, tak sa chcem opytat, ci to niekto skusal zapnut cez VAG aj ked ho nema fyzicky v aute, ci to ma nejaky vyznam. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 nema protoze ti to nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 K tem vybracim dveri. Ja to mel se SS jak v O2Scout tak v Sup2 a tak dlouho jsem to reklamoval az to odstranili tusim u obou aut to bylo na 4 reklamaci, navic u opakovane reklamace mi saloon pujcoval zdarma nahradni auto bez kecu. U Supa to byly leve predni u Scouta prave predni. Po odstraneni mi tvrdili, ze konecne dostali instrukce z Boleslavi jak to odstranit. Ted mam noveho Sup2 Facelift a po prvnich par mesicich zatim bez zavad, nedrnci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Ani mne nedrnci...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathevv Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) caute vsetci neviete nahodou, ci je mozne sound system domontovat aj dodatocne, alebo je to prilis velky zasah do interieru/dveri, atd.. ? a este otrazka pre majitelov SS.. myslite si, ze to stoji za to, alebo radsej pri klasickom bolero vymenit repro v nejakom hi-fi shope, ci pripadne existuje nejaka rozumna nahrada za bolero z hi-fi oblasti? diik za odpoved Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Mathevv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Kdybys potreboval mam origo repro z prednich dveri ze superba II se sound systemem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 (editace) Ahoj. Mam supa 1bez sound systemu a stale sa ho snazim držať v top stave, teraz riešim problém s hudbou, lebo vdaka neorigo radiu som zničil basak u spolujazdca. Uz som jeden reproduktor raz menil a neoplati sa tam davať niečo ine s hifi-shopu, lebo tie origo repro su tam ozaj velmi dobre a pekne hraju, vtedy mi v skodovke nasilu predali klasicky papierovy repro, lebo podla VIN tam ide to, ale ja som chcel kupit radsej repro pre sound system lebo neni papierový a preto by som chcel zistit ci možem použiť tento repro http://www.autodilyhh.sk/reproduktor-basovy-superb-1-se-sound-systemem-1j0035411a-1 miesto tohoto http://www.cc-autodily.cz/reproduktor-basovy-1 a inak ak mate niekto aj použite ale v 100% stave ponuknite v tom pripade beriem vsetky 4 Editováno: 19. leden 2015, autor: JS65 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Davejte tam co tam patri, a pokud delate update tak nema smysl to bastlit a je treba do toho riznout poradne. pro 90% lidi bude stacit komplet vytlumeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej949 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Zdravim pani, chcel by som vas poprosit o radu. Vedel by niekto, z ktorych komponentov sa sklada Soundsystem v Superbe 2 pred faceliftom? Najviac by ma zaujimala kompletna kabelaz (vyrobne cisla ak ta kabelaz nejake ma), ci uz od zosika a taktiež vo dverach. Pasuje to aj z inych modelov, napr Golf, passat, tiguan? Musim menit kabelaz aj vo dverach, alebo ta ostava? Taktiez by ma zaujimalo výrobné cislo tapaciru, kedze tam je mriezka aj na stredobas. Dakujem za akukolvek pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 I mě Sup2 rezonuje. Poradí někdo jak demontovat tapicírunk dveří? A čím vytlumit? Stačí jen vibraflex nebo to chce něco lepšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmpolis Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Sound system - tapacír je na 5 šróboch. 2 sú pod madlom, tretí pri hornom repráku a posledné dva sú naspodku. Potom už len na plastových, opatrne ťahať a potom poodpájať káble. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Na tom třetím obrázku je už nějaké tlumení nebo co to je (ty zlaté pásky) to je z výroby nebo jsi to dodělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmpolis Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Áno, je to tlmenie STP. A zakončil som to ešte "penou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 A budeš dávat taky něco na plech dveří nebo stačí jenom toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Musi byt i vnitrek dveri a i na plech jinak to nema moc valny smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmpolis Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Dal som aj na plech dverí. Ale zmysel má aj iba tapacir, teda ak sa jedná o jeho rezonancie. Už po jeho "vytlmení" to bolo o dosť lepšie. Teda aspoň v mojom prípade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Jak se s tím STPčkem pracovalo? Ja jsem si kdysi Oktu 2 vytlumil vibraflexem ale ten je moc tuhý. Přirovnal bych ho k ípě nebo takové tvrdší gumě co lepí. Pak se to špatně tvarovalo na některá místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Přesně, pak se musí nahřát a dotvarovat.. Hlavně je hrozně těžkej, znovu bych ho asi už nedával a podíval se po něčem jiném.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.