drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Nemusel bych to mit jako origo z vyroby, ale bohuzel za rozumnou cenu se mi podarilo sehnat zatim jen tohle ... kdyby byl k dispozici ta sada, kde ne ni dojezd atd. tak ji klidne vemu a o to to bude pro me jednodussi... ale zatim ji nemuzu nikde sehnat :-( No já jí budu dávat příští měsíc, tak se s tebou pak můžu podělit o zkušenosti. Budes davat ten origos z vyroby? Co mas za vybavu v aute, classic? Ne, budu dávat tu sadu z příslušenství. Jinak mám clasic(BSG 6Q2 a bez komfortky) Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 (editace) hellmen: Pokud již máš výše zmíněné díly, tak to zapoj podle tohodle schématka a bude to šlapat. Myslím, že i bez komfortky, ale v tom případě bez dojezdů. Ale je tu ještě podmínka, že máš BSG 6Q1 nebo 6Q0. Pokud máš 6Q2, sežeň si jinou a budeš to mít komplet. Pokud chceš zapojit i komfortku, mělo by stačit napájení a CAN a bylo by to ůplně komplet. okna_p.pdf Jo a ještě vlastně záleží, jaký že to máš stahovačky. Pokud je na motorkách 6Q1 . . ., tak platí tohle schéma. Pokud tam je 6Y0 . . ., jsou to faceliftový a tam je to zase jinak a to nevím jak. Komfortka by měla stačit takhle: Editováno: 17. Srpen 2007, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě To je dobra cena, muzes mi dat odkaz nebo treba adresu kde to budes kupovat? A ovladani se teda uklada normalne do rukojeti jako original jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě To je dobra cena, muzes mi dat odkaz nebo treba adresu kde to budes kupovat? A ovladani se teda uklada normalne do rukojeti jako original jo? Cena je pro mě lepší, než kdybych to chtěl udělat jako origo z výroby. Poněvadž bych musel vyměnit mrtě věcí. Žádnej odkaz ti bohužel dát nemůžu, protože ho nemám. Jinak ovládání je jako originál ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Za kolik jsi ji koupil jestli to neni tajne? :-) Cca 4000,-, ale ještě jí nemám. Až po vyplatě To je dobra cena, muzes mi dat odkaz nebo treba adresu kde to budes kupovat? A ovladani se teda uklada normalne do rukojeti jako original jo? Cena je pro mě lepší, než kdybych to chtěl udělat jako origo z výroby. Poněvadž bych musel vyměnit mrtě věcí. Žádnej odkaz ti bohužel dát nemůžu, protože ho nemám. Jinak ovládání je jako originál ve dveřích A nejakou adresu, telefonni cislo nebo aspon nazev te firmy ktera to prodava nemas? Aspon nazev prece musis znat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Nebo znas oznaceni te sady ? Bych si to podle toho zkusil na netu najit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hellmen Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Nebo znas oznaceni te sady ? Bych si to podle toho zkusil na netu najit ... Je to přímo na netu škoda-auto v originálním příslušenství. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Nebo znas oznaceni te sady ? Bych si to podle toho zkusil na netu najit ... Je to přímo na netu škoda-auto v originálním příslušenství. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000063 To Ja vím, ale myslel jsem ze to je neco jineho, kdyz pise ze to ma za 4k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Podla mňa by si mal zohnať origo dverové moduly z faceliftu s LIN BUSom ktoré komfortku nepotrebujú a išlo by len o to natiahnuť napájanie - svorka 30 cez poistky do dverí spínané - svorka 15 do oboch dverí jeden káblik z lavých dverí do pravých - LIN hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Podla mňa by si mal zohnať origo dverové moduly z faceliftu s LIN BUSom ktoré komfortku nepotrebujú a išlo by len o to natiahnuť napájanie - svorka 30 cez poistky do dverí spínané - svorka 15 do oboch dverí jeden káblik z lavých dverí do pravých - LIN hihi Takze myslis ze je zbytecne brat stahovacky ktere jsou primo na tech plechach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Jo, to můžu doporučit. Výsledek stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ako zistim ten kod radiacej jednotky?? 6Q0 alebo 6Q1 pripadne 6Q2?? kde to hladat ?diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Buď po připojení na VAG, nebo po odmontování spodního dílu palubky u řidiče a pohledem na ŘJ. Je vodorovně pod roštem s relátkama ( má dvě řady konektorů). To číslo je na ní čitelně napsaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou No jo ale dalku uz mam udelanou a nechci to znovu predelavat, muzete mi doporucit nejlepsi cestu jak dodelat predni el. okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou No jo ale dalku uz mam udelanou a nechci to znovu predelavat, muzete mi doporucit nejlepsi cestu jak dodelat predni el. okna? no tak pokud máš už dálku (origo) tak tam máš i komfortku a nemusíš ji shánět, takže když koupíš to co jsi psal, že můžeš mít a doplníš to elektrikou ke sloupkům máš to vše a pak už jen podle schemat a výše uvedených odkazů na montáž .... mě by jen zajímalo, jestli jsou motorky zadních oken taky lin busový, případně jaký tam dávají origo z výroby, když si je člověk objedná dodatečně, jestli tam dají lin bus nebo všechny čtyři postaru - can bus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 na plechoch priamo su aj LINovské, len sú novšie a nemajú CAN takže ak kúpiš staršie dverové moduly, potrebuješ komfortku, ak novšie z faceliftu, stačia len kabeláže a schéma Aha, takze ty novejsi poznam podle toho cisla co je vyse napsano jo? ty novější se blbě sháněj, je jich málo, spíš seženeš ty starší, šel bych touto cestou a dodělal i centrál, dálku a u can dveřních jednotek můžeš mít i ovládání oken dálkou No jo ale dalku uz mam udelanou a nechci to znovu predelavat, muzete mi doporucit nejlepsi cestu jak dodelat predni el. okna? no tak pokud máš už dálku (origo) tak tam máš i komfortku a nemusíš ji shánět, takže když koupíš to co jsi psal, že můžeš mít a doplníš to elektrikou ke sloupkům máš to vše a pak už jen podle schemat a výše uvedených odkazů na montáž .... mě by jen zajímalo, jestli jsou motorky zadních oken taky lin busový, případně jaký tam dávají origo z výroby, když si je člověk objedná dodatečně, jestli tam dají lin bus nebo všechny čtyři postaru - can bus no, dalku mam dodelavanou a komfotortku uz jsem si sehnal... trapi me jak privezt kabely do tech sloupku ... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 no, dalku mam dodelavanou a komfotortku uz jsem si sehnal... trapi me jak privezt kabely do tech sloupku ... :-/ jestli máš dodělávanou dálku s centrálem origo jako z výroby, tak máš jednu komfortku navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Mam jeste dlasi dotaz, jak jsem vyse psal tak budu muset dodelavat kabelaz ktera vede od ridici jednotky do sloupku a do niz se pak zapojuje kabelaz ktera je dverich. Mam ted Fabii s motorem 1.2 a muzu mit kompletni kabelaz z 1.4. Vymotal bych z toho jen to co je potrebne pro el. stahovani oken a to rozvedl po aute. Bude to z te 1.4 pasovat, muze nastat nejaky problkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Mam jeste dlasi dotaz, jak jsem vyse psal tak budu muset dodelavat kabelaz ktera vede od ridici jednotky do sloupku a do niz se pak zapojuje kabelaz ktera je dverich.Mam ted Fabii s motorem 1.2 a muzu mit kompletni kabelaz z 1.4. Vymotal bych z toho jen to co je potrebne pro el. stahovani oken a to rozvedl po aute. Bude to z te 1.4 pasovat, muze nastat nejaky problkem? pokud ta 1,4 bude předfaceliftem jako je tvoje tak by neměl být problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Mam jeste dlasi dotaz, jak jsem vyse psal tak budu muset dodelavat kabelaz ktera vede od ridici jednotky do sloupku a do niz se pak zapojuje kabelaz ktera je dverich.Mam ted Fabii s motorem 1.2 a muzu mit kompletni kabelaz z 1.4. Vymotal bych z toho jen to co je potrebne pro el. stahovani oken a to rozvedl po aute. Bude to z te 1.4 pasovat, muze nastat nejaky problkem? pokud ta 1,4 bude předfaceliftem jako je tvoje tak by neměl být problém Tak to by bylo good, v protahnuti uz by nemel byt problem ne? Spise me jeste napada jestli nemuze byt v problem v nejakych dratech ktere jeste vedou mimo hlavni svazek, jestli tam nebudou nejake draty ktere musi vezt nekde jinde nez do ridici jednotky :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Dodelavali uz jste nekdo tu chybjici kabelaz od RJ? Jake s tim mate zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.