Přejít na obsah

Výměna zámků a spínačky

swat01

Doporučené příspěvky

nechápu co tohle má znamenat

byl tu návod, někdo ho smazal jako mnoho dalších a ke všemu když chce člověk dát odkaz na místo kde to je (stejnej návod ode mě) tak ADMIN má nějakej problém :feve:

post-167-1271480814,0999_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vaša
  • Pozitivní 2
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Njn zdejší vedení si neuvědomuje, že i odkaz na konkurenční fórum je odpověď na vyřešení problému. Je třeba si uvědomit, že i když dostane někdo jako odpověď odkaz na konkurenční fórum, tak ten problém vyřešil díky těmto stránkám kde ten odkaz získal a tak je to reklama i pro tohle fórum a ne konkurence. Ale to tady nikdo nepochopí. Zdejší vedení si myslí, že problémy se řeší cenzůrou a zákazem odkazu na fórum octavia clubu. Je to dost omezenej přístup. A hlavně velká škoda pro spoustu lidí, že to takhle dopadlo ...

Odkaz ke komentáři

Njn zdejší vedení si neuvědomuje, že i odkaz na konkurenční fórum je odpověď na vyřešení problému. Je třeba si uvědomit, že i když dostane někdo jako odpověď odkaz na konkurenční fórum, tak ten problém vyřešil díky těmto stránkám kde ten odkaz získal a tak je to reklama i pro tohle fórum a ne konkurence. Ale to tady nikdo nepochopí. Zdejší vedení si myslí, že problémy se řeší cenzůrou a zákazem odkazu na fórum octavia clubu. Je to dost omezenej přístup. A hlavně velká škoda pro spoustu lidí, že to takhle dopadlo ...

Navíc tohle nebyl odkaz na konkurenční fórum. Ale úplně jiný druh stránek. Který s konkurenčním fórem nemá nic společného. ;)

swat01: Bohužel si budeš muset poradit sám. ;) Zde to nejde. :help:

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Mám prosbu dnes jsem vyndal porouchanou spínačku a chtěl nasadil novou,připojil imobilizér,zasunul klíček a pořád mi bliká dioda imobilizeru na přístrojový desce.Pak ani nešlo nasatartovat tak do 2vteřin chcípl motor.V čem je chyba?Tak jsem tam vrátil starou spínačku a dioda imobilizéru nesvítí.Děkuju za pomoc.Co s tím?

Editováno: , autor: herrkomisar
Odkaz ke komentáři

Ještě něco než se pustím do překodování klíče.Důvod proč jsem si chtěl vyměnit vložku zámku zapalování je že při startování mi zůstane vyset klíč a jakoby pořád startuje,musím ho rukou trochu vrátit zpátky k sobě.někde tady na foru jsem našel že by to měla dělat spínací skřínka,ta co je prý přidělaná dvouma červíkama,káplejma červenou barvou.je to tak nebo při čtení tamtohop téma jsem měl halužky?To téma už nemůžu najít :aggressive:

Editováno: , autor: herrkomisar
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Neviem ci mi na toto bude vediet niekto poradit, ale mam takyto problem: spodok mojej spinacky je pravdepodobne ok, ale nedokazem nou s klucom otacat, lebo ten capik, ktory sa do nej zasuva, je niekde vo vnutri ulomeny. Vlozka zamku pritom funguje normalne. Vie mi niekto poradit, co je potrebne vymenit? Lebo samotny zamok spinacky je kratky ako pozeram na rozobratych fotkach, musi tam byt este nejaky medzikus, ktory cez vlozku otaca zamkom riadenia, a takisto el.castou spinacky. V autodieloch mi v ETKE nasli ze potrebujem novu spinacku-zamok s vlozkou. Ta ale v zavislosti podla VIN vraj moze stat od 40 az do 180 eur. Este do tych 80-100 eur sa mi to zda prijatelne, ale aj tak nechapem, ako to vyberiem von. Navod na demontaz zamku som navod nasiel, ale to vnutro dalej-ta tycka co ovlada el.spinacku je sucastou coho? Ako to dostanem von? Nerozoberal to niekto?

