Vyskocil Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Ahoj všichni, koupil jsem octávku rok 1998 a venkovní teploměr mi stále ukazuje teplotu 3,5°C, prosím o radu jak tento problém odstranit Díky Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Zkus vyměnit čidlo. Nachází se pod levým krytem pod sklem, jak je mechanizmus stěračů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Zkus vyměnit čidlo. Nachází se pod levým krytem pod sklem, jak je mechanizmus stěračů. Asi jak u kterýho ročníku, jestli si to nepletu tak já ho mám pod nárazníkem u houkaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 98=pod krytkou v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 ja ho mam taky u houkacek r.v1998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 (editace) pokud máš manuální klimu nebo jí nemáš, tak je čidlo pal. PC u houkačky a je jedno, jaký ročník, když je climatronic, tak je čidlo climatronicu a palubního PC pod krytem stěračů v oddělovacím prostoru. V tom oddělovacím prostoru je čidlo pro man. klimu +5°C nebo pro climatronic čidlo na pal. pc je buď černý nebo hnědý, pro man klimu je bílé Editováno: 16. Květen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyskocil Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Díky všem, podívám se na to a dám vědět Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 (editace) pokud máš manuální klimu nebo jí nemáš, tak je čidlo pal. PC u houkačky a je jedno, jaký ročník, když je climatronic, tak je čidlo climatronicu a palubního PC pod krytem stěračů v oddělovacím prostoru.V tom oddělovacím prostoru je čidlo pro man. klimu +5°C nebo pro climatronic čidlo na pal. pc je buď černý nebo hnědý, pro man klimu je bílé pred par dnami som robil prerabku man. AC na climatronic, tak som mal s tymi cidlami kontakt novsie auta to maju takto: G17 - vonkajsia teplota, cierne, pri hukacke - to maju auta s klimou aj bez nej F38 - termospinac klimy 0C /vypne pri 0C, zapne pri 5C/- je pri mechanizme stieracov, cierny, iba man klima. pri climatronicu je na jednotke dochladzovania na mieste kde sa pripaja pri manualnej klime premostenie, cidlo sa nedava. namiesto toho je G263 cidlo vyparnika /od 3.01/, ktore ma zamedzit zopnutie klimy ak by bolo na vyparniku pod 0C. zdroj: DP a vlastna skusenost :-) Editováno: 18. Květen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 pokud máš manuální klimu nebo jí nemáš, tak je čidlo pal. PC u houkačky a je jedno, jaký ročník, když je climatronic, tak je čidlo climatronicu a palubního PC pod krytem stěračů v oddělovacím prostoru.V tom oddělovacím prostoru je čidlo pro man. klimu +5°C nebo pro climatronic čidlo na pal. pc je buď černý nebo hnědý, pro man klimu je bílé pred par dnami som robil prerabku man. AC na climatronic, tak som mal s tymi cidlami kontakt novsie auta to maju takto: G17 - vonkajsia teplota, cierne, pri hukacke - to maju auta s klimou aj bez nej F38 - termospinac klimy 0C /vypne pri 0C, zapne pri 5C/- je pri mechanizme stieracov, cierny, iba man klima. pri climatronicu je na jednotke dochladzovania na mieste kde sa pripaja pri manualnej klime premostenie, cidlo sa nedava. namiesto toho je G263 cidlo vyparnika /od 3.01/, ktore ma zamedzit zopnutie klimy ak by bolo na vyparniku pod 0C. zdroj: DP a vlastna skusenost :-) Ahoj, rád chyb si opravil chybu, v oddělovacím prostoru jen čidlo pro man. klimu G17 je čidlo venkovní teploty, které je umístěné v přední části u houkačky. je montované u verzí s pal. PC nebo Climatronic, pokud je obojí, čidlo je sloučené a pal PC si bere teplotu z RJ Climatronic MR97, 98 a 99 mají konektor a čidlo hnědé, konektor je hranatý MR00 a novější je čídlo s konektorem černé a konektor je na jedné straně zakulacený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 mne trosku vadi ze hodnota do pal. PC z climatronicu je vypocitavana a spravne to ukazuje az po niekolkych km. koriguju nespravnu hodnotu, ktora moze vzniknut pri teplom motore a stojacom aute. aj tak som rozmyslal ze kupim este jedno cidlo a do pal. PC natiahnem to druhe cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 mne trosku vadi ze hodnota do pal. PC z climatronicu je vypocitavana a spravne to ukazuje az po niekolkych km. koriguju nespravnu hodnotu, ktora moze vzniknut pri teplom motore a stojacom aute. aj tak som rozmyslal ze kupim este jedno cidlo a do pal. PC natiahnem to druhe cidlo. dobrý nápad a bude to pak nezávislé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Tak podle mne je přerušený vodič k čidlu. zkus to změřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smeta Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) Mám ten samý problém. Hodnota vnější teploty zmizela z palubního počítače. Tak jsem koukal na to čidlo,co je u houkaček. Čidlo je ze předního pohledu černé a má hranatý konektor. Je na 1,6 74kw AKL bez klimy. Do čidla vede při zapnutém klíčku skoro 5Voltů, tak si myslím, že kabely jsou OK. Čidlo nevím jak mám změřit. Měřil jsem jeho odpor a z teplotou se mění. Mělo asi 1,2 Kiloohmu při asi 16 stupních, to nemusí být přesně běhal jsem s ním do domu z venku. Tak jsem ho vyndal z 1,9 TDI 2001 s climatronikem, mimochodem němci udělali jinou zástrčku troubové a nemůžu ho teda strčit na tu 1,6. Čidlo má na jedné straně zakulacený konektor a ze předu je taky černé. Když jsem ho u té 1,9 vytáhl z konektoru tak na palubním počítači hodnota zůstala a nezmizela. VAG nemám. Nevíte co stím? Editováno: 19. Říjen 2007, autor: smeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 zdravím všechny nevím proč ale palubní PC mi z ničeho nic přestalo ukazovat vnější teplotu takže když přepínám mezi jednotlivými údaji tak to tuhle volbu úplně přeskočí tudíž po hodinách mám hned údaj o okamžité spotřebě mám takovou teorii že jsem někde poškodil nebo úplně urval čidlo teploměru při jedné ze svých cest mírně horším terénem potažmo po lesní cestě může mi někdo pomoct při řešení tohoto problému? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) zdravím všechny nevím proč ale palubní PC mi z ničeho nic přestalo ukazovat vnější teplotu takže když přepínám mezi jednotlivými údaji tak to tuhle volbu úplně přeskočí tudíž po hodinách mám hned údaj o okamžité spotřebě mám takovou teorii že jsem někde poškodil nebo úplně urval čidlo teploměru při jedné ze svých cest mírně horším terénem potažmo po lesní cestě může mi někdo pomoct při řešení tohoto problému? čidlo najdeš pod L mříškou nárazníku, je upevněné na takovém plechu, je možné, že se pod konektor nějak dostala vlhkost, zkontroluj konektor a kdyžtak to čidlo vyměň, občas odejde Editováno: 17. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 takže moje teorie je tedy nejspíš správná že pokud není PC v kontaktu s čidlem tak ho prostě při přepínání přeskočí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 takže moje teorie je tedy nejspíš správná že pokud není PC v kontaktu s čidlem tak ho prostě při přepínání přeskočí? přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikusito Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 přesně tak [/quote ak si dobre pamatam tak pokial tam nie je cidlo pc ukazuje pomlcky. No, kazdopadne by som vyskusal zamenit cidlo a vyscistit kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 díky za rady a hned jak to půjde tak na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 tak jsem se dneska k tomu konečně dostal a čidlo vyměnil ale žádná změna nenastala a i to starý čidlo v jiným autě funguje kabely nikde přerušený nejsou tak mi prosím poraďte kde bude ten pes zakopanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 ještě muže být chyba ve svorkovnici za přístrojovkou - zelená já když jsme si dodělával PPC, tak špatně nakrimpoval drát do pinu a blblo mi to, ten samý problém je i u vedení od čtecí cívky imma, takže doporučuji kontrolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) No jednu chvilu sem mel uplne stejnej problem - niceho nic me zmizela venkovni teplota. Kdyz sem pak nahodou musel odpojovat baterku kvuli jine zalezitosti tak po opetovnem pripojeni vse funguje ja ma Takze zkus odpojit baterku na trochu delsi dobu a uvidis.Me to opravdu pomohlo Editováno: 24. Březen 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 ještě muže být chyba ve svorkovnici za přístrojovkou - zelenájá když jsme si dodělával PPC, tak špatně nakrimpoval drát do pinu a blblo mi to, ten samý problém je i u vedení od čtecí cívky imma, takže doporučuji kontrolu no je dost možný že to dělá od doby co jsem si hrál s budíkama když jsem dělal podsvícení můžeš mi případně dát číslo toho pinu a barvu drátu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No jednu chvilu sem mel uplne stejnej problem - niceho nic me zmizela venkovni teplota.Kdyz sem pak nahodou musel odpojovat baterku kvuli jine zalezitosti tak po opetovnem pripojeni vse funguje ja ma Takze zkus odpojit baterku na trochu delsi dobu a uvidis.Me to opravdu pomohlo díky "restart" taky zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 tak už to funguje asi ty budíky jedou na nějakej "stabilní OS od mikrého měkého" stačil restart a už to chodí jak má díky moc za všechny rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.