Přejít na obsah

GPS - přenosná navigace


Pavlik

Doporučené příspěvky

No ja mam na ASUS 636 oba a jeste nejaky dalsi a pustim si to co ted chci, v tom je ta vyhoda oproti jednoucelovym, nmainstalujes vse co chces a vyberes si provozem sam.

Aktualizace se plati vsude, ale na netu se da sehnat vse.

Dynavix nebrat

TomTom ma 99%

"Detailed regional map of Germany, Austria, Switzerland, Poland, the Czech Republic and Liechtenstein connected to the Western European major road network. Street network coverage: DE, AT, CH: > 99%, PL: 23%, CZ: 99% (of which 47% is fully attributed*). "

iGO ma o nekolik mesicu aktualnejsi mapy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, o tehle "oficialnich" upgradech vim, ale vzhledem k tomu, ze jsem do GO700 vysypal uz dobre 30K, tak se mi uz dalsi penize moc investovat nechce. ale zatim to vypada, ze nic jinyho nezbyde

Asi te nepotesim, ale na GO lze udelat jen placeny upgrade a to je cela vada vsech GO a ONE a podobne, ted jsem mel GO 901, taky neni spatnej, ale PDa je pohoda, aktualizace na netu zadara, nekolik navigacnich softu 2GB karta az az

podle me oficialni aktualizace jsou placeny i na PDA. kazdpopadne ja uz mam stazeny i ty novy mapy, tak je v patek hodim do GO700 a pokud budou fungovat, tak to bude supr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Ahoj,

asi před rokem jsem si koupil navigaci TomTom IQ Routes CE.

V podstatě od počátku jsem měl problémy s příjmem signálu, navigace vypadávala, při aktualizaci mapového softwaru zamrzávala apod.

Zajímavé je, že když jsem byl na dovči v chorvatsku, v cizině fungovala naprosto vpohodě a bez problémů, ale po přejetí čr hranic šlus.

Reklamoval jsem ji asi třikrát než se mi to povedlo.

Dnes jsem si koupil Tom Tom XL2 Routes regional,vyzkoušel jsem to na trase Brno -Blansko - Liberec a z hruba v půli cesty šlus, navigačka ztratila signál.

Zastavil jsem po pár km na benzince, vystoupil z auta a ona se chytla..opět jsem tedy nastoupil a vyjel, ale po cca 2 km opět "chcípla".

V autě nám neorgio rádio s redukcí antény ("fantomové napájení" či jak se to nazývá) tak mě napadlo, jestli tohle nemůže rušit příjem GPS signálu?

Poradí někdo? jaké máte zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...