Odkaz ke komentáři

Volantom viem otacat v pohode, a je to r.v. 2001, po facelifte. Dnes sa mi podarilo vykuchat ten tubus spinacky, je tam zlomena na konci taka tycinka, co otaca el. spinackou. Ale ked som dnes chcel objednat ten diel, tak mi uz na ETKE ukazoval v tej istej predajni druhy predajca nieco celkom ine - podla popisu spinacku so zamkom bez valcovej vlozky (cize cely ten tubus),ktorej sucastou uz je aj ten el.spinac a chce za to cca 120,-€. V piatok mi ten prvy predajca ale hovoril o vlozke zamku, ktoru treba objednat presne podla VIN a tajneho kodu zo stitku. Lenze keby to bolo fakt ze v tej spinacke (myslim ten tubus), tak to bude asi trochu pruser vymenit, ci? Nie su tam nahodou skrutky s trhacimi hlavami? Nebude to treba odvrtat? A este jeden dotaz: aky vplyv ma poloha zamku volantu pri demontazi/montazi spinacky? Nemoze sa mi to nejak rozsypat, alebo zablokovat? Uz aj 120 eciek mi momentalne trha rozpocet, kedze sa mi pred troma tyzdnami narodil prvorodeny syn, a to auto nam nutne treba, preto aspon na praci chcem volaco usetrit...dik za kazdu radu!

Odkaz ke komentáři

Pripajam foto co vsetko som z toho tubusu spinacky vykuchal. Vyzera to tak ze by to nemal byt problem poskladat nas5, je to sice vela roznych pruziniek, ale mam to v poradi ako som to vyberal. Na konci zamku vidno ten ulomeny kusok - tycinku ktora toci el. spinackou. Je to klasicka unava materialu-zliatiny, a ani sa tomu nejak necudujem, auto ma realnych 280.000km, takze spinacka ma cosi nacvakane. Podla ETKY by sa to malo dat objednat iba ako celok, myslim ten tubus s crevami, a obj. cislo je 4B0 905 851B. Bojim sa najma toho ze tu povodnu spinacku bude treba odvrtat...Poradte pls niekto. Prochy?

post-56297-030730600 1286269798_thumb.jp

Odkaz ke komentáři

Za tyzden nikto ziadna rada? Chcem tak vela? Neviem sa bez toho pohnut, lebo nechcem kupit alebo objednat nieco zbytocne, co nepotrebujem...alebo mi skor radite vrakac? Ked v Kosiciach a okoli takych normalnych vela nie je, aspon o nich teda neviem. V Tahanovciach je jeden, ale tam robi taky vypatlany ozran, ze som sa na to radsej vykaslal. Nukal mi celu spinacku z VW za 30 eciek, a mal ma za idiota ked som mu povedal ze najprv vykucham tu svoju aby som sa uistil ze v com je problem. Mam obavy hlavne z demontaze tej povodnej...nikto neporadi ako na to? Treba odvrtat, ci staci narazit drazku a vytocit tie trhacie sruby? Nevypadne mi nic z volantovej tyce ked tu spinacku odmontujem? Pisal som tu cislo dielu, ktory asi potrebujem, ale netusim ci je tam naozaj aj to co sa mi zlomilo (vid.foto) Chcu za to 120 € - je to dobra cena?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak problemovu spinacku som minuly tyzden konecne opravil, musel som tie dva trhacie sruby zboku odvrtat, neslo s nimi nijak pohnut. A podotykam, ze originalny VW nahradny diel s cislom 4B0905851B som zohnal (neviem ci mozem skrytu reklamu pre slovenskych clenov, ale skusim) na stranke www.autosuciastky.sk za velmi priaznivych 75,- € + postovne. Pise na nom sice Valeo, ale mali to skladom, funguje bez problemov a prisla mi na druhy den od objednania, a to mi este nukali aj cinsku repliku za 20 € !!! Ale na sudruhov z Ciny by som sa zrovna v takych veciach ako su zamky riadiacej tyce volantu velmi nespoliehal, tak som to neriskoval, ale je tu aj ta moznost. A to som pisal, ze som to nevedel zohnat lacnejsie, ako za 120 €...

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...