orlov Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Nechcem veľmi rýpať, ale to sa dalo čakať, je to daň za frajerinu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Práve preto musela ísť frajerina bokom a pružiny dole keď som nechcel mať skrútené plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 CAu chlapi muzete mi nekdo poradit jake mam koupit pruzinky na Octavii 2 hatchback,mam puvodni pistnice,koupil jsme zelene ale kufr se mi neotevrel! muze te mi nekdo poradit diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) mam je na octavii II F combi uz pres rok si se 4ma kamosema a zadny problem, kupoval sem nejake original z nemecka modre.. jen v zime to moc nefunguje kdyz mrzne ale to je jasny, ale jinak v teple super a zadny poskozeni jak tu nekdo psal, asi kombi nepotrebuje tak silne aby vyvyjeli velky tlak Editováno: 4. Březen 2012, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1885 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Ahoj všem, tak jsem na svoji Octavii 2 combi namontoval pružiny sz 8020.16x51 (modré), přidal podložky (nad i pod pružinu). Montáž během 5 minut, výsledek super. Při zavírání kufru skoro žádný odpor pružin, takže se nemusíte bát že to jde těžce zavírat. Ještě dodám kontakt na prodejce: PENTA trading s.r.o. Michelská 9/9, 140 00 Praha 4 Kontaktoval jsem e-mailem paní Soňu Nesvadbovou, a za tři dny jsem měl pružiny doma na dobírku (cena i s poštovným 366 Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 mam je na octavii II F combi uz pres rok si se 4ma kamosema a zadny problem, kupoval sem nejake original z nemecka modre.. jen v zime to moc nefunguje kdyz mrzne ale to je jasny, ale jinak v teple super a zadny poskozeni jak tu nekdo psal, asi kombi nepotrebuje tak silne aby vyvyjeli velky tlak ...no na Fabii 2 combi to tak nieje tam sa tie plechy ohýbajú... mal som tam tie modré pružiny a nerobilo to dobrotu...na O2 je to uchytenie možno nejak ináč konštrukčne riešené a je to tam pevnejšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Drummer Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Ahoj, procetl sem cele vlakno a nejak sem nenarazil na zkusenosti s FI Hatch.. Tak se ptam jestli ma nekdo nejake zkusenosti nebo poznatky.. ? Ja sem ted provedl male mereni a pruzina by musela mit ve stlacenem stavu max 15mm a vzpera by musela povyjet o tolik aby na pistnici bylo cca 5cm aby se dvere samy otevreli.. Samozrejme moje vzpery uz asi nejsou v nejlepsim stavu takze u novych by mozna bylo potreba min. Muzete mi nekdo hodit info kolik ma ta zelena pruzina ve stlacenem stavu a kolik ma normalne ? Diky moc. Pokud sem to v topicu prehledl tak se moc omlouvam za spam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burdda Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Ahoj lidi jaký pružiny na roomstra prosím typ i rozměry přečetl jsem si forum ale nenašel jsem nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcnatko Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 LIdi, je pěkné, když napíšete že Vám to funguje. Někteří tady mají F někteří O a už se v tom ztrácím a ne každý má auto v popisu . Prošel jsem celou diskuzi, dnes jsem v Pentě objednal Zelené 8010 25x25 , ale teď myslím, že asi blbě. Ťem co o tom uvažují, by pomohlo, kdyby jste svůj pokus omyl upřesnili. Třeba: FII C 2 roky stará, Modré, 25x25 nefungují FII Zelené 25x32 fungují a pod. Je pěkné, když tady dáte video, jak Vám to funguje, ale nevíme s jakou pružinou Vám to funguje. Jinak už teda fkt nevím, co koupit na FII Combi r.v.2010 a v Pentě se bohužel na každý typ čeká týden, protože objednávjí ve čtvrtek a chodí jim to v úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Zrovna jsem našel na netu tohle videjko.....docela by mě zajimalo jak to vlastně funguje??!! Ale mít něco co otevře i zavře kufr by byla machrovinka Editováno: 29. Listopad 2012, autor: Pompeus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 funguje to jednoduse, mas silnejsi vzpry, ktere zvednou viko a ten odskok je jen aby tem vzperam pomohl na zacatku. jinak to druhe videjko, tak to ma treba SII Combi, ten to umi a ani nepotrebujes ten modul, staci to jen nakodovat na diagnostice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 počkej..chceš mi říct že u fabie to stačí jen nakodovat?? Nic se přikupovat nemusí? (myslím to druhý video) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 to bylo myšleno, že to jde u Superbu nakódovat, u Fabie těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 U Fabky potřebuješ ODSKOK-třetí tlačitko (otvírání kufru) na klíči a PRUŽINY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcnatko Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) FII Combi 2010 zkoušeno venku cca 0°C a po třech hodinách stání v podzemní garáži cca 10°C zelené 8010 25x025 trošku cuknou, ale nepomohly by ani v létě modré 8020 25x032 odskočí, ale ne dost na to, aby to vzpěry zvedly nahoru. Jinak, montáž vcelku jednoduchá, otázka několika málo minut. Zvládl jsem to na parkovišti v nákupním centru. Teď je raději vyhodím, ať v zimě zbytečně nezatěžuji vzpěry a zkusím je nasadit , až se oteplí. Snad 2 leté vzpěry nemá smysl měnit. Že to nefunguje, přisuzuji zimě. Jěště mě napadá, vzpěry z FI Combi jsou rozměrově totožné, nebo jsou jiné? Jednička Fábie má těžší dveře, tak by měla mít silnější vzpěry. Že bych se po nich poohlídnul po nějakém vrakovišti, kdyby se tam vešly. Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: pcnatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Na F II Combi ti to nebude fungovat. Dával jsem sestře před 3 lety na krátkou FAb II. Dodnes otevírání funguje ,ale na mojí služební F II combi ne. Combi má totíž jiné zadní dveře a silnější sklo Tedy dveře jako celek jsou těžší a pružiny to nezmůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcnatko Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) Vždyť tady mirekdusek postoval video, jak mu to na kombíku funguje- Sice to není v zimě,ale zvedají se :_( Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: pcnatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian74bb Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Zdravým Myslíte že sa to dá urobiť na Yetiho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Teoreticky to jde vsude. Zavisi na hmotnosti dveri a umisteni vzper. Podle toho musis dat silne a dlouhe pruziny. U tezkych dveri to neumerne zatezuje uchyceni vzper i panty. Nevim, ze byto nekdo na Y odzkousel. Tak treba budes ty prukopnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Zdar hoši,četl jsem celé toto vlákno,ale nedozvěděl jsem se,jaké by byly nejlepší pružiny na Fabii I krátkou verzi...:-) předem díky za tip a jejich rozměr :-) abych jed nemusel nějak zkracovat..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Čau, hele na Fabii 1 to nejde protože má strašně těžký víko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 fakt jo,to je škoda..:-( tebe už jsem taky dlouho neslyšel..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 No je to škoda, ono by se to dalo udělat, ale musel bys tam dát hodni tuhý pružiny, aby to víko vyskočilo dost vysoko, jenže nedovedu si představit jak dlouho by to vydržely panty a zámek Joo já tebe taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 nějak to musí jít,vše jde,jen chtít a přemýšlet..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 No já jsem na první FII měl pružiny a při sundavaní (přehození na novou) jsem si všimnul že mám úplně povolené tlumiče v kastli....??? Nevím teda jestli to bylo pružinama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.