mirca Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) Ahojky mám takový menší problém mám octu 1.9 tdi 66kw r.v.1999 najeto 140000km dovoz francie a o víkendu jsem spozoroval že pří jízdě v nižší otáčkách si auto samo přidává i ubírá nesetkal se stim někdo?Na vagu žádná závada není a dělá to za tepla i za studena děkuji za káždou radu Editováno: 22. Únor 2010, autor: mirca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Co myslis pod "nizsimi" otackami? Ono je normalne, ze RJ motora sa snazi udrzat otacky tak, aby motor nezdochol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Napíchnout na diagnostiku.kontrola AGR ventilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) otáčky myslím kolem 2OOO myslíš že by agr měl s tym něco společného? Editováno: 23. Únor 2010, autor: mirca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Mohlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 a co s tím mám to skusit vyčistit nebo jse to dá nějak jinak zkontrolovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.