Duffi Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Máte někdo stejný problém? Občas dochází k samovolnému zapnutí předních stěračů a nelze je vypnout . Dešťový senzor nemám ! Roomster 1,4 16V comfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Pri jake prilezitosti se to stane? Neni to to DOsetreni, tka jako u OII? Treba to mas nakodovany. Tj. po stirani asi 5-10s to jeste jednou setre. A nebo treba stiras zadni okno a skrtnes si i to predek. to se mi taky uz stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 mně zase po zapnutí klíčku někdy spustí zadní,jak by si to někdy pamatovalo,že jsem měl přední zapnutý a jak sem couval,tak sem je vypnul a zadek se nestihl spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duffi Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Pri jake prilezitosti se to stane? Neni to to DOsetreni, tka jako u OII? Treba to mas nakodovany. Tj. po stirani asi 5-10s to jeste jednou setre. A nebo treba stiras zadni okno a skrtnes si i to predek. to se mi taky uz stalo. Stane se to po nastartování a nejdou vypnout - pouze tak, že vypneš zapalování a po opětovném nastartování se někdy už samovolně nerozeběhnou, ale třeba po ujetí 10km se zase zapnou. Začalo to blbnout po servisní prohlídce (roční). Nejhorší je, že je to náhodný zapnutí a když to hlavně nečekáš - za sucha na dálnici, to je opravdu super. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrudka Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Dobrý den, taky mám tento problém. Za jízdy se mi samovolně zapnou přední stěrače - 1 setřou a zase jsou v klidu. Zajímalo by mě, v čem je zakopaný pes. Je to docela nepříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 páčka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duffi Vloženo 18. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 (editace) Tak po dvou návštěvách v servisu - žádný výsledek, vlastně jeden jo : stěrače stále stírají. Teď sem objednán potřetí, a doufám že už naposledy. Už sem přišel na to, jak jim ukázat že stěrače jdou zapnout bez použití páčky. Stačí zapnout klíček zapalování a nebo nastartovat, jít otevřít páté dveře (kufru) a po uplném otevření je přivřít zhruba o třetinu. A světe div se, přední stěrače se sepnou a stírají dokud se nezavřou dveře kufru, ale i to není 100%. Někdy se taky zblázněj a nejdou vypnout vůbec. Od té doby, co jsem nechal namontovat hagusy, tak stěrače blbnou. Že by se jim povedlo navrtat nějakej kabel ? Je nataženej nějakej kabel stropem od zadních dveří do předu? nebo tam žádnej nevede? Jsem zvědav jak to opravěj - protože dvouletá záruka brzo končí. Editováno: 18. Říjen 2010, autor: Duffi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duffi Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Po třetí návštěvě v servisu : Tak i po třetí návštěvě servisu není závada odstraněna. Bohužel auto se leklo návštěvy v servisu a včera ještě závada šla lehce předvéct, ale dneska jako napotvoru ne! Servis napsal do M.B. o radu co stím. Takže brzo pojedu do servisu po čtvrté ! . Doufám že Škodovka v M.B. navrhne už nějakou konečnou opravu - výměnu něčeho. Jinak sem se ptal zda při montáži hagusů nemohlo dojít k porušení nějakého kabelu, a prý ve střeše v tom místě, kde je namontován hagus, žádný nevede. Takže příští týden se pravděpodobně podívám do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duffi Vloženo 9. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Po čtvrté návštěvě servisu : Tak mám vyměněný motorek ostřikování - nápad škodovky M.B. Tahle oprava tímto způsobem,je opravdu divná. Tak čas ukáže zda je to definitivně opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Ono to může mít souvislost - když zapneš ostřik, spouští se zároveň i stěrače a 3x utřou sklo, resp. stírají dokud držíš ostřikovač a pak ještě 2x-3x potom. Já bych spíš uvítal možnost nakódovat zpoždění těch stěračů, aby se rozjížděly s cca sekundovou prodlevou, když už je na skle nějaká kapalina a ne aby trysky začaly stříkat až když jsou stěrače v půlce skla - jak to musí rejpat to čelní sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duffi Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 No když zapnu ostřik tak se stěrače zapnou -to beru jako normální . To že stěrače nějakou dobu stíraj na sucho je opravdu geniální . Ale přesto je divný proč když otevřu kufr tak se zapnou přední stěrače ???? to snad nemůže být motorkem ostřikovačů! Jo takhle motorek zadního stěrače vyměnit - tomu bych snad rozuměl. No nejhorší je že se to vždy splaší až po nějaké době, a někdy nejdou vypnout vůbec, jedině když dám jednou setřít zadní sklo, tak po setření zadního skla se vypnou i přední stěrače. (přitom nikdy není zaplý ostřikování skel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 taky se divím na ten motorek ostřikovače,ale když si vezmem,že stěrače jsou pořád pod proudem a vypínají se mínusem na koncáku a zapínají se taky mínusem,tak ten motorek to může spojit s kostrou,i to se může stát přes relé atd. Nemá fabka jeden motorek ostřikovače,že se mění jen směr otáčení jestli na předek nebo na zadek?U některýho auta jsem tohle měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duffi Vloženo 11. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 To že by to mohl být motorek ostřikovačů je divný, protože proč by reagoval na otevření pátých dveří ????? a hlavně se nezapnul , ale zapnul zrovna přední stěrače. No prostě je to ROOMSTERzáhada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrnek Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 F II 2009 podzim koupená. Při použití ostřiku nejdříve jdou stěrače do půlky cykluk a pak začne stříkat voda. Mám za to,že by to mnělo být opačně. Stěrače by nemněli chodt po suchém skle. U zadního stěrače nejdříve ostřik pak stěrač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.