Přejít na obsah

Rada Motor


duo

Doporučené příspěvky

Jasná věc,motory jsou naprosto totožné ;)

Já měl r.v. 2001 a ten motor je r.v. 2003. Zjistil jsem že tam je jinak udělán přívod vody. Já měl ze předu a tam je zboku. Proto se ptám jestli je to stejné ať nenarazím na větší problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo hochu to uvidis as pri montazi. ja koupil motor AGR z roku 1997, a v aute sem mel 1998, hadice a to bylo stejny, ale ta 97 ma vsechny drzaky jako na klimu atd z hnusnejch plochacu, a ja tam mel hlinikovy drzak na vse. pak nastal problem s klimakompresorem pac mi tam nesel, nebo spis sel ale byl o 7mm vysunutej. ale frezka udalal sve a us jezdim. jinak po roce 2000 mislim ze moc rozdilu nabude, dys svuj vyhodis ven a das je vedle sebe tak vse co je odlisne prehodis a jeto. Jo jeste sem mel jine sani s EGR ja mel Egr jako samostatn montovany dil a na ty 97 je v kuse v sani bez klapky. Jinak vymena motoru mi trvala 3 odpoledne, cos bylo celkem 12hodin, vyndal sem chadicovou stenu a motor jel na paletaku ven...

preji mnoho zdaru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...