kartmen Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Čus! Nenašel jsem nikde návod na výměnu palivového filtru u mojeho autí (viz.podpis). Jestli to tu někde je, dejte prosím odkaz nebo poraďte, jak a čeho se vyvarovat a jak a co dodržet. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Už jsem to dělal a tak hlavně nezapomeň než tam dáš ten nový filtr, tak ho zkus naplnit palivem - děsně dlouho to pak trvá, než se při startování zaplní - musí se to totiž dost dlouho protáčet, než to čerpadlo naplní....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Fido má pravdu!!Naplnit naftou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pánové, děkuji na stotisíckrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Čus! Nenašel jsem nikde návod na výměnu palivového filtru u mojeho autí (viz.podpis). Jestli to tu někde je, dejte prosím odkaz nebo poraďte, jak a čeho se vyvarovat a jak a co dodržet. Díkes. Vymen a nastartuj.Prvne nastartuje,potom zdechne a po dalsim nastartovani je vse OK.Delam to tak uz sest let,prvne na Toledu a ted na Octavii a vse je v pohode.Tak se to dela i v origo znackovem servisu,mam to z tama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Fido i COsby maji recht.Neni to dobre kdyz pak cerpadlo jede na sucho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pánové, potřeboval bych poradit od někoho kdo má ETKU a vyhledat jaký palivový filtr (čistič paliva) patří do O1 1,9TDi, kód motoru ASV. V autorizované prodejně mi prodali 1J0 127 401 A a nevím jestli není náhodou pro 74/96kw a zda můžu tento vůbec použít. A taky by mě zajímala cena, na filtru co mám já je logo VW a AUDI, je vyroben v Číně a stál 824,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pánové, potřeboval bych poradit od někoho kdo má ETKU a vyhledat jaký palivový filtr (čistič paliva) patří do O1 1,9TDi, kód motoru ASV. V autorizované prodejně mi prodali 1J0 127 401 A a nevím jestli není náhodou pro 74/96kw a zda můžu tento vůbec použít. A taky by mě zajímala cena, na filtru co mám já je logo VW a AUDI, je vyroben v Číně a stál 824,-Kč Čína za 824,- KČ, by som povedal, že ťa niekto pekne obtiahol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nie som si istý ale od výroby je tam tuším Bosch, ale možeš si vybrať aj iný: http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 mimochodom vsetky su do 600 KČ tak neviem čo za filter ti to predali, a ešte Made in China ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pánové, potřeboval bych poradit od někoho kdo má ETKU a vyhledat jaký palivový filtr (čistič paliva) patří do O1 1,9TDi, kód motoru ASV. V autorizované prodejně mi prodali 1J0 127 401 A a nevím jestli není náhodou pro 74/96kw a zda můžu tento vůbec použít. A taky by mě zajímala cena, na filtru co mám já je logo VW a AUDI, je vyroben v Číně a stál 824,-Kč Mozes ho tam v pohode dat !!! Ja davam BOSCH filter - 23eura- 693Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Koukal jsem do Etky a je i pro tvůj motor. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/1j0-127-401-a.html http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Děkuji potřeboval sem se hlavně ujistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nedávno jsem kupoval palivový filtr origo Bosch do mojeho auta v ofiko servisu Škoda... a?... 980kč!!!!! už to nikdy neudělám, protože ten samý stojí v Karviné 460kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Koukal jsem do Etky a je i pro tvůj motor. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/1j0-127-401-a.html http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej Podle toho prvního odkazu, je použitelný pro 74/96kw tedy pro Octavii Tour a Superba, což jsou podle mého PDčka, podle dalších odkazů co jsou tady je použitelný i pro "moji" 81kw, tak to člověk neví čemu má teda věřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 nedávno jsem kupoval palivový filtr origo Bosch do mojeho auta v ofiko servisu Škoda... a?... 980kč!!!!! už to nikdy neudělám, protože ten samý stojí v Karviné 460kč Ty neznáš Seba? Vždyť s ním je radost obchodovat a je to tvůj krajan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Ty neznáš Seba? Vždyť s ním je radost obchodovat a je to tvůj krajan. já vím já to tehdy zbytečně uspěchal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 filtr se mění po 30 tis. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fofoja Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 filtr se mění po 30 tis. ? 60000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Zdravím,jaký je váš názor na konkrétně palivový filtr od firmy Pride /čína).Použít či nepoužít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Kup radsej BOSCH, MANN, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Presne tak, ja tiež používam Bosch a naprosto bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Já na origo palivovím filtru najel 150 000 km a nebyl tak moc zašpiněnej. Radši investuj do MANNa nebo tak a budeš mít klid než nějakej horší a měnit ho za tu dobu 2x nebo 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 To že nebyl zašpiněnej může znamenat to, že kupuješ kvalitní PHM nebo že tak moc nefiltruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.