Srpen 17, 200718 r Nemusel bych to mit jako origo z vyroby, ale bohuzel za rozumnou cenu se mi podarilo sehnat zatim jen tohle ... kdyby byl k dispozici ta sada, kde ne ni dojezd atd. tak ji klidne vemu a o to to bude pro me jednodussi... ale zatim ji nemuzu nikde sehnat :-( No já jí budu dávat příští měsíc, tak se s tebou pak můžu podělit o zkušenosti. Budes davat ten origos z vyroby? Co mas za vybavu v aute, classic? Ne, budu dávat tu sadu z příslušenství. Jinak mám clasic(BSG 6Q2 a bez komfortky) Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-)
Srpen 17, 200718 r Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě
Srpen 17, 200718 r hellmen: Pokud již máš výše zmíněné díly, tak to zapoj podle tohodle schématka a bude to šlapat. Myslím, že i bez komfortky, ale v tom případě bez dojezdů. Ale je tu ještě podmínka, že máš BSG 6Q1 nebo 6Q0. Pokud máš 6Q2, sežeň si jinou a budeš to mít komplet. Pokud chceš zapojit i komfortku, mělo by stačit napájení a CAN a bylo by to ůplně komplet. okna_p.pdf Jo a ještě vlastně záleží, jaký že to máš stahovačky. Pokud je na motorkách 6Q1 . . ., tak platí tohle schéma. Pokud tam je 6Y0 . . ., jsou to faceliftový a tam je to zase jinak a to nevím jak. Komfortka by měla stačit takhle: Upraveno Srpen 17, 200718 r od Strojvůdce
Srpen 17, 200718 r Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě To je dobra cena, muzes mi dat odkaz nebo treba adresu kde to budes kupovat? A ovladani se teda uklada normalne do rukojeti jako original jo?
Srpen 17, 200718 r Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě To je dobra cena, muzes mi dat odkaz nebo treba adresu kde to budes kupovat? A ovladani se teda uklada normalne do rukojeti jako original jo? Cena je pro mě lepší, než kdybych to chtěl udělat jako origo z výroby. Poněvadž bych musel vyměnit mrtě věcí. Žádnej odkaz ti bohužel dát nemůžu, protože ho nemám. Jinak ovládání je jako originál ve dveřích
Srpen 17, 200718 r Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě To je dobra cena, muzes mi dat odkaz nebo treba adresu kde to budes kupovat? A ovladani se teda uklada normalne do rukojeti jako original jo? Cena je pro mě lepší, než kdybych to chtěl udělat jako origo z výroby. Poněvadž bych musel vyměnit mrtě věcí. Žádnej odkaz ti bohužel dát nemůžu, protože ho nemám. Jinak ovládání je jako originál ve dveřích A nejakou adresu, telefonni cislo nebo aspon nazev te firmy ktera to prodava nemas? Aspon nazev prece musis znat...
Srpen 17, 200718 r Nebo znas oznaceni te sady ? Bych si to podle toho zkusil na netu najit ... Je to přímo na netu škoda-auto v originálním příslušenství. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000063
Srpen 17, 200718 r Nebo znas oznaceni te sady ? Bych si to podle toho zkusil na netu najit ... Je to přímo na netu škoda-auto v originálním příslušenství. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000063 To Ja vím, ale myslel jsem ze to je neco jineho, kdyz pise ze to ma za 4k.
Srpen 17, 200718 r Podla mňa by si mal zohnať origo dverové moduly z faceliftu s LIN BUSom ktoré komfortku nepotrebujú a išlo by len o to natiahnuť napájanie - svorka 30 cez poistky do dverí spínané - svorka 15 do oboch dverí jeden káblik z lavých dverí do pravých - LIN hihi
Srpen 17, 200718 r Podla mňa by si mal zohnať origo dverové moduly z faceliftu s LIN BUSom ktoré komfortku nepotrebujú a išlo by len o to natiahnuť napájanie - svorka 30 cez poistky do dverí spínané - svorka 15 do oboch dverí jeden káblik z lavých dverí do pravých - LIN hihi Takze myslis ze je zbytecne brat stahovacky ktere jsou primo na tech plechach?
Srpen 17, 200718 r na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma
Srpen 17, 200718 r na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo?
Srpen 18, 200718 r na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou
Srpen 18, 200718 r Ako zistim ten kod radiacej jednotky?? 6Q0 alebo 6Q1 pripadne 6Q2?? kde to hladat ?diki
Srpen 18, 200718 r Buď po připojení na VAG, nebo po odmontování spodního dílu palubky u řidiče a pohledem na ŘJ. Je vodorovně pod roštem s relátkama ( má dvě řady konektorů). To číslo je na ní čitelně napsaný.
Srpen 18, 200718 r na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou No jo ale dalku uz mam udelanou a nechci to znovu predelavat, muzete mi doporucit nejlepsi cestu jak dodelat predni el. okna?
Srpen 20, 200718 r na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou No jo ale dalku uz mam udelanou a nechci to znovu predelavat, muzete mi doporucit nejlepsi cestu jak dodelat predni el. okna? no tak pokud máš už dálku (origo) tak tam máš i komfortku a nemusíš ji shánět, takže když koupíš to co jsi psal, že můžeš mít a doplníš to elektrikou ke sloupkům máš to vše a pak už jen podle schemat a výše uvedených odkazů na montáž .... mě by jen zajímalo, jestli jsou motorky zadních oken taky lin busový, případně jaký tam dávají origo z výroby, když si je člověk objedná dodatečně, jestli tam dají lin bus nebo všechny čtyři postaru - can bus
Srpen 20, 200718 r na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou No jo ale dalku uz mam udelanou a nechci to znovu predelavat, muzete mi doporucit nejlepsi cestu jak dodelat predni el. okna? no tak pokud máš už dálku (origo) tak tam máš i komfortku a nemusíš ji shánět, takže když koupíš to co jsi psal, že můžeš mít a doplníš to elektrikou ke sloupkům máš to vše a pak už jen podle schemat a výše uvedených odkazů na montáž .... mě by jen zajímalo, jestli jsou motorky zadních oken taky lin busový, případně jaký tam dávají origo z výroby, když si je člověk objedná dodatečně, jestli tam dají lin bus nebo všechny čtyři postaru - can bus no, dalku mam dodelavanou a komfotortku uz jsem si sehnal... trapi me jak privezt kabely do tech sloupku ... :-/
Srpen 20, 200718 r no, dalku mam dodelavanou a komfotortku uz jsem si sehnal... trapi me jak privezt kabely do tech sloupku ... :-/ jestli máš dodělávanou dálku s centrálem origo jako z výroby, tak máš jednu komfortku navíc
Srpen 22, 200718 r Mam jeste dlasi dotaz, jak jsem vyse psal tak budu muset dodelavat kabelaz ktera vede od ridici jednotky do sloupku a do niz se pak zapojuje kabelaz ktera je dverich. Mam ted Fabii s motorem 1.2 a muzu mit kompletni kabelaz z 1.4. Vymotal bych z toho jen to co je potrebne pro el. stahovani oken a to rozvedl po aute. Bude to z te 1.4 pasovat, muze nastat nejaky problkem?
Srpen 22, 200718 r Mam jeste dlasi dotaz, jak jsem vyse psal tak budu muset dodelavat kabelaz ktera vede od ridici jednotky do sloupku a do niz se pak zapojuje kabelaz ktera je dverich.Mam ted Fabii s motorem 1.2 a muzu mit kompletni kabelaz z 1.4. Vymotal bych z toho jen to co je potrebne pro el. stahovani oken a to rozvedl po aute. Bude to z te 1.4 pasovat, muze nastat nejaky problkem? pokud ta 1,4 bude předfaceliftem jako je tvoje tak by neměl být problém
Srpen 22, 200718 r Mam jeste dlasi dotaz, jak jsem vyse psal tak budu muset dodelavat kabelaz ktera vede od ridici jednotky do sloupku a do niz se pak zapojuje kabelaz ktera je dverich.Mam ted Fabii s motorem 1.2 a muzu mit kompletni kabelaz z 1.4. Vymotal bych z toho jen to co je potrebne pro el. stahovani oken a to rozvedl po aute. Bude to z te 1.4 pasovat, muze nastat nejaky problkem? pokud ta 1,4 bude předfaceliftem jako je tvoje tak by neměl být problém Tak to by bylo good, v protahnuti uz by nemel byt problem ne? Spise me jeste napada jestli nemuze byt v problem v nejakych dratech ktere jeste vedou mimo hlavni svazek, jestli tam nebudou nejake draty ktere musi vezt nekde jinde nez do ridici jednotky :-/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.