MagicQ Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Zdravím.. Když jsem měnil tedkon PP stahovačku tak jsem zjistil že na tom okně je dole takový obloukový výřez. Je to normální? nebo to okno je poškozený?! v první chvíli jsem se zalekl že mi to prasklo při jízdě dole.. ale po opětovný demontáži jsem tam žádný střepy neviděl tak si nejsem vůbec jistý... dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 ak nemas foto a nic si nenasiel tak je to normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Jo je to normalní okna vypadaj asi takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicQ Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 jo tak něco takovýho tam bylo... akorát že ten výřez byl uprostřed okna.... to se mi ulevilo jinak přeji pěkné svátky vánoční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.