Přejít na obsah

Nejde ofukovanie predneho skla

Majcin

Doporučené příspěvky

Ahojte,

Nefunguje mi ofukovanie predneho okna. Palubovka je pri dotyku horuca, z coho usudzujem, ze pravdebodobne sa rozpojili rury, ktore vedu do prieduchov k celnemu sklu.

Neviete mi niekto poradit, kde su umiestnene a ako by som sa k nim dostal?

Octavia 1.6 55 kw, 1998, bez klimy

Editováno: , autor: Majcin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

Nefunguje mi ofukovanie predneho okna. Palubovka je pri dotyku horuca, z coho usudzujem, ze pravdebodobne sa rozpojili rury, ktore vedu do prieduchov k celnemu sklu.

Neviete mi niekto poradit, kde su umiestnene a ako by som sa k nim dostal?

Octavia 1.6 55 kw, 1998, bez klimy

Tam žádné roury nejsou,palubka dosedá na trychtýř přes molitanové těsnění.Jedině tam Ti asi špatně sedí.

Odkaz ke komentáři

Pokud se namočí pilový filtr tak zatýká voda zpod předního okna do sací šachty topení .Je potřeba zkontrolovat odtokové kanálky jestli nejsou ucpaný listím a jinejma nečistotama.Pak tam stojí voda a když je auto trochu nakloněný tak zatejká voda do tý šachty a na motorek topení,pilovej filtr.Nebo je tam něco špatně nasazenýho a voda tam rovnou stejká.Je to třeba pořádně omrknout.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...