k.o.c.i. Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 zdravim pánové, tak dneska večer jsem se na to vrhnul a funguje mi to krásně, mam to na FII ...a tímto chci poděkovat užitevateli Evers za velice užitečné rady - jseš jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 a jake pruziny presne si na FII pouzil? pripadne do SZ, diky... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 a jake pruziny presne si na FII pouzil? pripadne do SZ, diky... :-) normálně ty zelené, jak se tu uvádí. Mam FII hatchback na FII combi to prej nefunguje, na to bacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 ja jsem dneska byl nakupovat pruziny, tak na octu mam jedny modre a jedny cervene a na FII matce jsem koupil nakonec tedy zelene, tak po vikendu budu snad vedet, jak to dopadlo... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak pak informuj, jak moc silný jsou ty červený Fll je hatch?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Odzkoušeny po kratších modrých i klasické modré - na Roomsteru to fungovat nebude, podrobněji jsem to sledoval a potřebovalo by to úvodní švih do cca 4-5cm. Problém je, že v té poloze padají dveře i přes přítomnost pružin dolů - jednoduše tady přestává fungovat sama vzpěra. Zřejmě kvůli dobrýmu zavírání. Takže kdo by chtěl se slevou zcela nové modré pružiny Steinel, nechť se ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
purda Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 Zdarec jaký je rozměr a cena pružin co máš na prodej.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 (editace) Typ je SZ 8020.25x032 - až teď jsem si všiml, že jsou nakonec ve vnějším průměru 25mm a ne 20mm. Mám k tomu papír o nákupu z 15.4., kdyby to někdo chtěl na DPH nebo do nákladů. Cena je 245Kč, můžeme se domluvit tak, že při platbě předem to bude včetně poštovného. Kdyžtak přes SZ. Editováno: 17. Duben 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 Musim rict, ze jakmile vylezlo slunko, tak vse funguje uuuuuzasne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 tak pak informuj, jak moc silný jsou ty červený Fll je hatch?? tak jsem to vcera dal dohromady vsechny tri auta a vysledky, no dost dobre FII je hatch a zelene jdou krasne, viko neodstava a kufr se pekne otvira no a na obou OII predface i FL jsem dal modre, ale vzhledem ke stavu vzper mi prijdou zbytecne silne... takze se chystam u sveho Zlaticka vymenit za zelene a vyzkouset je jinak vyko kufru neodstava a priznam se ze cervene pruziny jsem ani nezkousel. Ale chci je zkusit az najdu nejaky cas dat do OI, kde jsou vzpery v hodne spatnem stavu, jestli to treba kopnou a hlavne mi budou pekne ladit s barvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Caute, nevie niekto kde by som vedel kupit pruzinky na otvaranie kufra na FII v SR????? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 někde tady najdeš odkaz na firmu, odkud pružiny bereme, tak ho najdi a napiš jim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 vůbec na to nemam čas, už to někdo hodil na kombajna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusom Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Ahojte,nejako to tu utíchlo tak ako? skúšal tie červené niekto na F1 combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 zdravim pánové, tak dneska večer jsem se na to vrhnul a funguje mi to krásně, mam to na FII ...a tímto chci poděkovat užitevateli Evers za velice užitečné rady - jseš jednička Ahoj, dnes jsem to objevil a zkusím to taky:-). Mám FII hatch, takže do objednávky pro tu Pentu mám napsat tlačnou pružinu SZ 8010 20x032mm v zeleném provedení(nebo modrém)? Auto je staré 11 měs, tak by to mělo chodit. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) Kup Zelenú pruzinu pre FII Hatchback !! Editováno: 2. Červen 2010, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 A zbytek těch údajů je správných? To označení? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Tak dnes jsem tam poslal email, uvidím co mi nato odepíší a dám vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 (editace) Pružiny dnes přišli a funguje to Editováno: 8. Červen 2010, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ako odchilky pantov alebo nieco podobne nesledujete ? PRUZINKY mate aj upevnene , alebo len pobehuju volne ? , ... ja si ich nemozme este nahodit lebo my idu menit celý kufor , plasty co su vovnutry ako bolo plato , sa my ulomily tie stuple , .. takze az ked sa my bude kufor uz spravne zatvarat tak potom ich nahodim . ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Ahojte tak po precitani tejto celej temi chcem to aj ja je to perfektná vec hlavne ked ides z nakupnymi taškami dufam ze sa mi to podari obiednat na SR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Musim rict, ze jakmile vylezlo slunko, tak vse funguje uuuuuzasne!!! ahoj vies mi dat presny typ tych pruzin ? nasiel som firmu na sr len neviem presne oznacenie podla katalogu SZ........ , dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 ahoj vies mi dat presny typ tych pruzin ? nasiel som firmu na sr len neviem presne oznacenie podla katalogu SZ........ , dakujem ahoj ja som objednaval na kombik SZ8020 20X32 to su modre len ze dnes som pozeral na tie teleskopy a zda sa mi ze tam bude malo miesta na to ci nebudu dlhe !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 ahoj ja som objednaval na kombik SZ8020 20X32 to su modre len ze dnes som pozeral na tie teleskopy a zda sa mi ze tam bude malo miesta na to ci nebudu dlhe !!!!! tak mi daj prosim vediet, lebo auto mi pride 20.septembra a dovtedy to xcem mat doma, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.