alespilot Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Mám dotázek, potřebuju napájet zařízení o příkonu 10W nejlépe z motorového prostoru (nechci zase tahat kabel skrz dělící stěnu). Máte někdo nějaký tip,odkud natáhnout + kabel ,který bude pod napětím při zapnutém zapalování (klíčku "15"),nebo chodu motoru ???? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Zkus E-BOX vedle baterie tam třeba najdeš co hledáš a jinak není problém od pojistek protáhnout jeden kablík okolo lanka na otevírání kapoty z krz průchodku do prostoru táhel stěračů a tam kolem blatníku do motorového prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Tak čekal bych něco konkrétnějšího :-) (stěnou už jsem táhnul vyhřívání ostřikovačů i vypínač starteru.....) Třeba už má někdo taky napíchnuto v mot. prostoru Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 A co tam potřebuješ tak nutně zapojit,že chceš konkrétní info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 A co tam potřebuješ tak nutně zapojit,že chceš konkrétní info? Ted konkrétně denní LED světla,ale je to vlastně jedno - jde o obecné použití z konkrétního místa Já si to nakonec najdu (jako vždycky všechno),ale venku je zima,tak tady mám teoretickou přípravu a proč vymýšlet vymyšlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Máš dílenskou příručku-elektrický schémata tam by se něco nenašlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 můžeš to vzít z posilovače řízení, tam je na té 4pin svorkovnici černožlutej drát a to je sv 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 můžeš to vzít z posilovače řízení, tam je na té 4pin svorkovnici černožlutej drát a to je sv 15 Díky, taky jsem se tam dopracoval,ale nakonec jsem to vzal z vodního kanálu,mám tam připojené vyhřívané ostřikovače a dokonce na sólo pojistku :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrisa Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 alespilot - z vodniho kanalu- kde to je? Koupil jsem stejný Led svícení a taky špekuluju, kam zapojit napájení (sv 15). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaut Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Ahoj - sice ne úplně do tohoto téma vhodné, ale nechce se mi zakládat nové.. Poradíte, kde vzít spínaný plus někde v prostoru autorádia? (odešlo mi něco v autě a ve svazku rádia mi nejde to spínané plus). Chtěl bych tam tedy zapojit to rádio, ale také i novou autozásuvku (ta, co je u řad.páky je pod napětím stále) - tedy potřebuju něco silnějšího.. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Pokud to máš v autě tak z pojistkovky (není to daleko) a můžeš si to osadit pojistkou kterou budeš pro svůj odběr potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emppu Vloženo 28. Září 2023 Sdílet Vloženo 28. Září 2023 Ahoj, víte někdo, kde je tedy v motorovém prostoru snadno dostupná svorka 15, nejlépe aniž by člověk musel rozebrat půl auta? Vím že je u ŘJ motoru (sem cokoli zapojovat je blbost), na servo ani ventilátor dochlazování se mi taky sahat nechce, navíc je to velmi špatně dostupné. Tahat to z kabiny znamená opět rozebrat půl palubní desky, a hlavně nechápu, proč prostě nemůže být na alespoň jedné pojistce u motoru 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 29. Září 2023 Sdílet Vloženo 29. Září 2023 A co to vzít ze spínače couvacího světla, pokud ti to výkonově bude stačit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.