nogi Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ahoj pánové možná i dámy Prosím o radu Jak to je s výměnou svíček u 1,8 92 kw??? Jak poznám, že už je třeba svíčky vyměnit..mění se nějak preventivě co X tis. km nebo až prostě sou KO. A můžou špatné svíčky nějak ohrozit auto??? Prosím o radu a popř. o vaše zkušenosti a názory. Dííky a P.S. zítry ty baby nešetřete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Svíčky v zážehových motorech se mění každých 60.000,- Kč a myslím, že je to tak optimální. Déle bych je tam určitě nenechával. Máš asi předepsané BOSCH F 7 LTCR nebo NGK BK UR 6 ET-10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mill Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Omlouvám se jestli se ptám na věc která tady někde ve foru je.Nenašel sem to. Chtěl sem se zeptat a poprosit.Chci si vyměnit svíčky u Octavie 1.8 20V r.v. 1998 a potřeboval bych zjistit utahovací moment svíček.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Omlouvám se jestli se ptám na věc která tady někde ve foru je.Nenašel sem to.Chtěl sem se zeptat a poprosit.Chci si vyměnit svíčky u Octavie 1.8 20V r.v. 1998 a potřeboval bych zjistit utahovací moment svíček.Díky moc Koukám Ti do chytré knihy "Jak na to" - na str. 27 tabulka dole: pro všechny motory Octavia I je utahovací moment stejný: 30 Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mill Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Děkuji moc jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Děkuji moc jdu na to Není zač.. Poradíš mi na oplátku JAKÉ svíčky do tohoto motoru? Mám stejný jako ty a teď mě to čeká.. Nějakou dobrou značku a lpnkrétní druh.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Bud origo alebo lacnejsia varianta NGK (platinum) NIC ine!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mill Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Tak hotovo.Šlape to jak hodinky.Měnil sem je poprvé od koupě.Dal sem tam NKG V-line 24.A vytahoval sem z auta ty samé.Takže sem se trefil s předchůdcem.Nebyl s nimi problém.Zdarec škodovkáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ahoj chlapi takže dnes jsu vyměnil olej, filtry, atp.. A při té příležitosti došlo i na svíčky.. Před tím tam byly DENSO obyč (3-bodové) a byly ještě v pohodě, ale dostal se mi do ruky dobrý kup: DENSO IRIDIUM POWER, a tak jsem je vzal.. Po výměně auto normálně jede, necuká, vše jak má být.. Odpoledne jsem kontrolně udělal diagnostiku VAGem, a tam se objevily zčista jasna tyto závady: Výpis z VAGu: Adresa 01 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 06A 906 018 H Komponent: 1,8l R4/5V MOTR HS V05 Kódování: 04000 Opravna #: WSC 31480 4 Nalezeny chyby: 01249 - Vstrikovaci ventil valce 1 (N30) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky 01250 - Vstrikovaci ventil valce 2 (N31) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky 01251 - Vstrikovaci ventil valce 3 (N32) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky 01252 - Vstrikovaci ventil valce 4 (N33) 29-10 - zkrat na kostru - Sporadicky Readiness: 0000 0000 Divné, co???? Zvláštní je, že je ta chyba na všech 4 válcích.. Ve VISU jsem zjistil, že autí by mělo mít nepravidelný chod, rozhozený volnoběh, špatná reakce plynu.. Ale nic z toho nepozoruji.. Jako opravu bych měl přeměřit nebo vyměnit vstřiky.. Ale jak píši výše, auto jede naprosto normálně.. :-) Závady jsu z ŘJ přes VAG vymazal, uvidíme za měsíc, jestli se tam znovu objeví.. Každopádně můj DOTAZ ZNÍ: POUŽÍVÁ NĚKDO TYTO SVÍČKY TÉŽ? OBJEVILA SE MU TATÁŽ ZÁVADA??? MUSÍ SI MOTOR NA TYTO "ZÁVODNÍ" SVÍČKY ZVYKNOUT??? NEMÁ NĚKDO STEJNOU NEBO PODOBNOU ZKUŠENOST??? Co hrozí, když to nebudu "řešit" ?? :-) Dík moc za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 myslim ze nehrozi nic,nejsou o nic narocnejsi na prurazny proud nez normalni,takze ok.ale jestli projdes emisema,to nikdo nevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Miloši, dík Ohledně emisí: myslíte, že bych neprošel? Jinak motor je skutečně živější, to mohu potvrdit. Jsu zvědav v zimě Editováno: 23. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 No netvrdim,ale uz jsem o tom slysel,mel jsem problem ja a jeste jeden clen fora,po vymene za NGK bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meky01 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Zdravím . Chci ze zeptat jaké doporučujete svíčky do mtoru 1.8 20V.Je lepší koupit jednobodové nebo čtyřbodové. Také nevím jakou značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 pokud je to agn motor,tak by tam měli být podle manuálu NGK BKUR6ET-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meky01 Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 pokud je to agn motor,tak by tam měli být podle manuálu NGK BKUR6ET-10 Je to agn,děkuji za správu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coomi Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Podle manuálu ano, ale máte někdo vyzkoušené jiné typy a značky se kterými jste spokojeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Kamil_ Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 pokud je to agn motor,tak by tam měli být podle manuálu NGK BKUR6ET-10 Koupil jsem taky, ale od Brisk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.