Wertheim Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Mám takový problém... Potřeboval bych vyndat zadní sedačky (všechny). Ale jakmile jsem se na to odhodlal, zjistil jsem v zápětí, že jsou tam nějak divně zasunutý.(nějaký kolečko, nebo co?!) Prosím, poraďte mi.. Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Hmm, děkuji za rady... fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Sedáky sú bežne vyberateľné, vyberieš ich bez použitia náradia aj jednou rukou. Horšie to bude s operadlom, tak to musíš vyšróbovať. Viac pomôcť neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Mas deleny nebo nedeleny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Mas deleny nebo nedeleny? Dělený (2,1).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Sedáky sú bežne vyberateľné, vyberieš ich bez použitia náradia aj jednou rukou. Horšie to bude s operadlom, tak to musíš vyšróbovať. Viac pomôcť neviem. Tak to je jasný, že sedáky vyndám jednou rukou. Ale sedáky nic nevážej, chci vyndat opěradla..to jsem myslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 naboku z kazdej strany mas otocnu zapadku ktoru treba uvolnit sroubovakom. potom vyberies osku operadla z uvolneneho zamku a operadlo s trochou sikovnosti vytiahnes smerom von z auta. na prvy krat to cloveku pride mozno trochu divne ale chce to len cvik. keby ti to neslo tak s nim trochu skus kyvat zo strany na stranu aby sa uvolnilo z osky v strede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 naboku z kazdej strany mas otocnu zapadku ktoru treba uvolnit sroubovakom. potom vyberies osku operadla z uvolneneho zamku a operadlo s trochou sikovnosti vytiahnes smerom von z auta. na prvy krat to cloveku pride mozno trochu divne ale chce to len cvik. keby ti to neslo tak s nim trochu skus kyvat zo strany na stranu aby sa uvolnilo z osky v strede. Díky . Hned to půjdu zkusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Přesně jak píše xman...pěkný navod vytvořil Možná bych jen dodal,že se z nějakého důvodu třeba zápatce nebude chtít uvolnit tak zaručeně pomůže šroubovák...v západce je na něj přesně výřez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 jo a pri opacnom postup, t.j. vkladani sedadla na povodne miesto treba operadlo poriadne vtlacit naspat tak aby sa zapadka pretocila do povodnej polohy alebo jej opat pomoct sroubovakom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Jo, díky moc.. Dneska jsem to zkusil vyndat a zase nandat a je to v poho! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Ahoj všichni.Asi už to tady bylo,ale nenašel jsem to.Chci si vyměnit u fábky zadní nedělené sedačky za dělené. 1) půjdou mi do kombíka zadní sedačky z krátké fábky?, 2) jak mám vyřešit to střední uchycení u dělených sedaček,když já ho tam nemám(myslím takvou tu tyčku,na které jsou dělené nasunuté). Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 no lahké to nebude. ten stred tam navarit a je tam aj uchytenie na dva trojbodové pásy. sedadlá krátkej a dlhej fabie by mali byt totožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) no lahké to nebude.ten stred tam navarit a je tam aj uchytenie na dva trojbodové pásy. sedadlá krátkej a dlhej fabie by mali byt totožné. Naopak je to snadný. Taky sme to na Hráškovi dělali. Střed sme nevařili. Tam je snad už z výroby. Editováno: 19. leden 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) no ved prave srobovanie nie je ono. je to nad nadrzou a varit sa tam moc neda. ono je to fajn ked je to nasrobovane az do nehody, ked ti kabela z kufra prerazi cez sedacky a premackne ta zozadu, alebo tvoje dieta, mamu, mangelku, alebo niekoho na zadnom sedadle. Editováno: 19. leden 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 no ved prave srobovanie nie je ono.je to nad nadrzou a varit sa tam moc neda. ono je to fajn ked je to nasrobovane az do nehody, ked ti kabela z kufra prerazi cez sedacky a premackne ta zozadu, alebo tvoje dieta, mamu, mangelku, alebo niekoho na zadnom sedadle. Už sem se byl na to dívat. Ale i taťka říká,že sme nic nevařili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 netvrdim ze ste varili, tvrdim ze samorezky nemaju taky pevny spoj ako zvar. rovnaku pevnost so srobami by si dosiahol pri navarenych matkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ja som prehadzoval nedelené za delené a nič netreba privárať ani šrobovať všetko je tam . Na nedelených treba odšrobovať to stredné uchytenie inak to nedáš dole! Ale neviem či to platí combik -krátka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ja som prehadzoval nedelené za delené a nič netreba privárať ani šrobovať všetko je tam . Na nedelených treba odšrobovať to stredné uchytenie inak to nedáš dole! Ale neviem či to platí combik -krátka! Tak tak. Tak nějak to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Můžu potvrdit, že to jde přehodit bezúprav. Já mám krátkou s dělenou sedačkou, táta má kombíka s nedělenou sedačkou. A už několikrát jsem to přehazoval. V uchycení není žádný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Lidi, všem moc dík.Už je to vyřešený.Blbě jsem koukal.Středové uchycení je i ve fábce,která nemá dělené zadní sedačky.Teď už jen sehnat nějaké dělené zadní sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 hm ani mne sa to nezdalo, ze som este fabiu bez toho nevidel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vydra Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 To je přesně ono! Potřebuji zadní dělené sedadla u combíka a nejsem si jist jestli to jde prohodit?! Už to vím!! Ale nevíte nahodou kde bych je sehnal?? A na kolik tak přijdou?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) To je přesně ono! Potřebuji zadní dělené sedadla u combíka a nejsem si jist jestli to jde prohodit?! Už to vím!! Ale nevíte nahodou kde bych je sehnal?? A na kolik tak přijdou?? Dík Zoženieš ich predsa v sekcii Bazar! Editováno: 17. Únor 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 To je přesně ono! Potřebuji zadní dělené sedadla u combíka a nejsem si jist jestli to jde prohodit?! Už to vím!! Ale nevíte nahodou kde bych je sehnal?? A na kolik tak přijdou?? Dík Zkus nějaký vrakoviště. Pokud si nebudeš moc vymejšlet-RS sedačky,tak je seženeš docela lacino. Do 5000kč by ses měl vlízt i s předníma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.