Budikman Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahojte,již 14 dní se mi během jízdy stalo,že mě začala svítit na přístrojovce kontrolka,že mám prasklou žárovku a když jsem zastavil,tak jsem po kontrole světel zjistil,že vše svítí jak má.Zkrátka během jízdy mi několikrát dá o sobě vědět,že kontrolka světel existuje a po několika km zase sama zhasne.Na vysvětlenou - nechal jsem si zapojit tažné zařízení a od té doby mám tento problém.Při přihlášení vozu mě to proměřovali na STK a vše v pořádku.Jel jsem také za elektromechanikem a ten mi poradil at to dám na počítač,takže se tam budu muset v dohledné době vypravit do autorizovaného servisu.Kdo měl podobný problém at mi napíše,díky a ahoj.Budikman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Ahoj, podle toho jak píšeš, tak si myslím, že s montáží tažného zařízení Ti zapomněli naprogramovat jednotku na provoz s přívěsem nebo to udělali špatně. Nech si to napíchnout a uvidíš Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 To se mi nějak nezdá, tažné jsem si zapojoval sám, a programoval jsem pouze dodatečnou kontrolku směrovek. Závadu žárovek mi to nehlásí. Je v pořádku relé kotroly žárovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budikman Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 (editace) Ahojte díky za vaše odpovědi je to již v pořádku čpatně mi fungovala stop světla.Měl jsem očouzenou žárovku a někdy se rozsvítila a někdy ne a v tu chvíli se mi vždy rozsvítila kontrolka a když jsem nějakou dobu při jízdě nepoužil brzdy tak mi opět v autě kontrolka zhasla.Vyměnil jsem žárovku a je to OK.Díky a ahoj Editováno: 20. Březen 2010, autor: Standis necituj příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.