Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

máte aj vy tú skúsenosť, že pri zapnutí ostrekovania na predné sklo sa najprv rozbehnú stierače a až potom začne striekať voda?

Stierače prejdú polcyklus stierania na sucho.

Vloženo

Tak som to včera skúšal a aj ja to mám opozdene vpredu, avšak nepríde mi to ako problém. Tak či tak pôjdu po zime tie gumy stieračov na výmenu lebo po zime už nebudú v najlepšej kondícií. lol

BTW: čo som tak sondoval medzi známymi, tak aj im to opozdene tlačí vodu a to majú všetci rôzne značky. Takže to nebude chyba iba Fabií a Roomstrov.

Vloženo

mno je to proste tak. Sepnes ostrikovace a tedy se soucasne sepne cerpadlo i motor steracu. Vyrabet zpozdovatko pro motor steracu by byla dalsi soucastka, ktera stoji penize. ;)

Vloženo (editace)

Poplašil som sa.

Je mi to jasné, zamedzuje spätnému toku vody.

ja by som to dal tesne ku dýze. Nevieš aká je tam vnútorná hrúbka hadičky?

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Vloženo (editace)

Nie som si istý, či to vydrí v mrazoch a časom sa ten ventil z PP nerozpadne.

Máš to vyskúšané?

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!
Vloženo
Nie som si istý, či to vydrí v mrazoch a časom sa ten ventil z PP nerozpadne.

Máš to vyskúšané?

:palec2: Preco bi nemal vydrzat mraz ked tam nalejes nemrznucu zmes do ostrekovacou!!!! NECHAPEM. A ked sa casom rozpadne tak kupis zas NOVY za 2,5 eura. :):kuk:

Vloženo

No... Tak dôkazmi nedisponujem... :smich: Auto v blízkej budúcnosti nebudem rozoberať, DP FII nemám a v FI niesu znázornené hadičky ostrekovačov... Túto info mám z jedného topicu, už ani neviem čo sa v ňom preberalo. Tento ventil by sa mál nachádzať niekde pri zadných ľavých dverách u FI. Samozrejme nemal som ešte potrebu hľadať ho. :palec2::p

Vloženo

Mimo to mě napadla možnost elektronická: Co třeba zkusit udělat obvod s 555 a pár součástkama, jakmile se sepne čepadlo na ostřikovače, chvilku motor pro stěrače počká dejme tomu 2-3s a pak se sepne . Samozřejmě elektronických způsobů je více.....

Vloženo

PROCHY603: no wow, som myslel, že FII sa nelíši až tak od FI v oblasti elektroniky, rozvrhnutia dielcov a podobne. :palec2: Inak skladám klobúk dole pred tebou, podľa toho čo píšeš si mal FI odstrojenú do poslednej šrubky. ;)

Ale ok, nebol som si istý či je použitý alebo nieje spätný ventil na zadný ostrek. Ak vieš na isto že tam nieje, nevidím dôvod s tebou nesúhlasiť. B)-_-

Vloženo

Tento zpětný jednocestný ventil, o kterém píše "Prochy" mě funguje bez problému 2. rok. Montoval ho zmámí který se věnuje stěračům a ostřikovačům pro škodovku. Je namontovaný pod plastovým obložením levého předniho podběhu. Investice cca 15kč, bohužel pro škodovku velký peníz.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...