Mischo77 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Kto šikovný by mi vedel najsť riešenie k mojemu problemu... ??? Mam auto skoda, (oct 1 2003) Od auta mám iba jeden klasický klúč, a jeden ovladac od dilkoveho+alarmu METASYSTEM ...problem je v tom ze ovladac prestava reagovat, blbne... skusali sme kupit nove puzdro a blbne stale... Da sa nejako dat dohromady meta system a klucik ?? a co potrebujem aby som mohol vytvorit kopiu kluca, nemam ZIADNE KODY !!!!! akurat nejaky OVERRIDE CODE k metasystem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) ked mas octaviu preco pises do sekcie fabia? s ovladacom do mety a nakodoju ti novy a s klucom do skody a urobia ti novy. meta robi aj ovladac do kluca. Edited November 26, 2009 by cartmanko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts