Host vladoc Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Menili mi olej a v bandaske akoze na dolievanie mi zostalo z 5 litrov cca 0,3 l. Asi toho tam narvali trochu dost olej je nad mierkou. Odsať? Kolko oleja ide do ALH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 - jj radeji odsat, odsaj tak aby jsi mel do 1/2 merky - dost lidi tam dava 5l ze se s tim pry TDi popere a ze si stejně trošku zobne. Do vymeny nemusis dolevat - dle mě je to blbost a ja to poznal i na zvuku - origo napln je myslím 4,5l, já vyměnil max 4,2 páč něco zůstane v hlavě atd když ubyde doleju, olej kontroluju pravidelně tak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Aj ja to tak vidim a okrem toho by si to moje tdi zoblo to čo je tam navyše až po cca 8000 km. Len sa mi nechce s tým babrať. Ale aj tak to urobím, pre dobrý pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 chce to odsát nebo upustit když se přelije nevydrží to simerink na klice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Zásadně odsát nebo upustit,jinak dojde k poškození katalizátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Taky mě to čeká. Taky mi tam nacpali 4,5l a mám nadmíru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) Do motora ide max 4,5l oleja. Olej treba odsat!!!!!! Odsat sa to da aj cez MIERKU oleja. Urobis si to aj na parkovisku. Potrebujes na to hadicku cca1,5m a striekacku. Editováno: 19. Únor 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Tebe napchali 4.5 l ale mne, ako som pozeral asi tak 4.9 l, skoro sa im podarilo tam napchat celu bandasku. Dufam ze sa este nic nedosralo, dnes poobede odsavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Jo hadičkou by to šlo určitě, ale stejně zítra jedu měnit termostat s čidlem teploty tak si rovnou odpustím ten olej . Nevím kolik jsem měl těsně po výměně oleje, ale teď mám nad horní záhyb měřící části měrky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Já po vypuštění oleje tam naleju 4l a mám to uprostřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Zdarec,moje okta 66kw-alh má nejeto 250tis a od zacátku tam při výměně liju asi 4.7l oleje až na horní rysku,vše v poho,olej nikde nesere.Myslím,že odsávat 1nebo2 deci oleje je zbytečná práce.Pokud tam není litr navíc,není důvod k panice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Už som odsal ale nie deci ale pol litra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Zdarec,moje okta 66kw-alh má nejeto 250tis a od zacátku tam při výměně liju asi 4.7l oleje až na horní rysku,vše v poho,olej nikde nesere.Myslím,že odsávat 1nebo2 deci oleje je zbytečná práce.Pokud tam není litr navíc,není důvod k panice. To tedy nevím,proč tam leješ víc oleje než je náplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 (editace) To tedy nevím,proč tam leješ víc oleje než je náplň. No jelikož si to vždy měním sám,tak to dělám poctivě.Po vypuštění vždy protočím startérem motor aby vyteklo vše z kliky a čerpadla-to jsou asi 2deci vždy ještě a pořadně odsaju olej co zůstane pod olej.filtrem.Taky bych to tak viděl na deci.Když nepotřebuju nikam jed,tak nechám do rána vykapávat olej a docela dost toho ještě vykape.Pak když nalévám olej,tak ho dám na horní rysku měrky.Nemyslím horní záhyb měrky ale horní znak rysky.Naleju tam asi tak cca 4.7L. Editováno: 20. Únor 2010, autor: Tom84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.