Přejít na obsah

Výměna pátých dveří


Tomsssa

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

Po té, co mi pátě dveře začaly rezavět, rozhodl jsem se koupit na vrakovišti "nové" a vyměnit si je. Mám ale pár problémů. Jeden je se stěračem. Když jsem povolil matici na stěrači, nejde sundat. Je třeba silou vysunout nebo je tam ještě nějaký šroubek??? A druhý problém je na samotných pantech dveří. Jsou tam 4 šrouby, něco jako tisícihrany, ale 40 bit tisícihran to ne a ne povolit. Je k tomu třeba nějaký jiný bit??? Díky za rady, měj te se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Chtěl bych se zeptat. Chystám se na výměnů pátých dveří na fabii kombi. Zatím mi není jasné, jak to udělat s kabelovým svazkem a jeho průchodkou. Nechce se mi ho střihat a znovu pájet. Připadá mi to škoda a navíc v budoucnu to v nastavovaném místě může reznout a nebo se to může zkratovat. Pak mě napadá další možnost. Buď je někde pod čalouněním konektor a tam se to jen odpojí. Ten jsem ale zatím nenašel. Nebo všechny dráty vytahám ze dveří, ale proto, abych je vytáhl je budu muset vypinovat z konektorů. Zajímalo by mě, jak se tohle řeší. Hledal jsem tu a nikde jsem odpověď nenašel. Tak píšu sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...