D4VID1 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Po zapnuti stieracov nech je akokolvek nastaveni cyklovac bezia stierace velmi rychlo. A ani po okamzitom vypnuti sa nevypnu. A napriklad po zatlaceni ostrekovaca by mal nasledovat automaticky jeden cyklus. No nasleduje niekolko cyklov. Viete mi niekto poradit co s tym? Rozmyslam nad vymenou Cyklovac stieracov - rele. Stoji asi 40€ tak sa chcem spytat ci sa mi to oplati vymenit? Ak mate niekto skusenosti napiste. Vopred Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Na 90% cyklovač, s největší pravděpodobností slepené relátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4VID1 Vloženo 13. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Tiez si myslim ze to bude cyklovac stieracov - rele. Ina suciastka by asi nemohla sposobit takuto poruchu. Dakujem ale aj tak za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 dělá to i nefunkčnost koncového spínače v převodovce stěračů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimitri Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 no mne robi to iste vymenil som aj rele a stale mi to tak blbne. Tak teraz neviem ci to je motorcek ci kabelaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wire Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 caute ja mam zas ten problem ze ked pride stierac do vychodiskovej opolohy tak asi relatko cvakne 3-4 krat .poradte co s tym je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Dělá mi to to stejný. Při stisknutí páčky k sobě má jet jeden cyklus ale jede to třeba i 20x a pak se to zastaví třeba v polovině cyklu se stěračema nahoře. Dělá mi to ale jen kdyžje moc vlhko,když prší.Pak musím kniplovat jak krypl abyse mi třeba na 30x pokus podařilo zastavit stěrače ve zprávné poloze,zatím jsem to neřešil jak to opravit, ale už mě to taky začíná srát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Zdravím:) Mám Oct. TDI 81kW 2002. Auto. stírání předního skla s pomocí senzoru. Ten senzor je ale to proč jsem píši. Když prší hodně, tak nestírá a když málo nebo vuubec, tak lítá jako divej...jak na tom byly tyhle octávie se senzorem stěračů? Dělalo to obecně problémy? Popříapdě...nedá se ten senzor vypnout a nebo ho deaktivovat a stírat na klasický cyklování?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Neptáš se už jednou tady: http://forum.skodaho...ost__p__1652501 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rollcut Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 (editace) Ptám. A jak je vidět, tak si toho nejspíš nikdo nevšimnul. Nebo že by nikdo nevědel? To se mi nezdá...nepřijde mi to jako nějaká zapeklitá situace. Každopádně tohle forum nechci nějak zahlcovat.. Editováno: 3. Srpen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.