Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čus! Nenašel jsem nikde návod na výměnu palivového filtru u mojeho autí (viz.podpis). Jestli to tu někde je, dejte prosím odkaz nebo poraďte, jak a čeho se vyvarovat a jak a co dodržet. Díkes. :o

postup

post-26-1153394312.jpg

Už jsem to dělal a tak hlavně nezapomeň než tam dáš ten nový filtr, tak ho zkus naplnit palivem - děsně dlouho to pak trvá, než se při startování zaplní - musí se to totiž dost dlouho protáčet, než to čerpadlo naplní.......

Fido má pravdu!!Naplnit naftou!!!

• Autor

Pánové, děkuji na stotisíckrát. -_--_-

Čus! Nenašel jsem nikde návod na výměnu palivového filtru u mojeho autí (viz.podpis). Jestli to tu někde je, dejte prosím odkaz nebo poraďte, jak a čeho se vyvarovat a jak a co dodržet. Díkes. :o

Vymen a nastartuj.Prvne nastartuje,potom zdechne a po dalsim nastartovani je vse OK.Delam to tak uz sest let,prvne na Toledu a ted na Octavii a vse je v pohode.Tak se to dela i v origo znackovem servisu,mam to z tama.

Fido i COsby maji recht.Neni to dobre kdyz pak cerpadlo jede na sucho...

jj

• 2 roky později...

Pánové, potřeboval bych poradit od někoho kdo má ETKU a vyhledat jaký palivový filtr (čistič paliva) patří do O1 1,9TDi, kód motoru ASV.

V autorizované prodejně mi prodali 1J0 127 401 A a nevím jestli není náhodou pro 74/96kw a zda můžu tento vůbec použít.

A taky by mě zajímala cena, na filtru co mám já je logo VW a AUDI, je vyroben v Číně a stál 824,-Kč :huh:

Pánové, potřeboval bych poradit od někoho kdo má ETKU a vyhledat jaký palivový filtr (čistič paliva) patří do O1 1,9TDi, kód motoru ASV.

V autorizované prodejně mi prodali 1J0 127 401 A a nevím jestli není náhodou pro 74/96kw a zda můžu tento vůbec použít.

A taky by mě zajímala cena, na filtru co mám já je logo VW a AUDI, je vyroben v Číně a stál 824,-Kč :huh:

Čína za 824,- KČ, by som povedal, že ťa niekto pekne obtiahol ;)

Mozes ho tam v pohode dat !!! Ja davam BOSCH filter - 23eura- 693Sk :)

Děkuji :palec2: potřeboval sem se hlavně ujistit.

nedávno jsem kupoval palivový filtr origo Bosch do mojeho auta v ofiko servisu Škoda... a?... 980kč!!!!! už to nikdy neudělám, protože ten samý stojí v Karviné 460kč :rolleyes:

nedávno jsem kupoval palivový filtr origo Bosch do mojeho auta v ofiko servisu Škoda... a?... 980kč!!!!! už to nikdy neudělám, protože ten samý stojí v Karviné 460kč :rolleyes:

Ty neznáš Seba? Vždyť s ním je radost obchodovat a je to tvůj krajan.

Ty neznáš Seba? Vždyť s ním je radost obchodovat a je to tvůj krajan.

já vím já to tehdy zbytečně uspěchal! :wacko:

• 2 měsíce později...

filtr se mění po 30 tis. ?

filtr se mění po 30 tis. ?

60000

• 3 měsíce později...

Zdravím,jaký je váš názor na konkrétně palivový filtr od firmy Pride /čína).Použít či nepoužít?

Kup radsej BOSCH, MANN, :)

Presne tak, ja tiež používam Bosch a naprosto bez problémov.

Já na origo palivovím filtru najel 150 000 km a nebyl tak moc zašpiněnej.

Radši investuj do MANNa nebo tak a budeš mít klid než nějakej horší a měnit ho za tu dobu 2x nebo 3x.

To že nebyl zašpiněnej může znamenat to, že kupuješ kvalitní PHM nebo že tak moc nefiltruje ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.